Roni strasznie mi przykro :-( mam nadzieje ze uda Ci sie cos wykombinowac, daj koniecznie znac co w koncu z tego wyszlo... a jakbym jednak sie przydala, to wal smialo, z checia pomoge, tym bardziej ze teraz w ciazy to dzieci dzialaja na mnie strasznie przyciagajaco, zawsze je kochalam z calego serca i uwielbialam z nimi spedzac czas, ale teraz to juz w ogole ogromny magnez :-)
AHaa jak juz dostaniesz przesylke z fotelem, koniecznie pochwal sie jak sie na nim siedzi
Mery gratuluje dziewuszki :-) nie odbieraj nadzeji tatusiowi, niech mysli ze 3 strzal bedzie w synka :-) zreszta wszystko mozliwe. mam wielu znajomych , moich znajomych w takiej konfiguracji tzn., np. chlopak, chlopak, i juz brak nadzieji na babeczke, a trzecia rodzila sie wlasnie dziewczynka :-) najwazniejsze ze malenstwo jest zdrowe:-) jak bedziesz miala ochote podzielic sie z nami wynikami z usg zapraszam na sstworzony przeze mnie watek o wynikach usg :-) ojej ale autoreklame sobie zrobilam :-)
survivor nie ma to jak meska duma, Twoja mala juz dziala na przekor- nie da sobie w kasze dmuchac faceteom, hehe niech uczy sie juz w lonie mamusi :-)
kamu pogratuluj kolezance synka ;-) szkoda ze wczesniaczek, ale najwazniejsze ze zdrowiutki i wszystko dobrze :-) u Ciebie tez synek, o ile dobrze pamietam ?? :-)