Cześć Lipcóweczki:-)
Witam po długiej przerwie i przepraszam że na tak długo sie "odłączyłam".Było parę powodów (koleżanka z pracy która miała termin o parę dni wcześniej niż ja,poroniła dzieciątko,bardzo mnie to zdołowało,wystraszyło i ogólnie nastroiło anty....Potem pojawiło się poczucie winy typu:chyba nie powinnam poruszać tematu ciążowego w jej obecności,za bardzo sie cieszyć,bo moge jej zrobić tym przykrość itd.Na szczęście ten etap mam już za sobą.Głównie dlatego, że moja dzidzia czuje się dobrze-a były początkowo problemy z krwawieniem i bólami w podbrzuszu.Poza tym koleżanka uporała się ze strata dzidzi i zaczęła sama ze mną rozmawiać i oswajać tematy ciążowe.
Kolejnym utrudnieniem w pisaniu na forum jest brak dostępu do internetu,przeprowadziliśmy się do nowego mieszkania i nie mamy ciągle łącza.Piszę w wolnej chwili z pracy-a takich momentów nie mam często:-)
Nie wiem od czego zacząć ale jest parę tematów o których pisałyście a które mnie też dotyczą.Jestem w 16 tygodniu ciąży i w zeszłym tygodniu kupiłam pierwsze spodnie ciążowe i rajstopy-poczułam ulge kiedy przestało mnie uwierać moje ubranie:-)Potrzebuję więcej takich ciuszków,ale są bardzo drogie i zastanawiałam się czy może nie znacie jakiegoś sklepu z odzieżą uzywaną we Wrocławiu????????
Druga myśl która przemyka po mojej głowie to:czy może powinnam już coś kupic naszej kuleczce?Niektóre z Was już zaczęły kupowanie z tego co piszecie.Ja ciągle nic nie kupiłam :-( bo w sumie ciężko zacząć kupowanie jak nie zna sie płci .Wczoraj byłam na USG ale nasza kuleczka włożyła sobie stopke między nóżki i nie można było określic płci:-(Tym sposobem musimy poczekać kolejny miesiąc żeby poznać tożsamość naszej dzidzi:-)
To chyba tyle na pierwszy raz po długiej przerwie.Mam nadizeję że uda mi się częściej odwiedzać forum i w końcu zainstalują mi w mieszkaniu internet!!!