reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Post - super że już czujesz młode jak fika:-)
Surv - ja też dzis jadę na obejrzenie wózków, notuj wszystko, potem wymienimy sie opiniami!!!!!
ja pewnie obejrzę sobie Jane, Quinny, Maclarena MX3, XLandera ( bo wczoraj troche opinii na gazecie poczytałam i coraz bardziej mi sie podoba ), Coneco Saturn ( chyba tak sie nazywał ), i Chicco Multway i CT 04.
a Ty na jaki chcesz zwrócić uwagę?
a, no i dla Tosiki - Emmaljungę i Teutonię:-)

reklama
Pabla, ja w sumie podobnie jak Ty: Chicco, Xlandera, do tego Walker Baby, co dziewczyny polecają, no i chcę też popatrzyć może na jakieś polskie, mniej znane, bo w sumie taki mam głęboki, i jako nówka musiał być dobry, a ja narzekam na niego tylko datego, że dostałam go po 4 czy piątym dziecku...Biorę gruby notes, młodą do przymiarki i bedziemy sondować rynek:-)

Hej dziewczynki :-) My też od 7:00 na nogach. Natasia tnie teraz komarka a ja wreszcie mam chwilkę na BB.:tak:

U nas wczoraj walentynki się odbyły, a jakże:tak: Mąż zrobił mi niespodziankę i wrócił dzień wcześniej. Ale mnie zskoczył:szok:
Rozmawialiśmy przez telefon i nagle ktos puka do drzwi, mówię do niego że ktoś puka i idę otworzyć, patrzę a to ten wariat mój stoi i rechocze ze śmiechu:-D
Wieczór był barrrrrrdzo udany, mam nadzieję że nie zaowocuje kolejnym kurcackiem bo poszaleliśmy nieco:-p

Kurcacek ma kolejny jęczący dzień dzisiaj :baffled: Coś mi się zdaje że zębole się dobijają gdzieś tam z głębin dziąsełek:dry:

Pabla, Survi, udanych łowów Wam życzę a Florce i Lence cierpliwości:-D
Oby trafiły się Wam jakieś super wypasione furki a przy okazji nie zrujnowały doszczętnie portfeli:tak:
Miłego dnia:-)

Ika, Misia, Adas- 100 lat!!!

Beaa ale masz męża!!! :szok: powiadasz walizka z kosmetykami i perfumy??:szok: wypożycz kochana chociaż na parę dni (tylko tak w okolicach jakiegoś mojego święta:rofl2: Super :tak:masz !!
Tosika- moj M nie jest, az tak romantyczny. Teraz mu tylko jakos tak niechcaco wyszlo. Nawet w podroz poslubna nie pojechalisy, bo to byloby zbyt romantic:baffled:, przy kazdej klotni mu to wypominam:wściekła/y:.

Post- zazdroszcze Ci tych tej fasolki, ach...pomarzyc...Masz jakies fotki z USG? My rowniez chcemy zobaczyc Ikusie-a nr 2:tak:.

Surv i pabla- milego ogladania wozkow, wszystko dokladnie zapamietajcie/zapiszcie i przekazcie info:tak:.

U nas zapowiada sie 'leniwa' niedziela w domu. Chyba namowie mama, aby upiekla szarlotke:sorry2::blink::blink:

Ostatnia edycja:
Widzę że co niektórym się Walentynki udały;-) To dobrze.
My jeszcze korzystamy z wolnego dnia jak dziadkowie zajmują się małym a popołudniu zbieramy się do domu.Dziś będzie pierwsza jazda w nowym foteliku ciekawe czy będzie mu wygodnie.
Ika,Misia i Adaś wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesiąca!!!

Hej Babeczki!
U nas wczoraj fatalnie, mimo ogólnych starań i moich i M. Najpierw kręciłam nosem na kino, bo nie chciałam, żeby do domu przyłaziła teściowa. Potem jak już sie zdecydowaliśmy, to okazało się, że na te wcześniejsze seanse, które pozwoliły by nam dzieci położyć osobiście do spania (a inną wersję ciężko mi było sobie wyobrazić, bo moja teściowa dopiero się uczy opieki na maluchami) nie ma już biletów. Oczywiście musieliśmy się z tej okazji pokłócić, bo jakże inaczej. Tymek już nastawiony, że babcia przyjdzie jazdę urządził i moja mama wzięła go na dół. Chciałam ich w końcu wcześniej położyć z nastawieniem na to, że może coś na dvd obejrzymy, ale M miał sporo do zrobienia, więc robił. No i o 20.30 Tymi poszedł spać, a ja do kąpania. Myślałam, że do mnie przyjdzie, a on poszedł przed telewizor i zasnął :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: To już mnie tak z równowagi wyprowadziło, że na złość położyłam mu prezent na łóżko i poszłam spać. Dzisiaj od rana o kinie mówi, a ja zatwardziała jestem. Najchętniej bym do galerii pojechała odreagować, ale on chce ze mną, a z nim zakupy to marna przyjemność. Moja mama zostaje z dzieckiem siostry, więc znów musiała by być teściowa, a ja nie mam ochoty na takie odwiedziny. Nie wiem czy to normalne czy nie, ale wq... mnie to, że łazi po całym domu, wszędzie zagląda, placka z piekarnika sobie weźmie. No ja u niej jestem dużo częściej, a takich inspekcji nie miałabym odwagi zrobić. A że w szafkach mam nieład, to nie mam ochoty na to, by go oglądała.
Teraz chłopaki pojechały do teatru (dla Tymka pierwszy raz w profesjonalnym teatrze (na teatrzyki jeździliśmy dość często, ale to nie to samo) na Czerwonego Kapturka. Miałam jechać ja busem, ale pogoda taka, że uznałam iż lepiej będzie jak wsiądą w samochód i pojadą. Ech...
Znów mnie męczy siedzenie w domu. I znów śnieg i wiosny nie widać.

Post, super że czujesz już Dzidziaka. Ja w drugiej ciąży uświadomiłam sobie, że to Juliś chyba w 15 tygodniu.

W kwestii wózków to my mamy Baby Dreams i jestem bardzo zadowolona. Julka jeździ nim odkąd skończyła 2 miesiące - głównie w wersji fotelik na wózku, ale sama spacerówka też jest dobrze usztywniona i sporadycznie w Turcji tak leżała.

Post, cieszę się, że wszystko w porządku. :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Surv, Pabla udanych zakupów.
My dzisiaj trochę leniwie. Po śniadanku, ale wciąż w piżamach:-)
W końcu mamy dzisiaj niedzielę i trzeba odpoczywać hi hi hi:tak::tak::tak::tak::tak:

No to i ja witam niedzielnie!

Ika,Misia,Adas moc calusow dzieciaczki i wszystkiego najlepszego!!!

Post ale super ,ze juz czujesz brzdaca,ja tez czasem tesknie za tym uczuciem:tak:

A my wczoraj na uodzinach u znajomej posiedzielismy az do 20.30,ja wypilam z solenizantka winko,a K niestety muzsial pozniej odwiezc bande do domu.Dotarlismy o 21.30,gdzie Maciek juz normalnie jest w siodmiej fazie snu,ale grzecznie sie wykapal,zjadl i zasnal.Myslalam,ze przez to pospi dluzej,ale gdzie tam o 5.40 pobudka.My za to posiedzielismy przy winku i z filmem do ok 1.30 ,a rano po przyniesieniu krolewicza do nas pokimalismy do 9.
Teraz czakam na sniadanko,a pozniej moze na basen skoczymy.

IKA, MISIA, ADAŚ I MAKSIU - 100 LAT!!!
Moja też już kima od godziny, ja już przygotowałam obiad i po obiedzie jedziemy te wózki obejrzeć.
Narazie nic nie kupujemy, tylko chcę sie rozeznać w temacie i młodą poprzymierzać:-)

reklama
Ika, Misia, Adaś, Maksiu -wszystkiego najlepszego :-)
U nas znowu dość mocno pada śnieg, więc przymusowe siedzenie w domku. Zresztą tak po ciężkiej nocy padam z nóg, więc jak tylko mała zaśnie spróbuję się zdrzemnąć jakieś pół godzinki.
Pabla, Surv, życzę udanych szaleństw zakupowych;-)

Do góry