KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam, dosłownie nie nadążam za Wami:-) Dziewczyny zwolnijcie trochę bo zaraz kolejka dojdzie do mnie i zawał murowany

BEA OGROMNE GRATULACJE;-);-)
Kaja i Julia trzymam kciuki, żeby wszystko szybko poszło
Survivor super wieści, chociaż wiesz na czym stoisz:-) mój Mąż chyba jeszcze nie zatrybił, że niedługo będzie nas więcej

ja po wizycie w przychodni jestem totalnie wykończona, mam zaplanowane całe mnóstwo zajęć, ale nie wiem czy uda mi się cokolwiek zrobić
noc nie była najgorsza, ale teraz czuję się kiepsko, tak w ogóle to tak się czuję jakbym lada moment miała dostać okres
Mama kazała mi spakować sobie torbę bo w razie czego ona sama niczego nie znajdzie
chyba się za to zabiorę
Mały między 9-10 ruszył się łaskawie 5 razy, więc trochę mnie uspokoił, ale niedługo kolejne odliczanie
dobra Dziewczyny, czas się za coś zabrać (może się na początek trochę położę
), życzę Wszystkim miłego i owocnego dnia:-)

BEA OGROMNE GRATULACJE;-);-)
Kaja i Julia trzymam kciuki, żeby wszystko szybko poszło

Survivor super wieści, chociaż wiesz na czym stoisz:-) mój Mąż chyba jeszcze nie zatrybił, że niedługo będzie nas więcej

ja po wizycie w przychodni jestem totalnie wykończona, mam zaplanowane całe mnóstwo zajęć, ale nie wiem czy uda mi się cokolwiek zrobić
noc nie była najgorsza, ale teraz czuję się kiepsko, tak w ogóle to tak się czuję jakbym lada moment miała dostać okres
Mama kazała mi spakować sobie torbę bo w razie czego ona sama niczego nie znajdzie
chyba się za to zabiorę
Mały między 9-10 ruszył się łaskawie 5 razy, więc trochę mnie uspokoił, ale niedługo kolejne odliczanie
dobra Dziewczyny, czas się za coś zabrać (może się na początek trochę położę
), życzę Wszystkim miłego i owocnego dnia:-)
Moze i wam sie juz zbiera do rozpakowania?
Niektóre z Was pisały już dawno o liczeniu ruchów, a mój gin wcześniej nie nic o tym nie wspominał, więc myślałam że nie uważa tego za coś istotnego
owszem mówiłam mu, że Mały ma inne pory aktywności, ale powiedział, że to nie istotne bo tamte pory są najważniejsze:-( tak więc liczę, stresuję się strasznie i podejrzewam, że Mały to czuje i siedzi cicho, a jak tylko minie przepisowa godzina , a ja się nieco uspokoję od razu szaleje