reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kicrym ,Ewelink@ gratulacje !!! czekam na dluzsze relacje no i zdjecia:tak:
Julia niezla jestes:tak:
Ja narazie nie mysle o drugim,moze pomysle,ale za conajmniej 2 lata

reklama
Dzieki dziewczyny narazie zamawiam słoneczko na 10-go na chrzciny

survivor26 no wiem ja tez jade ze wzgledu na dzieciaki i jod dla ich zdrowia ale chciała bym aby Nati miała troche radochy...

Witam ja na sekundke:-)chcialam sie pochwalic ze 28.07.2008r. przyszla na swiat Gabrysia, 54 cm wzrostu i 3400g:-Djest cudna, jak znajde czas to napisze cos wiecej bo dzis ze szpitala dopiero wyszlismy:tak:wszystkim nowym Mamusiom gratuluje:-)
doczytam Was w wolnym czasie:tak:

nea3 - miód, cud i orzeszki:tak: Gratulacje!!!

Ja się melduję w dwupaku:-) Taki standardowy poranny raporcik ku pokrzepieniu serc;-) Lipcówką (przynajmniej fizyczną) to ja już nie będę. Mentalnie to jestem z Wami. Ale mam bojowego lewka w brzuszku - wiercioszka z niej straszna, a ani myśli na świat się wybrać. Pewnie jak mama nie znosi upałów. Od jutra mają takowe zelżeć (przynajmniej na południu). Zobaczymy. Może się mała zdecyduje. Jutro ktg i kontrola:-D Pozdrawiam Was serdecznie i nadal proszę o kibicowanie;-)

nea: gratulacje! no i mamy kolejną dziewczynkę lipcową - chyba summa sumarum będziech ich więcej niż chłopców?
magdzik: na pewno nie wiele już Ci zostało do końca, choć wiem, jak te ostatnie dni potrafią wymęczyć. Ale za to Twoją córeczkę zapamiętamy najlepiej jako jedyną sierpniową lipcówkę:-)
U nas upałów dzień kolejny, mam nadzieję, że na razie ostatni, bo niby od jutra ma być chłodniej...oby, bo jeszcze parę dni i mi się dziecko żywcem ugotuje:baffled:

nea3, gratulacje! Ogarnij sie i wklejaj fotki córuni!!!
Magdzik, mamy dzieciaczki czerwcowe, to i sierpniowy dzieciaczek musi być ;-) Trzymaj się!!!

Nea gratulacje- duza dziewczyna z twojej pociechy!!!!
Madzik nic sie nie martw, moze i lew uparty ale jakie szczescie- no i wyspac sie mozesz:-D

reklama
Do góry