reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Beaa polowe czynszu Mała wam z rodzinnego płaci, wiec nie ma co narzekac;-) ...
Marcik- skad takie kwoty, owszem dostajemy rodzinne ale nie az tyle bo okolo 18 funciakow tygodniowo (Child Benefit). M nie jest wprawdzie w drugim progu podatkowym ale nie zarabia minimalnej stawki. Moze ci ktorzy maja wiecej dzieci i zarabiaja min. stawke maja takie ''kokosy''.

Jesli chodzi o spotkanie to ja rowniez jestem na taakkk, tyle tylko, ze ja w PL bede caly sierpien, wiec wtedy bede 'na to jak na lato'.

Ostatnia edycja:
reklama
Liwus - ja jestem z Warszawy:-)
nowe miasto to moje miejsce urodzenia i tam mieszka moja mama, my od 10 lat w Wawie.

Ooo, jakie konkretne planowanie się zaczęło?:-) Ale miejsce dogodne dla wszystkich rzeczywiście ciężko bedzie znaleźć, bo np. Poznań owszem jest po środku, ale dla mieszkających na zachodzie - z Tarnowa czy Olsztyna to jest opętany kawał drogi:baffled: Warszawa za to, choć nie po środku, jest chyba najlepiej skomunikowana z resztą kraju....ale ja bym była za wsią, tudzież miejscowością stricte turystyczną, i jakimś małym pensjonatem - można by wynająć w całości, jakby się tyle chętnych zebrało, to i taniej by było, a przy opcji z dzieciakami, takie zakwaterowanie też wygodniejsze chyba...no ale myślmy, myślmy, do lata jeszcze trochę zostało;-)

reklama
Kasia to może zaproponujemy południe kraju?? Ty z Tarnowa masz do mnie bliziutko, a reszta na pewno bardzo by tu odpoczęła :tak::-) A pensjonacik spokojnie jakiś da się wynająć. :tak:

Do góry