Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mimo całej uciążliwości ciąży i wiecznego narzekania, czułam się jak zagrożony gatunek, który w razie czego może się schować za brzuchem, rozpłakać, czy źle poczuć, więc nie wolno mu głowy ujeżdżać prozą życia.....i w pracy można było co nieco zawalić, i na rodzinę warczeć, a i przed samą sobą miało się świetną wymówkę na wszystkie zawalone sprawy, czy niedociągnięcia
No a teraz okres ochronny się kończy, jeszcze góra parę tygodni po porodzie będzie można na rekonwalescencję wyszarpać, a potem czas wracać do życia....no fajnie było być pod kloszem i trochę szkoda, że to się kończy.......ale nie na tyle, żeby to powtarzać
Mój mąż biedny skakał by pod sufit na taką propozycję, ale przez cc to sobie może znowu kolejne dwa miesiace tylko pomarzyć

Ja nienawidzę myć okien i nie jestem wstanie się teraz zmusić. Poczekam z tym do kolejnego tygodnia i jak trzeba będzie to może się skuszę. Dwie rzeczy których nie znoszę a właściwie 3 których nie znoszę to 1. Mycie lodówki 2. Mycie okien 3. Prasowanie Normalnie niedobrze mi jak się mam za to zabrać.
, mój też by skakał pod sufit