reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Dziewczyny, to wy juz nie spicie, juz po nocy? Ja jeszcze sie nie polozylam :-D:-D:-D U mnie jeszcze sroda. Ale zaraz spadam, bo padam. Milego poranku!

Miłej nocki!:-) no nie śpimy.....niektórzy od 5:30:baffled: minełąm się z powołaniem, trzeba było na wieś się już wyprowadzić i akurat bym wstawała na oporządzenie inwentarza:-D A pogoda dziś zapowiada się u nas śliczna....co zobaczycie, jak wstaniecie za parę godzin:-D

Dzień dobry Dziewczynki:-)
My chyba przestawiamy się na inny tryb już, bo ja również wstaje z kurami:-pa w nocy łatwo się budzę i łatwo zasypiam, jak nigdy

Kociata dzięki za wyjaśnienia;-)

U mnie znów wczoraj wieczorem były problemy z ciśnieniem i to już przekraczające normę:-(nie wiem czy to zmiana pogody czy co, ale jeżeli tak dzisiaj bedzie, to ide do ginki nie zważając na termin

narazie miłego dnia życzę:blink:

he he
5.30 niezła jesteś
Ja wstałam o 6.50 a w zasadzie mnie obudzono brutalnie na śniadanie:-):-):-)
posłusznie wstałam i wszamałam i teraz jest spokój.

Jesli chodzi o ciuchy z BE to na ich stronie też jest sklep
Sklep Internetowy Be!

nie ma już coprawda koszulek z napisem "wychodzę latem" . Pewnie im sie skończyły. Bo jeszcze jakieś 3 tyg. temu widziałam i czarne i białe i nawet się zastanawiałam coby kupić.
Mnie się podoba to wdzianko dla brzdąca :żabka" czyli zielona bluza i rajtuzki. No rozwala mnie po prostu.

Ubranka są faktycznie genialne :tak: Też się chyba na coś skuszę.

Co do krwi pępowinowej to ja różne zdania słyszałam i trochę sięw tym pogubiłam. Cena mnie zupełnie powaliła ale jeśli miałoby to być takie ważne..... Na szczęście przypomniałam sobie że żona mojego kuzyna (rodzi za miesiąc) jest genetykiem w trakcie habilitacji i ona powinna na ten temat wszystko wiedzieć. Napisałam do nich wczoraj i bardzo jestem ciekawa czy oni pobierają krew pępowinową dla swojego maluszka. Jak tylko się czegoś od nich dowiem to oczywiście napiszę!

Post_ptaszyna jak tam leniuchowanie w domciu? Lepiej niż codzienność biurowa? Ja wczoraj jadąc do pracy utknęłam w takim korku że dotarłam do dopiero po 1 h i 50 minutach. Myślałam że pogryzę kierownicę i pierwszy raz przemknęło mi przez głowę że chyba już nie warto.... Dojrzewam chyba powoli do L4

Kiwaczka koniecznie napisz o tej krwi, sama jestem ciekawa. A ile to kosztuje bo u mnie w szkole rodzenia jeszcze nie by ło tego tematu.
Rozumiem że nie wybierasz się dzisiaj na Aqua??
Ja będę mieć aque jeszcze 3 raz w tygodniu :-D:-D:-D ze szkoły rodzenia. Fajowo bo w wodzie czuję się taka lekka i zwinna, co innego jak trzeba buty zapiąć albo na drugi bok się przewrócić. Wtedy to koszmar, słoń w składzie porcelany:baffled::baffled::baffled:
spotkajmy się może, hmm??? może w piatek albo np. w przyszłym tygodniu?? No i z magdzikiem rówinież, proponuje jakieś pyszne lody:baffled::baffled::baffled: (no czasem trzeba sobie odpuścić) np W Arlekinie na rynku.
co wy na to dziewczyny???

No niestety wciąż obowiązuje mnie zakaz machania nogami (dostałam tylk zgodę na ćwiczenia w szkole rodzenia) więc niestety aqua odpada. Ale spotkanie bardzo chętnie! Niestety jutro nie mogę ale przyszłym tygodniu byłoby super! Kończę pracę około 15 i potem chętnie dotoczę się na Rynek. Umów się jakoś z Magdzikiem na basenie i daj znać kiedy a ja się dostosuje.

reklama
Hej Dziewczyny! Nooo, dziś to aż wstawać się chciało tak ładnie na polku:tak: A 5.30 to dla mnie standard, bo wtedy dzwonek budzika mnie budzi:sorry2:

Do góry