reklama
a ja przed chwilą wyjęłam szarlotkę z piekarnika.... Trochę czsu minie zanim ostygnie, ale warto było - mojemu M powiedziałam, że nie dostanie ani kawałka za lenistwo
(czyt. siedzenie cały dzień przed komputerem i zero zajmowania się córką) no i od godziny chodzi i się podlizuje bo w całym domku super pachnie....

(czyt. siedzenie cały dzień przed komputerem i zero zajmowania się córką) no i od godziny chodzi i się podlizuje bo w całym domku super pachnie....KATE23
Lipcowa Mama:)
Post super, że już czujesz Małego Postusia:-):-):-) moja Ciężarówa też szybko poczuła ruchy bo od jakiegoś 13 tyg
ja czułam dopiero 17-18 tydz i nie chciałam jej uwierzyć jak mi o tym powiedziała bo to przecież jej pierwsza ciąża
teraz ma chyba 19 tydz i mówi, że Hanka daje jej czadu;-)
u nas Walentynki bardzo miłe - M wypił piwo i już śpi
w sumie wszystko mi jedno bo jakoś nie mam na nic weny, a tak posiedzę spokojnie na BB

dziś znalazłam spacerówkę (nawet sobie nią pojeździłam w sklepie ABC dla Dziecka :-)) i w marcu dokonujemy zakupu - jak znajdę podobną na allegro to wrzucę linka, żeby Wam pokazać - w ogóle nie spodziewałam się, że taki model mi się spodoba a jednak
dobra lecę poczytać inne wątki i chyba przetracę pączusia;-) niestety nie mam szarlotki, a zjadłabym z chęcią...

ja czułam dopiero 17-18 tydz i nie chciałam jej uwierzyć jak mi o tym powiedziała bo to przecież jej pierwsza ciąża
teraz ma chyba 19 tydz i mówi, że Hanka daje jej czadu;-)u nas Walentynki bardzo miłe - M wypił piwo i już śpi

w sumie wszystko mi jedno bo jakoś nie mam na nic weny, a tak posiedzę spokojnie na BB

dziś znalazłam spacerówkę (nawet sobie nią pojeździłam w sklepie ABC dla Dziecka :-)) i w marcu dokonujemy zakupu - jak znajdę podobną na allegro to wrzucę linka, żeby Wam pokazać - w ogóle nie spodziewałam się, że taki model mi się spodoba a jednak
dobra lecę poczytać inne wątki i chyba przetracę pączusia;-) niestety nie mam szarlotki, a zjadłabym z chęcią...pabla27
Fanka BB :)
Hej w niedziele z rana!!! czyżby wszystkie mamy jeszcze spały
ja na nogach od 07:00, M sie kąpie, ja przed kompem a młoda na podłodze wcina puzzle.
Mój wieczór bardzo udany
;-)
winko, pizza z pizzy hut i dużo, dużo przyjemności

oj, muszę przyznać że jest fajniej niż przed porodem;-):-)

ja na nogach od 07:00, M sie kąpie, ja przed kompem a młoda na podłodze wcina puzzle.
Mój wieczór bardzo udany
;-)
winko, pizza z pizzy hut i dużo, dużo przyjemności

oj, muszę przyznać że jest fajniej niż przed porodem;-):-)reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Hej! Ja tam od szóstej nie śpię i czytam Wasze opinie o wózkach, bo dziś jadę w końcu oblukać je na żywo.... mętlik we łbie mam nieprzeciętny, wiec liczę, że jakiś wózek sam rzuci mi się w oczy i uwiedzie mnie formą oraz ceną
U nas nadal fochy, więc Walentynek brak, co i dobrze, bo przez te wszystkie zmartwienia i tak nie zdążyłam prezentu kupić, więc się nie zmarnował
Sobie za to zrobiłam w prezencie dzień wolny i wyszłam z domu na pół dnia
Młoda, jak twierdzi tatuś, była anielsko grzeczna.... paskuda jedna, nie taki był plan
No cóż będę powtarzać wyjścia, aż w końcu zaprezentuje się tatusiowi w pełnej formie... No i uświadomiłam sobie, że od paru miesięcy nigdzie nie wyszłam sama, oprócz szybkich wypadów do lekarza czy na zakupy. Czas to zmienić, bo zaczynam czuć się w tramwaju jak gość z prowincji, a przy większym tłumie w sklepach wpadam w panikę:-( Straszne zdziczenie, a kiedyś byłam zupełnie inna
Post, ale zazdroszczę motylków w brzuchu! Dla tego jednego uczucia mogłabym co rok w ciąży chodzić

U nas nadal fochy, więc Walentynek brak, co i dobrze, bo przez te wszystkie zmartwienia i tak nie zdążyłam prezentu kupić, więc się nie zmarnował
Sobie za to zrobiłam w prezencie dzień wolny i wyszłam z domu na pół dnia
Młoda, jak twierdzi tatuś, była anielsko grzeczna.... paskuda jedna, nie taki był plan
No cóż będę powtarzać wyjścia, aż w końcu zaprezentuje się tatusiowi w pełnej formie... No i uświadomiłam sobie, że od paru miesięcy nigdzie nie wyszłam sama, oprócz szybkich wypadów do lekarza czy na zakupy. Czas to zmienić, bo zaczynam czuć się w tramwaju jak gość z prowincji, a przy większym tłumie w sklepach wpadam w panikę:-( Straszne zdziczenie, a kiedyś byłam zupełnie inna
Post, ale zazdroszczę motylków w brzuchu! Dla tego jednego uczucia mogłabym co rok w ciąży chodzić