reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Dziewczyny mam zdjęcie córci Juli jest po prostu boska ale nie wiem jak mam je zamieścić może któraś z was umie to bym przesłała

a masz kabel usb, bo jesli tak to zrzucasz zdj na kompa( tak jak z aparatu), zapisujesz i wklejasz jako zalacznik do posta... moglabys mi przeslac ale kurcze ja nie posiadam kabla:-(moze ktoras z Dziewczyn bedzie miala, to przeslesz do niej ??

Chyba nie mam takiego kabla,przynajmniej w opakowaniu od telefonu nic takiego nie mam,a ogólnie nigdy nie przesyłałam tak zdjęcia.Najlepiej niech któraś z dziewczyn się odezwie która ma takie kabel a ja do niej wyśle

Surv, Ewa-Krystyna, Julia gratulacje dla Was, i waszych dziewczynek. Ale wysyp dziś, fajnie się ten tydzień zaczął.

A ja dziś byłam na wizycie i termin mojego cc wyznaczony na 21 lipca, czyli poniedziałek za tydzień. Mam jeszcze wizytę w czwartek, i rozmowę z anestezjologiem, i gdyby coś się działo to już w czwartek mogą mnie zostawić.

reklama
Ale mamy dzisiaj wysyp dzieciaczków... :-) Całkiem nieźle zaczął się ten tydzień :tak: oby tak dalej :-) Ja póki co czekam spokojnie na jutrzejszą wizytę u mojej gin, ciekawe co mi powie....
Surv, Ewa - Krystyna,Julia serdeczne gratulacje

Do góry