reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ja w dalszym ciągu czuje się dobrze,w nocy raczej nie wstaje do WC.Mam nadzieje że moje samopozucie już się tak mniej więcej utrzyma.
W poniedziałek się dowiedziałam że kolejna moja koleżanka jest w ciąży i to dokłądnie w tym samym czasie co ja:-).Aktualnie jest nas już 5.Jak wyjdziemy z wózkami to dopieo będzie.W tym 4 zostaniemy mamusiami po raz pierwszy.
O mojej ciąży jeszcze nikt nie wie.Postanowilismy pzekazać tą radosną nowine w Boże Narodzenie,zresztą nie chemy narazie zapeszać.
W tym tygodniu musze iść w końcu na te badania,ale coś nie moge się zebrać:dry:
Pozdrawiam

reklama
Dziewczynki,
ja dzisiaj byłam na badankach ( mocz,morfologia,glukoza,wr ) tak naprawdę moje objawy ciąży "zamilkły" jakoś z tydzień temu i w sumie czuję sie normalnie aż mam wątpliwości czy ja na pewno jestem czy ciąży? Mam jedynie czasem zgagę i lekki nudności a tak to naprawdę jest tak jakbym nie była w ciąży. Czy to normalne?
O nocnym wstawaniu do łazienki nie mam mowy - śpię jak niemowlaczek, w ciągu dnia też normalnie Aż zaczynam się niepokoić, czy któraś z Was też tak ma?

Liwus nie martw się.Ja mam wicej energii niż zazwyczaj,nie mam mdłości nawet takich minimalnych,jem to co zwykle,ani zgagu , zachcianek brak.Śpię nomalnie i budzę się tak jak zwykle.W nocy do WC nie wstaję.I co ja mam powiedzieć:-)
Jedyne co to czasami mnie brzuszek pobolewa ale t podono normalne.Wieć chyba powinniśmy się cieszyć że tak łagodnie przechodzimy początek ciąży:-)

Liwus, Kamu ja także nie mam żadnych ciążowych objwów, i do wc też w nocy nie biegam.Miałam plamienie przez tydzień, brałam luteinę, a po wizycie w poniedziałek dostałam duphaston i w tej chwili na szczęście moje plamienie zanika:tak:.Mam małe zachcianki, od niedzieli jadłam hamburgery z majonezem, i ketchupem, a dziś mnie naszło na chałwę i właśnie ją zrobiłam i czekam aż stężeje :-D:-D:-D:-D

Pozdrawiam wszystkie lipcóweczki :-)

Cześć Lipcóweczki:- )

Ja dzisiaj idę po raz drugi na wizytę do lekarza.Trzy tygodnie temu wybrałam się do niego ze względu na plamienie i bóle brzucha,wystraszyłam się bardzo,ale Pani doktor nie mogła nic więcej powiedzieć poza tym, że jestem w ciąży.Mam wyniki:morfologia,grupa krwi,mocz...Jestem troszkę zdenerwowana, bo mam zbyt niski poziom hormonow T3 i T4, nie wiem dokładnie co to oznacza,ale napewno nic dobrego.Poza tym dzisiaj dowiemy się czy z naszą dzidzią wszystko w porządku,czy bije jej serduszko.....Także same widzicie, że dość ważny moment przede mną a raczej przed nami!!!
Trzymajcie za nas kciuki:-)

Pozdrawiam

cześć dziewczyny, czy może któraś wie czy badanie na grupę krwi są w standarcie , czy może trzeba za nie płacić tak jak za toxo, ide jutro robić badania i chcę machnąć wszystko za jednym zamachem:szok:

Witam lipcoweczki,
Ja rowniez nie mam zadnych objawow ciazowych, zadnych mdlosci i zachcianek. Czasami mnie w nocy popedzi do lazienki, po poludniami tez sie klade, ale to bardziej z tego, ze chce mi sie leniuchowac:-Dupssss, odpoczywac mialo byc.
Moja fasolka ma juz 1, 3cm!! Pozdrawiam

Pyzaczek a to plamienie Ci przeszło, jestem ciekawa, bo ja dostałam na to leki, i znów za tydzień idę do ginka, tzn w poniedziałek, i na razie wiem tylko że coś (dzidzia) jest umiejscowione prawidłowo w macicy, i czekamy na serduszko, i będziemy sprawdzać czy rośnie :tak:
Trzymam za Ciebie kciuki aby było dobrze:-)

reklama
Do góry