heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Co do ciazy ja powiedziałam pod koniec 3-m-ca a jezeli chodzi o płec to ja sie zapytam u lekarza i mam nadzieje sie dowiedziec ale Cała reszta rodzinki dowie sie w dniu porodu........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Nigdy jeszcze nikt mnie tak w tej robocie nie wkurzył, ale ona jest po prostu chamska i złośliwa, na dodatek stara panna bez zadatków na jakiegokolwiek mężczyzne i bez dzieci, więc postanowiłam ochłonąć i po prostu zakończyć z nią jakąkolwiek współpracę....Naprawdę, tak mnie zdenerwowała, że nie byłam w stanie łez powstrzymać, a to naprawdę mi się nie zdarza

jestem naprawdę wściekła że dałam się sprowokować...ale od poniedziałku oprócz grzecznościowych formułek koniec kontaktów. Musiałam się wygadać.......
... myslalam tez o prywatnym ewentualnie usg 3D,ale koszty sa dosc wysokie i nie wiem czy jest sens.... a dzis siedze w domu,bo jest burza sniezna i zamkneli szkoly... na szczescie,bo mialam ochote poleniuchowac troche :-)... w ogole bede miala dlugi weekend,bo w poniedzialek tez mam wolne- ide na drugie badanie krwi i do rodzinnej znowu siusiac,bo mam ciagle jakies bakterie i chca to monitorowac.... dostalam e-mail'a,ale niestety moj komputer jest "angielsko jezyczny" i cala petycja jest z dziwnymi znakami... postaram sie odnalezc ja na internecie lub prosze abys przeslala mi ja na bb prywatna wiadomosc... natychmiast ja przesle do moich kanadyjskich znajomych tez....
ech; biore nospe 2 razy dziennie; jak nic nie polepszy sie to na zwolnienie ide; a wcale nie chce jeszcze ;-) 

polozna sie zdziwila,ze juz je czuje