reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Jejku, taka pogoda?:szok: a u nas dziś tak przyjemnie, słonko potem sie schowało ale było naprawdę fajnie, wprawdzie na spacerku deszcz nas zlapał ale nie było zimno więc nie uciekałyśmy, tylko spokojnie szłyśmy sobie dalej:-) Idę niedługo kimać, jakaś dziś zmęczona jestem mimo że sie wyspałam, mała się raz obudziła w nocy na jedzonko wiec było luks:-) dziś w nocy 2 pobudki murowane, bo mało zjadła w dzień...ale ogólnie sytuacja sie poprawiła. Po prostu nie mogę dawać jej wczesniej mleka niż po upływie 3 godz, inaczej nie tknie smoczka - jak teraz właśnie, zjadła mi o 17:40 - 130 ml mleka, teraz jej dałam po kąpieli i tylko 20 ml zjadła i śpi.
Beaa- my juro kończymy 4 mce:-)

reklama
Wszystkim solenizantom i solenizantkom 3 i 4 miesiecznym wszystkiego naj naj i duzo usmiechow:-D

Beaa snieg!:szok:
U nas tez zimno jak w zimie,ale poki co sniegu jeszcze nie bylo.Nie wiem czy taka jestem oslabiona po ciazy,ale marzne strasznie,wczesniej jakos lepiej znosilam chlod,a teraz to juz chyba plaszcz zimowy wyjme i zaczne w czapce chodzic,bo glowa mi tak marznie,ze mnie pozniej caly dzien boli:-:)-(Ogolnie nawet wychodzic mi sie nie chce na to zimno,ale ze wzgledu na Macka sie zmuszam.Ostatni raz tak mi bylo zimno rok temu jak bylam w 2 i 3 m-cu ciazy.Na aerobic dzisiaj tez nie poszlam,siedze,pije goraca herbatke i ogladam "Na wspolnej""

dziękujemy wszystkim za życzenia :-)
U mnie pada od poniedziałku zimno i prawie bez przerwy :crazy:- zdarzają się 15 - 20 minutowe momenty bez deszczu, a tak prawie ciągle leje... :baffled::baffled:i zero spacerów w związku z tym. Ponoć jutro ma być trochę przejaśnień więc łudzę się, że zaczerpniemy troszkę świeżego powietrza.

beaa ..śnieg...już????? ojojoj..

ja też zmarzluszek jestem :) byle ten brzydki listopad poszedł sobie...i w grudniu będzie mi już lepiej:-)

madzia ja też oglądałam dzisiaj a połówka pomarańczy pracował dzielnie przy kompie :) i małż zadał mi pytanie....co by było gdyby Ika okazała się nie naszym dzieckiem.......nie potrafię sobie tego wyobrazić......nie przechodzi to przez mój mózg całkowicie ani nawet w częściach

Ostatnia edycja:
Wklejam zdjecie zrobione we wtorek wieczorem, tyle mielismy sniegu:-).

Załączniki

• snieg.jpg
    snieg.jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 51
Beaaa, jaki cudny śnieg!:-D Ja jestem gorącą fanką starodawnych zim, a tymczasem za oknem właśnie zerwała sie wichura, ciemno jak w nocy i zaraz lunie:baffled: Byśmy znowu cały dzień przesiedziały w domku, ale dziś idę do laryngologa, więc nie da rady - zaliczymy spacer w warunkach ekstremalnych:-p A posiedziałoby się w cieple przy kominku, którego się nie ma....;-)
Zainab i Lenka - wszystkiego naj!:-)

Zainab, Lenka i od nas buziaki!
Nocka była fatalna. Chyba przez ten porywisty wiatr Olga kiepściutko spała - nie budziła się co 2 godziny, ale ... częściej i za nic nie dała się oszukać smoczkiem - tylko cycuś:sorry2:Teraz kima:tak:

reklama
Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki. :-)Idę wreszcie dzisiaj do dentysty. Nie śmiejcie się, ale mam pietra, chyba nawet większego niż przed cesarką. :tak::baffled:

Do góry