Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale widać młoda uparta po mamusi:-):-):-) i bierze ją na przetrzymanie
Nie wiem czy Wasi mężowie tak mają bo mój to musi mieć konkretną instukcję. Ile płynu dokładnie na którą szmatkę itp itp. normalnie rozbawia mnie to zawsze (ale zaciskam zęby żeby nie było że się naśmiewam )
ja mojemu mężowi powiedziałam że ma umyć już sie pogodził z tą myslą, a tu moja mama sie wyrwałą ze ona nam z checia pomoże no to moj małżonek przeszczęsliwy
ze teściowa za niego umyje
no i kiedy ta cc

ma takie pomysły, że nic tylko go zabić i jak jesteśmy 3 miesiące po ślubie tak już z chęcią wzięłabym rozwód
w ogóle to wkurzam się na to cholerne liczenie ruchów
gin kazał mi liczyć w godzinach 9-10, 13-14 oraz 19-20 jeśli będzie mniej niż 4 ruchy mam się zgłosić do szpitala
zaraz minie przepisowa godzina a mój Syn ( to akurat ma po Tacie) ani myśli się ruszyć bo po co matkę uszczęśliwiać i uspokajać
rano ruszył się 2 razy, po południu 10
a teraz siedzi obrażony i chyba jednoczy się w bólu ze swoim pokręconym Tatom
normalnie Obaj mnie wykończą
jak jutro odwali mi taki numer to chyba będę zmuszona zgłosić się do tego cholernego szpitala
jestem taka wściekła, że niech Mama pochowa wszystkie ostre narzędzia bo zrobię komuś krzywdę
przepraszam Was za tego posta, ale musiałam się wyżalić bo myślałam że eksploduje

takze spokojnie nie jesteś sama ;-)