reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
WOW :)
Pół dnia mnie nie było a tu takie świetne wieści.
Tyle dziewczyn !!!
Surv, Ewa-Krystyna i Julia ogromne gratki :))))
i żeby wasze dziewczynki rosły zdrowe ,mądre i piękne :)

OGROMNE GRATULACJE DLA SURVIVOR, EWY-KRYSTYNY I JULII - BUZIAKI DLA CÓRECZEK:-):-):-) wracajcie do nas szybko:-):-):-)
Hej, wiedziałam że tak będzie od poniedziałku :-p dosłownie nie mogłam się doczekać kiedy wrócę do domu i włączę komputer:zawstydzona/y: ale super:-):-) teraz kolej na pojawienie się jakiś chłopaków:sorry2: od razu Wam piszę na mnie proszę nie liczyć w tym tyg:wściekła/y: byłam dziś u ginka:no: szyjka na 1 cm, główka przypiera kanał, ale ten cholerny kanał zamknięty:szok: gin powiedział, że jest świetnie bo do niedzieli jest kupa czasu i gdybym w tym tyg nie urodziła w poniedziałek wizyta i szpital:eek: poza tym wszystko mnie boli, strasznie kłuje w szyjce, skurcze są ale słabe i nieregularne, więc ja na ten tydzień się nie piszę:wściekła/y:
Dorka trzymam kciuki za jutrzejszy dzień:-) nie denerwuj się,najważniejsze, że jutro będziesz miała swoją Córcię:-)
Post Ptaszyna pewnie też cieszy się ze swojej Dzidzi;-);-)
Reszcie nierozdwojonych życzę powodzenia:-):-):-)

SURVIVOR, EWA-KRYSTYNA, JULIA - OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!
Ale tydzien nam sie zaczal!!! :-D Zaraz lece ogladac zdjecia!
A u mnie brzucholek coraz nizej, ale skurczyki probne ustaly narazie.
Andzia ja tez mam te klucia i skurcze w pachwinach - pisalam o tym na "objawach..." Moja dr powiedziala, ze nie ma co sie tym przejmowac, to ucisk dziecka na nasze dolne partie powoduje te odczucia, to dobry znak powiedziala :tak:.

reklama
Kate no wlasnie do niedzieli jeszcze sporo czasu,jak to powiedzial zreszta Twoj lekarz- tak wiec moze sie jeszcze ruszy, ja bym raczej tak to zrozumiala :-)
kociata no mam nadzieje ze to dobry znak :-)

Do góry