• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

reklama
Wszystkim rozdwojonym gratuluje!!
Dziewczyny, widzę że nasi męzowie spisuja sie na medal, mój też robi wszystko przy małej ( oprócz cyca ) i radzi sobie znakomicie, przewija, kąpie, ubiera, jak płącze to każe mi siedzieć a sam bierze małą, jak ma na 14:00 do pracy to też wstaje w nocy i mi pomaga. Teraz akurat zmiana na 07:00 więc go nie budzę żeby sie wyspał ale w domu jest juz o 15:00 i pomaga mi cały czas. Oby tak dalej było.

GRATULUJĘ wszystkim rozdwojonym!!!
my od wczoraj w domciu :)
troche sprostuje inf od siostry- o 23 to znalazlam sie na porod.ówce, w szpitalu byłam od ok 18.
ały śpi praktycznie cały dzień budzi się tylko na karmienie, za to w nocy co ok 2,5 godz. mam nadzieje, ze jak najszybciej sobie uporzadkuje rytm. Niestety nie opróznia mi piersi i mam mały problem z nadmiarem mleka, ale jak narazie da sie przezyć.;-)
nierozdwojonym życzę szybkiego porodu i w miare bezbolesnego:-)
lece nadganiać posty

Ahaa ogromne gratulacje!!! czekamy na zdjecia :)
a wam mamusie gratki mezów :tak: my sie podzielilismy i maz zajmuje sie oskarem bardziej- kąpie itp przy Weronice tez pomaga,ale boi sie przewijac- przy synku tez tak bylo; ale nosi do odbicia i pomaga w kapieli; chodzimy na spacer rzem,wiec nie moge mu nie wybaczyc tego przewijania ;-)
zycze milego dnia

pabla,izabelka to świetnie. Widać że lipcowi tatusiowie spisują się na medal :tak: Mój m. raczej się nie palił do opieki nad Bartusiem. Bał się takiego malucha a poza tym więcej go nie było niż był więc jakos tak nawet nie zaprzyjaźnił się z synkiem. Teraz to owszem. Razem biegają na "treningi" z piłką, chodzą na spacerki ale jak mały był niemowlaczkiem to :no: wszystko bylo na mojej głowie 24h.
Teraz tatuś chyba bardziej dojrzał do tacierzyństwa bo już trąbi na prawo i lewo że Natalka będzie córeczką tatusia i on-tata będzie się nią zajmował od samego początku ;-) Zobaczymy. Oby tak faktycznie było.
W każdym razie póki co zazdroszczę Wam wspaniałych mężów :tak:

aHaa, WIELKIE GRATULACJE :-D
Majeczko, witaj wśród maluszków-lipcuszków!

{agnieszka} witaj spowrotem :)

reklama
Co do tego sposobu to trzeba odciągnąć mleko do jakiejś filiżanki i odstawić na jakiś czas.Sprawdzić czy się oddziela woda od tłuszczu.
Ja się wreszcie nauczyłam obsługi laktatorem :-) bo miałam trochę nawału i już mnie pierś zaczynała boleć.
Nasz też dziś w nocy jak go tatuś przewijał siknął i do tego kupkę strzelił.A ja czekam na położną może wreszcie się dowiem co mogę jeść.
Dziś będę werandować młodego i może jutro wyjdę z nim na pierwszy spacerek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry