reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
no hej dziewczynki
ja po wizycie
widzę, że dziś cisza więc ją jutro przerwę:tak:
rano mam stawić się w szpitalu zrobią ze mną porządek i ciachhhhh:baffled:
jestem w szoku - chyba sie boję
matko mam mętlik w głowie
owszem nastawiałam się na piątek więc niby oswojona - a tu czwartek:-)
ufff idę się zbierać do szpitala
trzymajcie za nas kciuki jutro, chyba, że z wrażenia dziś w nocy urodzę:tak:

Renia kciuki zaciśnięte, wszystko bedzie dobrze. :tak::tak: Ja jutro jadę do szpitala profilaktycznie, ale z torbą, mam nadzieję ze jeszcze wróce do domu, bo cc mam ustawione na poniedziałek

renia77 powodzenia, trzymam kciuki, wszystko będzie ok:-)
Izabelka po niej chyba wszystkiego mozna się spodziewać...:tak:,:-D:-D:-D ale jestem pod wrażeniem jak twoja koleżanka to wynalazła:szok:

Renia, oczywiste że kciuki bedą zacisnięte:tak:Kogo bedziesz informowac o radosnej nowinie (tego bedziemy molestować, czy juz coś wiadomo ;-))?

Kasiu zapisałam sobie Twój nr tel więc pozwolę sobie pisać do Ciebie
a jak coś to mój mąż zapowiedział, że może dziewczynom na forum dać znać:-)
widzi jak się z Wami zżyłam:tak:

eeee to ogłoszenie dobre
kto jeszcze dostał zaproszenie do przyjaciół od koleżanki ?^^
Renia
trzymam kciuki, nie dziwie się nerwom, trzymaj się i wracajcie szybciutko.

reklama
renia no nieeee, a ja miałam nadzieje że dasz mi i Kubusiowi czas do piątku:-Da tu już jutro no nic ide skakać na piłce to może się spotkamy:-Dpowodzenia jutro i oczywiście trzymam kciuki!

Izabelka no rzeczywiście lepiej nie komentować:baffled:

Do góry