Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Brzuch sie strasznie napial,a podbrzusze bolalo nieziemsko,100 razy gorzej niz przy okresie.Odrazu sie zdecydowalam,ze przy porodzie chce miec zoo.Jednak nie byly to wyrazne skurcze,a taki ciagly bol przez ok 15 min i przeszlo,ale brzuszek napiety przez cala noc,nie dalo rady sie wspac.A to wszystko po tym jak sie po sutkach pomizialam.
A do mnie wczoraj wieczorem dotarło właśnie, że wyznaczony termin cc to jedno, ale w sumie to o niczym nie przesądza, więc chyba jednak przejrzę jeszcze raz i dopakuję torbę do szpitala, bo presja na forum taka silna, że łatwo można się za bardzo wczuć...
), więc jakby co, to jestem z lenistwem na resztą dnia usprawiedliwiona.....chociaż chodzą mi po głowie jeszcze jakieś ogóreczki marynowane do zrobienia
). Ale powiem wam szczerze, że pietra miałam. Dobrze, że nie byłam sama w domu, tylko z moją mamą, która od 2 dni wyręcza swojego ukochanego zięcia w generalnym sprzątaniu domu
. A wracając do skurczy, to dziwna sprawa, bo napięcie ustąpiło jak sobie łezkę uroniłam z tego strachu i bezsilności. Trochę zwalam to na pogodę, bo wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka (ta co rodziła jak był finał Euro), że w naszym szpitalu było istne zatrzęsienie w ciągu dnia - dosłownie dwie rodziły na raz a trzecia ściskała nogi w kolejce - niezłe jaja co? Jutro idę do lekarza to chętnie posłucham co ma do powiedzenia na temat mojej szyjki.
uczenia jest tyle ze nie wiem ktore notatki przegladac a tu jeszcze goscie
wczoraj pierwszy raz od niepamietnych czasów pokłuciłam sie z mężem
powiedziałam mu ze mógł cos powiedziec nie wiem ze sie źle czuje albo cos bo sie z wszytkim nie wyrobie
a on na to ze co ja sie przejmuje bałaganem i egzaminem ze zawwsze tak panikuje a potem i tak 5 dostaje, normalnie tylko zabic
ale jak narazie to pomógł mi sprzatnac i zrobił zakupy na obiad to sie troche uspokoiłam
życze wam udanego dnia, pewnie tu jeszcze wpadne bo notatki mam rozłożone wiec musza byc jakies przerwy