reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
KasiaDe jeszcze jedno pytanko :)czy u Ciebie suwaczek pokazuje prawidlowo ilosc tyg, tzn czy tak samo jest na suwaczku co w karcie ciazy ? u mnie suwaczek sie troszke opoznia, wg lekarza jestem w 18 tyg. ale to tylko 3 dni :)

Dokładnie tyle co na suwaczku pani dr wpisuje mi do karty:-)
A co do połówkowego, to po prostu są to pomiary dokładniejsze, innych organów, na co innego pani doktor zwraca uwagę. jak dostane jutro opis, to Ci przytoczę co jest napisane;-)

Joaś ty rzeczywiście Matka Polka jesteś. Moja teściow ama 4 dzieci i stwierdzilam ze pomnik jej postawię jak nic :-).
Wiesz ja bym chcial przynajmniej 3 dzieci, ale to niestety moja ostatnia ciąża, bo mam już bardzo zniszczoną macicę i lekarz więcej nie pozwolił,

Jak się sptykam z koleżankami co opowiadaja o dyskotekach i, imprezach, wyjazdach itd to tak za bardzo nie mam o czym z nimi rozmawiać... ( zupki ,niania, nowe słowka ) ale znamy się już tyle lat .

Moj lekarz w ogole nie ma usg i wysyla mnie do innego, ktory zajmuje sie tylko usg, mam wyznaczone badanie na poł marca to tak jakoś bedzie 22/23 tydz
i ja sobie chyba fundnę usg 4D, przy Jaśku nie było jeszcze tej technologii...
No i prenatalne + 4D to jakieś 400 zł chyba bedzie :szok:

Mąz mnie zabrał dzisiaj na kolację na moje ukohane owoce morza, mniam,mniam pycha było, on na to nie mogł patrzeć, bo twierdzi ze to ma oczy i na niego patrzy :-D, a ja byłam wniebowzięta .

Witam ja tak krótko bo dopiero mnie wypuscili dzisiaj i taki dzien pomieszany ze nie wiem co sie dzieje ja jak wiadomo szpital z człowieka dodatkowo wyciag.
Dzieki ze o mnie pamietalyscie i przepraszam ze tek nagle zaginęłam, ale decyzja o pobycie była szybka podjeta przez p. doktor o 17 byłam na wizycie i chciała abym juz do 22 dotarła na oddzial, wykłuciłam sie ze na 7 rano tyle to wiecie.
Nie napisze dzis wiele bo niestety nic nie nadrobiłam z tego co pisałyscie a troche mi zajmie tym bardziej ze nie wolno mi długo siedziec.
W szpitalu ponad tydzien bylismy z maluszkiem na dozylnym leczeniu i kroplówkach i do tego doszło jeszcze zapalenie nerek zła filtracja i zakazenie obu organizmów.Nie bede opisywac dokładnie bo nie oto chodzi ale napisze najwazniejsze ze jest lepiej sytuacja opanowana ale za 2 tygodnie kontrola ponownie w szpitalu usg i kompleksówka ale miejmy nadzieje ze juz nie zatrzymaja. Jeszcze raz miło mi sie z wami przywitac i ciesze sie ze pamietałyscie o nas.

Właśnie zwróciłam uwagę na te suwaczki, znowu fiksują! Sylcia 31 ty masz poród na 28 prawda? a zobacz jak nam odlicza - mamy inaczej o tydzień, a dzś kończymy 17 tydzień!dziwne....

reklama
Do góry