reklama

Lipiec 2008

reklama
hej Laski :-)
Pabla ogromne gratulacje!!!
Roni trzymaj sie dzielnie! Mam nadzieje ze te Twoje skurcze to w koncu to - oby !!
Renek witaj zuch kobieto :-) Ciesze sie ze u Was wszystko w porzadku :-) czekamy na fotki :-) mam nadzieje ze ilosc mleczka sie zwiekszy- co by Jas i Macius pieknie rosli :-)

Dziewczyny a ja caly czas bez zmian-a wiec czuje sie po prostu swietnie...zadnych symptomow zblizajacego sie porodu:eek: Jeju ja chce urodzic jeszcze w licpu:wściekła/y:

Pabla - ale super wieści! Gratuluję i super, że z małą wszystko w porządku!

Renek: To my Cię teraz zobaczymy tutaj dopiero, jak chłopcy zaczną sami jeść:-D
Roni: Trzymaj się....tzn. przeciwnie nie trzymaj się, tylko rozpakuj:-D

A ja siedzę jak na szpilkach dzisiaj, bo wizyta dopiero wieczorem i nie mogę się doczekać, aczkolwiek mały pesymista w głowie podpowiada mi, że wcale mi lekarz terminu cc nie wyznaczy, bo wszystkie wyniki nadal w porządku i nie ma podstaw do wcześniejszego rozwiązania:baffled: Prewencyjnie zatem poleciałam na pocztę z plecakiem pełnym paczek i zamierzam jeszcze wszystkie podłogi pomyć.......może jakieś rozwarcie do wieczora da się wypracować:-D

Wielkie gratulacje dla Pabli i Lenki,ze sobie dziewczyny tak dzielnie poradzily!!!:happy2::-)
no i mamy kolejna lipcowa dziewczynke:tak::-D
Ja dzisiaj pedze do poloznej,pewnie znow nic ciekawego sie nie dowiem:no:,ale przynajmniej sie na spacerek przejde,bo pogoda dzisiaj u nas ladna,sloneczko swieci az zyc sie chce i cokolwiek robic:-)
Roni,Julia,Survivor moze teraz ktoras z was,zeby po rowno bylo,bo moj mlody ciagle czeka na dziewczyny.
Julia i jak tam twoje starania?

Ostatnia edycja:
na mnie nie liczcie
ale cos mi podpowiada ze dzis wieczorkiem pojade do szpitala
nie z porodem, bron boze
tylko z moimi obiawami, ktore zaczynaja mnie niepokoic...

Witam w lipcu:szok::-D
PABLA OBROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I LENKI - DUZO ZDRÓWKA:-):-)
Renek
szacun, naprawdę:-)
Roni a Ty się nie ociągaj tylko na porodówkę:-):-) a tak poważnie, to mam przeczucie, że będziesz następna:-D trzymam kciuki:-D
Survivor powodzenia na dzisiejszej wizycie:-D

To nas Pabla zaskoczyła, a tak sobie wczoraj pomyślałam, że jak nie daje znaku na forum to coś się ważnego dzieję:-p i proszę mamy kolejnego lipcowego Bobaska:happy2: ja mam noce średnie, niby na spanie nie mogę narzekać, ale to wstawanie do wc jest takie męczące, że powoli mam dosyć:eek: noga nadal napiernicza i ogólnie jestem zmęczona, miałam dziś prać ubranka, ale nie mam sił:eek: miłego dnia:-)

Pabli gratulujemy Lenki:-):-):-):-)
Renek, jesteś the best. u ciebie to chyba karmienie i przewijanie w kółko:tak::tak::tak:
Roni, jak masz takie skurcze to może jednak czas rodzić :-):-):-) a nie mogą Ci dodać jakiegoś przyspieszacza???? Przecież to nieludzkie żeby Cię tak męczyć, zwłaszcza że i tak będziesz mieć cesarkę. Na co tu czekać.:no::no::no:
No jeszcze jedna laseczka dla równowagi by się przydała. Mówię to młodej od rana, opowiadam jak tu ładnie na zewnątrz. Słoneczko, kwiatuszki, mamusia:-):-):-) tatuś też ładniutki:-D:-D, i miejsca więcej, babcia piękną pościel uszyła, no jednym słowem raj.... a ona na to :no::no::no::no::no:.... tu mi dobrze nie ściemniaj mi matka i głowy nie zawracaj.

:)
miłego dnia i jeszcze jednej lipcowej dziewuszki dzisiaj :-):-):-)

PABLA ogromne gratulacje!no szubciutkiego powrotu do domku!
Survivor życze udanej wizyty no i wyznaczenia terminu cc:-D
Renek ty dzielna kobieto, podziwiam cie:tak:oby tak dalej maluchy spały i jadły no życze więcej mleczka!:tak:
Renia fajowa rzeźba!(o ile tak to się nazywa:-D)na mój brzuch to by tego duuużó poszło:-D
Andziaa u mnie to samo- zero objawów porodowych:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry