reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Najlepsze życzenia dla Marcelka i Wiktorka!!!!
Ja dziś byłam do południa w pracy a Maksiu buszował z Babcią.Potem sobie na spacerek wyszliśmy.
Ja też biorę tabletki i raczej nie byłabym szczęśliwa jak bym teraz zaszła w ciążę.Może później ale nie teraz.

Kicrym a za cc to jakieś pieniążki dają??

Sylcia wtrącę się;-) moja kumpela miała cc i dostała kasę z polisy, ale za dłuższy pobyt w szpitalu;-) chyba powyżej 4 dni już się należy kasa z polisy:tak:
Surv ja tam czekam na Twojego Zbyszka:-D:-D:-D:-D

my po lekarzu - Mały prawie zdrowy ma jeszcze brać przez 4 ni antybiotyk, ale pani dr powiedziała, że nie jest źle;-) uff:sorry: za to ja dostałam mnóstwo leków i mam wyznaczoną konsultację u laryngologa:szok: otóż od dziecka walczę z jakimś cholerstwem w buzi:wściekła/y: to są takie małe ranki, jakby afty czy coś w tym stylu i jak tylko mam osłabiony organizm (a zdarza się to często) to zaraz mam całą buzię w ranach:-( żyć się z tym nie da, mówić, jeść:no: więc dzisiaj kolejny raz poszłam do lekarza -dokładnie zapytałam pediatrę Antka no i mnie zbadała, mam brać tony witamin i za miesiąc ta konsultacja:wściekła/y: podobno mam bardzo wycieńczony organizm:zawstydzona/y::eek: najważniejsze, że z Małym dobrze:tak: miłego wieczoru:-)

Kate biedulko, koniecznie musisz zadbać o siebie!!!I to szybciutko!!:happy2:
No, my po wizycie, ludziska byli i zobaczyli i się zdziwili, że np. zosatwiamy sprzęt agd??a jak to przepraszam zabrać, jak to wbudowane??:dry: oprócz tego pani powiedziała, ze zna już dokonale mieszkanko (się naoglądała w necie) i pytała się co jeszcze zostawimy? wiec ja mówię wszystko, bo ono było tak zaprojektowane zeby wykorzystać każdy centymetr mieszkania:cool: widziałam, ze się podoba aczkolwiek pan stwierdził, że zdecydowanie drogo, byłam w szoku ponieważ my uśredniliśmy cenę wszystkich mieszkań o podobnym standardzie i wystawiliśmy niewygórowaną, oprócz tego ludziskom wszystko zostawiamy, nawet łóżko sypialniane jak dobrze pogadają:cool2: i chcą aby im spóścić..normalnie zdębiałam:szok: za darmoszke??ocipieli chyba, ale coś mi się wydaje, ze państwo chyba kupią...bynajmniej mam nadzieję takową...

Sylcia za urodzenie dziecka są osobne pieniążki, ja dostałam 1 tys i mąż też i to odrazu z aktem urodzenia, także z tym nie ma problemu.Ale moja kadrowa mi powiedziała ze ja mam wykupione w polisie dodatkową opcję za płacą za pobyt w szpitalu, wiec zaniosłam ten wniosek a babka w okienku mówi że tak za pobyt w szpitalu ale jak ci coś gmerają w organizmie a nie jak TYLKO rodzisz:sorry: no chyba ze miałaś cc to jest liczone jako operacja:tak:taj jest w pzu a jak w innych ubezpieczalniach to nie wiem.
KATE zycze zdrówka dla Ciebie i Antosia
Tosika zycze udanego sprzedania mieszkania

reklama
ja tez dostałam za urodzenie dziecka, za pobyt w szpitalu dopiero powyzej 10 dni płacili u mnie, a ja byłam 6 dni.
kate - zdrówka dla ciebie i antonia!!

Do góry