reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
o kurcze.
Gratulacje dla dzielnej Mamy:-):-):-)
Ucałuj synka spóźnialskiego:tak::tak::tak::tak:

Mój małżonek to czasem nawet grozi dziecku sankcjami za dni spóźnienia. he he
I wiecie co, nie tylko mnie pytają w kółko kiedy rodzę. Małżonek ma też sajgon. Mówi że sobie wymyśla jedną wersję na dany dzień i tak odpowiada wszystkim. U niego w pracy to większość facetów, no i okazuje się że wcale faceci nie są mniej ciekawscy od kobietek. :-D:-D

U mnie jak widać bez zmian. Młoda ma gdzieś nawet odgięcia szyjki:-):-):-)
HMMM po kim ona taka uparta?

Madzia gratuluję maratonu!!!! Maciuś ale ciotki cię wyczekiwały:-)
no to teraz czekamy na wieści od Ewy - coś pisała na zamkniętym ze w niedzielę ją wypuszczą ale pewnie jak mieli wywolywać w czwartek to wywolali;-)
Julia i Post_ wasza kolej;-)
jakiś ruch się zrobił więc trzeba wykorzystać

OGROMNE GRATULACJE DLA MADZI :-):-):-)
JAKIE TO SZCZĘSCIE SCISKAĆ W RAMIONACH TAKIEGO DZIDZIULKA!!!
Współczuję tyle godzin rodziła, ja sobie nie wyobrażam takich męk, bo ja Alunie rodziłam 4godz. i to pod koniec ze znieczuleniem.
Ja też już bym chciała urodzić:-)

Madzia, ale dzielna z Ciebie babka! Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa a o porodzieszybko zapomnisz ;-)
Serdeczne gratulacje!!!
Maciuś witaj wśród czerwcowo-lipcowych dzieciaczków!

Madzia Gratulacje!!!i wyrazy uznania za tak długi poród(pierwszy na forum)wracajcie szybciutko do domciu i odpoczywajcie- o ilew to możliwe przy malutkim dziecku:sorry2:

Madziu serdecznie gratulację!!!!!
Ja tez dziś pierwsze co po przebudzeniu leciałam do kompa sprawdzić czy są jakieś wieści.To nam się biedna Madzia wymęczyła.Ale ważne że wszystko jest ok,jest szczęśliwa mamusią i tuli swój skarb.Może jak wróci to co nie co opowie.
Ciekawe jak tam Ewa-Krystyna?Pewnie też już ma swojego maluszka przy sobie.
U nas znowu od rana skwar,czyli chyba zaczynają się od nowa upały.A taka była fajna pogoda przynajmniej w cz-wie.

reklama
Do góry