Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)
)Uprzejmie informuję, że spotkanie Adaś-Antosia się dzisiaj odbyło, i jestem pod wielkim wrażeniem Adasia. Dziewczyny chłopak jak malowany!! A te rzęsy...marzenie wielu kobiet:-) Antosia była również bardzo zauroczona Adasiem (z tego wszystkiego zaczęła dobierać mu się do skarpetek- wstawię dokumentcję na zamkniętym
) Oczywiście ciocia Liwus rozpuściła dziecko prezentami
rewelka!! Później doszedł do nas jeszcze jeden mężcizna z bb ale z sierpnia -Marceli i to dla Antosi było już za dużo emocji - dziewczyna z wrażenia zasnęła
![]()

No a jak dorośnie do prezentu który dostała od braciszka to kolejki do Niej się będą takie ustawiać , że Tatuś będzie musiał sukcesywnie przepędzać. Miejmy nadzieję że Adaś będzie miał fory![]()

oczywiście ja je wzięłam na przechowanie (najbezpieczniej je mieć przy sobie, i w rzeczy samej trzymam je na uszach
:-);-) i pewnie po 18tce jej oddam
zwlaszcza,ze siedze tu sama jak palec,bo znajomi owszem sa,ale w pracy,a te dzieciate za daleko mieszkaja,zeby sie na piechote przejsc,bo auto oczywiscie w pracy.A w ogole niechby tego grata szlag trafil,bo sie akurat zepsul
,kurcze a dopiero co w Polsce bylo niby wszystko na cacy zrobione,a tu dzisiaj sprzeglo sie rozkraczylo
Dobrze ,ze chociaz pod domem,a nie gdzies na autostradzie.
,ze normalnie mam mu ochote czasem palnac i to porzadnie.Zaproszenia na slub tez sie juz ponad 3 tyg drukuja i ciagle "profesjonalisci" maja jakies problemy komputerowe,takie ,ze ja potrafie sama to zrobic chociaz az taka biegla w komputerach nie jestem.Juz im dzisiaj wymalowalam stosownego maila,bo ile razy mam wysylac projekt,a oni nie umieja otworzyc,tylko dziwne,ze ja na dwoch roznych kompach otwieram a te tumany nie.Jakby co to ostrzegam przed ta firma,co sie na allegro tez oglasza.
normalnie myslalam ze go zabije;-)
Na ile to możliwe więcej luzu, szanse że coś nie wyjdzie są niemal 100%, a i tak nie bedziesz tego pamiętać, w dniu ślubu bedziesz tak podekscytowana, że Ci będzie wszystko jedno jakie kwiaty, zaproszenia i limuzyny:-) Suknie masz przepiękną, bedziesz wyglądać bosko i to jest najważniejsze!
no ale geografia jest nieubłagana, a że Kamu w końcu wkleiła zdjęcia Maksia i miałyśmy okazję zobaczyć jaki jest przystojny, to my chyba skręcimy ostro z afektami w kierunku Częstochowy