Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a może przy okazji poznasz jakiegoś wysportowanego przystojnego i młodego...no dobra...już czuję mrożące spojrzenie Twego małża więc nie rozkręcam sie dalej
kochannny moj 

mam nadzieje,ze kartka dotarla ;-)
ale pogoda nieciekawa,chmurzasto i pierzasto; oby nie padalo

jeszcze wspomnienia zostały
Kuba spi a potem nie wiem co, bo pogoda okropna!Kurcze, to ja jakaś dziwna jestemCo do porodu: mimo, że poiszło gładziuchno i szybko, to na samą myśl ciary mnie przechodzą. Jakaś nie teges jestem do tego typu imprez. Ostatnio przechodziłam koło szpitala, w którym rodziłam i mijając go podświadomie przyspieszyłam kroku:-):-):-) Muszę jeszcze odczekaćPost się uwinie w trymigi - dzielna z niej babeczka
Poza tym Łucek wydaje się być energicznym dzieciątkiem, więc na pewno szybko i gładko od mamy
![]()
Miałam bardzo ciężki poród, ale przechodząc kolo szpitala ogarnia mnie jakieś wzruszenie! Czasem myślę o tym dniu, jak o najpiękniejszym w życiu
A jak sobie przypomnę te ślepe oczka i te sztywne włoski gdy leżała na moim brzuchu, to ryczeć mi sie chce
I gdyby nie ta historia z 5 pkt, to byloby ok i nie mialabym wątpliwości, czy rodzić naturalnie!
Zosia śpi w południe koło 2, 3 godzin i baaaardzo sobie to cenię
Nie odpoczywam, bo sprzątam i gotuję wtedy, ale chociaż nie przeszkadza!
I miałam nadzieję, ze chociaż winko zostanie, trochę się już na luzie poalkoholizuję, a tu ani kropli nie zostało

Pogoda taka sobie, ale nie mam na co narzekać, bo póki co nie leje:-):-):-) Ja niestety na 13 do pracy i to mnie trochę zniechęca, ale co tam: parę godzinek i będzie po
:-);-)

Ulga................
Na jak długo, to po wczorajszym dniu nie odważę się obstawić

Pewnie Was podczytam wieczorkiem jak już będę w domu.