reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
a ja przed chwilą wyjęłam szarlotkę z piekarnika.... Trochę czsu minie zanim ostygnie, ale warto było - mojemu M powiedziałam, że nie dostanie ani kawałka za lenistwo:tak::tak: (czyt. siedzenie cały dzień przed komputerem i zero zajmowania się córką) no i od godziny chodzi i się podlizuje bo w całym domku super pachnie....

I ja poproszę kawałek ciepłej szarlotki,uwielbiam.My siedzimy i oglądamy eliminację do eurowizji,walentynek u nas nie ma.Prezentu też nie dostałam,ale sama też nic nie kupiłam.No trudno.

zapraszam wszystkie chętne :-)

szarlotka_d.jpg

Post super, że już czujesz Małego Postusia:-):-):-) moja Ciężarówa też szybko poczuła ruchy bo od jakiegoś 13 tyg:szok::-D ja czułam dopiero 17-18 tydz i nie chciałam jej uwierzyć jak mi o tym powiedziała bo to przecież jej pierwsza ciąża:-p teraz ma chyba 19 tydz i mówi, że Hanka daje jej czadu;-)

u nas Walentynki bardzo miłe - M wypił piwo i już śpi:zawstydzona/y::-p w sumie wszystko mi jedno bo jakoś nie mam na nic weny, a tak posiedzę spokojnie na BB:-D:-D:-D dziś znalazłam spacerówkę (nawet sobie nią pojeździłam w sklepie ABC dla Dziecka :-)) i w marcu dokonujemy zakupu - jak znajdę podobną na allegro to wrzucę linka, żeby Wam pokazać - w ogóle nie spodziewałam się, że taki model mi się spodoba a jednak:-p dobra lecę poczytać inne wątki i chyba przetracę pączusia;-) niestety nie mam szarlotki, a zjadłabym z chęcią...

Hej w niedziele z rana!!! czyżby wszystkie mamy jeszcze spały:confused:
ja na nogach od 07:00, M sie kąpie, ja przed kompem a młoda na podłodze wcina puzzle.
Mój wieczór bardzo udany:tak:;-):-p winko, pizza z pizzy hut i dużo, dużo przyjemności:zawstydzona/y::tak::-D oj, muszę przyznać że jest fajniej niż przed porodem;-):-)

reklama
Hej! Ja tam od szóstej nie śpię i czytam Wasze opinie o wózkach, bo dziś jadę w końcu oblukać je na żywo.... mętlik we łbie mam nieprzeciętny, wiec liczę, że jakiś wózek sam rzuci mi się w oczy i uwiedzie mnie formą oraz ceną:-D

U nas nadal fochy, więc Walentynek brak, co i dobrze, bo przez te wszystkie zmartwienia i tak nie zdążyłam prezentu kupić, więc się nie zmarnował:-p Sobie za to zrobiłam w prezencie dzień wolny i wyszłam z domu na pół dnia:tak: Młoda, jak twierdzi tatuś, była anielsko grzeczna.... paskuda jedna, nie taki był plan:-p No cóż będę powtarzać wyjścia, aż w końcu zaprezentuje się tatusiowi w pełnej formie... No i uświadomiłam sobie, że od paru miesięcy nigdzie nie wyszłam sama, oprócz szybkich wypadów do lekarza czy na zakupy. Czas to zmienić, bo zaczynam czuć się w tramwaju jak gość z prowincji, a przy większym tłumie w sklepach wpadam w panikę:-( Straszne zdziczenie, a kiedyś byłam zupełnie inna:baffled:

Post, ale zazdroszczę motylków w brzuchu! Dla tego jednego uczucia mogłabym co rok w ciąży chodzić:-D

Do góry