Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej Dziewczynki :-)
hmm... do admina raczej pisac nie bede :-) obedzie sie bez jednego suwaka :-) 2 w zupelnosci wystracza :-) Izabelka super, ze Malenstwo takie aktywne bylo :-) ja za kazdym razem jak Antoska da o sobie znac jestem wniebowzieta:-) choc ona to jeszcze tak niesmialo puka, co prawda codziennie, ale nie sa to jakies mocne znaki :-) mam nadzieje, ze lada dzien bedzie silniej walic do mamy :-) a jak nie-to coz moze w brzuszku rosnie grzeczniutki i spokojny Anioleczek :-)
przesylam usmieszki dla reszty ciezaroweczek :-) w gdansku od rana piekne sloneczko i w koncu temepratura na +, zreszta juz od wczoraj jest tak ladnie :-) jak tam u Was ?
U nas strasznie wieje dzisiaj dobrze ,ze mam juz wolne
A i tak spac dluzej nie moge 7 rano i pobudka,za to wieczorem o 21 jestem juz nieprzytomna i zasypiam w kazdej pozycji.
Moje male ostro harcuje,ostatnio kopniaki sa coraz silniejsze,az mnie czasem zaboli i widac juz po brzuchu jak sie gramoli, uwielbiam to
U nas też w końcu słońce i ciepło! Mieliśmy sobie zrobić weekend dla zdrowia i urody, ale mąż ma niespodziewany cało weekendowy wyjazd Z drugiej strony mogę sobie zrobić weekend dla urody i bez niego: nawet bezpieczniej, bo można beztrosko z maseczką na twarzy po domu paradować Ale spacer z pewnością w planie będzie, zwłaszcza, że mięśnie mnie coraz bardziej bolą i podejrzewam, że to od zasiedzenia :/
U nas juz po sniegu nie ma sladu.
co do nocek to wstajemy z Natalka o 9rano a spac ja ide ok 23.Ale niestety zaczyna sie straszny czas tak marudze i wirce sie w kazdej pozycji mi zle i bardziej sie wkurzam ze kłade sie spac niz to warte a bedzie jeszcze gorzej.......
Roni -;-) ja polecam z plytka:-) naprawde oglada sie super, ja juz obejrzalam z 2 razy :-) ale jak nie chcecie to nie- Wasza decyzja i macie do niej prawo :-) polecam Invicte-dr Marka Puzio:-) zadzwon jeszcze dzis i sie umow, ja czekalam 2 tyg, ale chcialam na wieczorna godzine, mialam do wyboru tez poludnie, i na to musialabym czekac jedynie niecaly tydzien. Jednak mi nie pasowalo, bo moj Maciek w pracy
kiedy w koncu sie spotkamy-pogoda coraz ladniejsza ? :-)
juz studnioweczka u Ciebie-super , gratuluje :-)
heksa wpsolczuje, ja jeszcze sie nie wierce, ale podejrzewam ze tez niedlugo bede sie borykac z tym problemem