Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(czyt. siedzenie cały dzień przed komputerem i zero zajmowania się córką) no i od godziny chodzi i się podlizuje bo w całym domku super pachnie....
ja czułam dopiero 17-18 tydz i nie chciałam jej uwierzyć jak mi o tym powiedziała bo to przecież jej pierwsza ciąża
teraz ma chyba 19 tydz i mówi, że Hanka daje jej czadu;-)
w sumie wszystko mi jedno bo jakoś nie mam na nic weny, a tak posiedzę spokojnie na BB

dziś znalazłam spacerówkę (nawet sobie nią pojeździłam w sklepie ABC dla Dziecka :-)) i w marcu dokonujemy zakupu - jak znajdę podobną na allegro to wrzucę linka, żeby Wam pokazać - w ogóle nie spodziewałam się, że taki model mi się spodoba a jednak
dobra lecę poczytać inne wątki i chyba przetracę pączusia;-) niestety nie mam szarlotki, a zjadłabym z chęcią...
;-)
winko, pizza z pizzy hut i dużo, dużo przyjemności

oj, muszę przyznać że jest fajniej niż przed porodem;-):-)
Sobie za to zrobiłam w prezencie dzień wolny i wyszłam z domu na pół dnia
Młoda, jak twierdzi tatuś, była anielsko grzeczna.... paskuda jedna, nie taki był plan
No cóż będę powtarzać wyjścia, aż w końcu zaprezentuje się tatusiowi w pełnej formie... No i uświadomiłam sobie, że od paru miesięcy nigdzie nie wyszłam sama, oprócz szybkich wypadów do lekarza czy na zakupy. Czas to zmienić, bo zaczynam czuć się w tramwaju jak gość z prowincji, a przy większym tłumie w sklepach wpadam w panikę:-( Straszne zdziczenie, a kiedyś byłam zupełnie inna