Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chyba zapoluje w koncu na meza, bo mi uschnie na wior:-) :-):-):-)
![]()
Mój to chyba uschnie ;-):-), bo ja mam zakaz przytulanka na dłuższy czas. Coprawda widze, że zaczyna mu to powoli przeszkadzać, ale cóż musi doć rade - może do połowy stycznia wytrzyma (jak dobrze pójdzie).dziewczynki mialam cudny dzien; tylko lekkie mdlosci i nic poza tym
chyba zapoluje w koncu na meza, bo mi uschnie na wior:-) :-):-):-)
![]()
Cześć dziewczynki.
Musze wam coś napisać. Widze, że kilka nowych licóweczek nam doszło. A więc już pisze:
Wiecie, że miałam mieć zabieg, bo ciąża matrwa i ... w środe poszłam do szpitala, tuż przed zabiegiem zrobili mi USG i ... serduszko ślicznie biło. Mój mały cud żyje i ma się dobrze. Jest malutki, bo o 1,5 tygodnia mniejszy niż powinienien, ale na tym etapie jest wszystko ok. Problem polega tylko na tym, że jest dość spory krwiak obok dzidzusia (dlatego były plamienia) i teraz musze leżeć plackiem - w każdym razie do czasu, aż krwiak zejdzie.
Rany jak ja się ciesze.
Tak więc oficjalnie wracam na lipcóweczki.
, nawet jajo płodowe było już oderwane przez niego w połowie ale wchłonął się bez problemu. Leżałam łącznie chyba tylko 6 tygodni. Potem było już ok. 

Ja do szpitala poszłam z wynikami Bety i pwoiem Ci szczerze, że właśnie przez tą cholerną bete wylądowałam w szpitalu, bo według Bety był to 4 -5 tydzień, a według ostatniej miesiączki powinien wtedy być 6 tydzień. Lekarza to zmyliło, a teraz wyszło, ze poprostu zaszłam w ciąże ostaniego dnia owulki, którą prawdopodobnie też miałam opuźnioną.Mamusiusynusia-a czy oprocz usg robili ci tez bete? mnie moja doktor powiedziala poprzednio,ze kontrolowac poronienie bedzie tylko na podstawie badan krwi a nie usg,bo ono falszuje wyniki...