reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

A ja stresa łapie, bo w czwartek mam USG. Chce już zobaczyc mojego dzidziusia być pewna, że jest wszytko ok i , że nie mam już co się martwić. Rany mam nadzieje, że ten krwiak już mi znikął.

reklama
hmm
ja mam wizytę jutro. Wolałabym już być po i wiedzieć ze młodemu nic nie jest. nie denerwowanie się to naprawdę ciężka sprawa:baffled::baffled::baffled:
Jedyny sposób jaki znalazłam to zająć sobie czas tak żeby o tym nie myśleć
Mamusiasynusia Naprawdę nie wiesz jak cię rozumiem. Będę trzymać kciuki, a Ty znajdź sobie absorbująca rzecz do wykonania (ja od 3 godzin kleję zdjęcia do albumu:-D ślubnego, wstyd przyznać ale zajęło mi to 1,5 roku żeby się zmobilizować) :szok:

pozdrawiam wszystkie mamy i maluchy:tak::tak::tak:

Ja też jutro mam USG w szpitalu takie dokładne,jakieś pomiary itd,też już się stresuje czy wszytko będzie ok,chciałabym już być po i wreszcie mieć zdjęcie naszego dzidziusia.
Jak będę po padaniach to zaraz się odezwę

d4de37b931.png

Ptaszynko i Kamu to trzymam kciuki i dajcie szybko znac co i jak. ja to chyba dzeń przed USg umre ze strachu, dziś to dopiero zaczynam się denerwować

Kamu pomoc bliskich jest nieoceniona; moja mama przychodzila miesiac malego kapac; az w koncu mielismy dosyc jej widoku :-) i sami zaczelismy :)
ja tez mam w czwartek usg
trzymam kciuki za wasze badania

Nie denerwujcie sie dziewczyny ja to Wam zazdroszcze bo tez juz bym chciala zobaczyc moje malenstwa ale wiem, ze u mnie, tak samo i u Was wszystko jest dobrze ale bede trzymac kciuki zebyscie sie nie denerwowaly i zeby badania potwierdzily ze dzieciaczki sa zdrowe tak samo jak Wy.
No i piszcie piszcie po badaniach...

reklama
Do góry