reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Wszytskiego dobrego dla Olgi z okazji pierwszych urodzin. Buziaki od Szymonka!!!
Dla Misia tez zyczenia najlepsze z okazji 11 miesiecy!!!

U nas juz po imprezach, wczoraj bylo super. Dzieciaki sie pobawily, tor sie udal i smakowal, Szymon swieczke zgasil palcami i zaczal ryczec, nie wiem czy go zapieklo czy przestraszyl sie spiewow:-D ogolnie impreza rewelacja, zrobilam zupke brokulowa i mase przekasek i salatek. no i furore zrobily truskawki z roztopiona czekolada. kupilismy z M taki zestaw do podawania czekolady i do tego sa takie widelczyli. wszyscy sie zajadali:-Dnawet winogrona w tej czekoladzie moczylli:-D
gosci bylo nie wiele bo tylko Kociata z Rodzina i moja przyjaciolka Norelis z Valentina (coreczka).ALe w tym 4 dzieci. Byly balony i serpentyny, ogolnie nasz dom wciaz wyglada jak sala weselna:-Dwarto z balonami napewno bo dzieciaki maja taka radoche:-D
Szymon dostal od Kociatych autobus z klockami w srodku, od Norelis komplecik i super buty takie eleganckie, tylko sa jeszcez duzo za duze, ale to dobrze:tak: od nas puzzle drewniane i ten zestaw Little People FP.

Dzisiaj czekaja nas zakupy prezentowe na nasz powrot do Polski, oj zawsze mam z tym problem bo nie wiem co komu kupic:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam wieczorkiem:happy2:

Pearl super że imprezka udana:tak:no i prezenty tez zajefajne:happy2:
Post no to pewnie grill udany i pewnie pyszności zajadaliście przy towich zdolnościach kulinarnych:tak:
KATE no stary gorszy niż mlody u nas tez to tak czasami wygląda:dry:
Mondzi mam nadzieje że u was ok i nic wam się nie stało na tym pikniku lotniczym:confused:
Kasia a jak u Was, imprezka udana?:-)
Ja czekam az M skonczy czyścic akwarium bo chce małego kapac bo maruda już sie włączyła:dry:u nas znowu pada:sorry2:
Spokojnej nocki a jutro SŁOŃCA!

Olguś
Życzę Ci, abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.

mis90cm.jpg

Ja tylko na chwilke wpadam, jstem wykonczona tym dniem. Upal okropny!
Wczoraj 'ktos' nie domknal zamrazarki no i dzisiaj byla tam 10 cm warstwa lody, ilez musialam sie tego namyc:wściekła/y:.
Pearl, Post - fajnie, ze imprezy udane, czekamy na foto relacje!
Kate- jak tam praca, juz sie przyzwyczailas?

Ja dziś cały dzień zamulam, juz mam dość pogody:wściekła/y: Ale od środy ponoć pięknie, na co bardzo liczę, bo urodzinki małej maja być na działce!
Pearl -super, ze imprezka udana:tak:
Ciekawe jak imprezka Olgusi?
Idę dalej czytać!
Kolorowych snów i spokojnej nocy!

Olga zyczymy Ci:
Do zabawy mnostwa sil
zaby kazdy dzien byl mily
pelaen smiechu i radosci
stu uroszinowych gosci
duzo klockow i pluszakow
stu prezentow, sto buziakow\zdrowia szczescia i slodyczy
:tak:
Misiu duzo usmiechu i radosci i spokojnych nocek z kazji 11 miesiaca:tak:
Ja tylko na chwilke zlozycz zyczenia i ide lulu. Padnieta jestem.
Lenka i Zainab dzis dopiero wyslalam kartki :zawstydzona/y:Zapomialam ze we wtorek jest juz 30czerwiec. Wiec sie troche spoznia:-(

Cześć Dziewczyny!
Padam na pyszczek. Jeszcze raz bardzo, bardzo serdecznie dziekujemy za karteczki i życzenia!
Dziś była mini imprezka u nas w mieszkaniu, bo tylko przyjechała chrzestna z mężem i dziewczynkami a potem wpadli moi Rodzice. Druga imprezka, w większym gronie będzie na działce w późniejszym terminie. Mało ludzi a orobiłam się, że hej. Ale wszystko smakowało, więc jestem zadowolona.
Zdjęcia na zamkniętym :-)

KasiaDe - kurde felek, sama nie wiem czy traktować to jako brutalną i smutną prawdę, czy jako pocieszenie.............:-D:-D:-D

Magdzik, zdecydowanie jako pocieszenie, że ... nie jesteś sama!;-):-DSuper, że wynik USG w porządku:tak:
Do urodzin Julki jeszcze dużo czasu, więc myslę, że do tego czasu do nas zawitacie ;-)
Pearl, super że urodzinki udane:tak:

Misiu, wielki buziak!!!

witam się i ja :-) u nas dzisiaj było iście wakacyjnie:-) upał, słońce, duszno oczywiście nie moglo się obyc bez malych przerywników jakim był deszczyk ale cóż tam:-D
Kochana Olgusiu, w dniu tak wspaniałym życzę Tobie radości w każdej sekundzie, uśmiechu w każdej minucie, pogody w każdej godzinie, szczęścia przez całe życie!!!!:-):-):-):-)
mam nadzieję, że karteczka dojdzie już we wtorek, bo to wszystko wina poczty, jacyś tacy opieszali są:-p
no a Tobie Misiu wszystkiego naj naj naj w ostatnią mieszęcznicę:-):-):-)
my dzisiaj zaliczyliśmy zakupki ale takie tyci tyci:-p jutro muszę dokonczyć dzieła i troszkę jeszcze zrobić zakupów przed wyjazdem;-) no i bylismy u znajomych obejrzeć nowego obywatela;-) który urodził się 2 m-ce temu i wiecie co Tosiula przy nim wydała się takaaa olbrzmia:szok::-D:-D:-D

Spoko Tosika....będziesz biegać o wschodzie słońca brzegiem morza to zrzucisz te wszystkie przekąski:tak::tak::tak::tak: a może przy okazji poznasz jakiegoś wysportowanego przystojnego i młodego...no dobra...już czuję mrożące spojrzenie Twego małża więc nie rozkręcam sie dalej
ciacho się upiekło :)

oj Post rozmarzyłam się:-D:-D:-D:-D:-D normalnie chyba zacznę zbierać na operacje plastyczne a co by mieć ciało 20latki a umysł 30tki:-p;-):cool2:

Kamu mam to samo, tak nie mogłam się doczekać kiedy zacznie mała raczkować:tak: a teraz?:szok: oczy naaokoło głowy:sorry2: i to dopiero dziewczyna zaczyna się rozkrecać:szok: oj teraz to ja schudnę:cool2:
Kaja wszystkiego naj dla M:-)
Magdzik no i super, że wszystko gra :-) i mudra z Ciebie kobitka- wiadomo człowiek przezorny zawsze ubezpieczony:tak:lepiej chuchać na zimne:tak:
Pearl no to rewelka, że urodzinki się udaly:tak: a prezentami prosimy nam się tu pochwalić;-) no i niezłą zagwostkę masz z tymi prezentami:tak: biorąc pod uwagę fakt, że co niektórzy mogą odbierać Twój przyjazd na zasadzie "przyjechała ciotka z Ameryki":-p i liczyć na wielkaśne prezenty:baffled::dry:

a jutro u nas ma być znowu upalnie;-)
miłej nocki kochane:tak:

pierwsza??? :):-):-):-):-):-):-):-):-)
naprawdę wszystkie śpicie??????
eeeee niemożliwe
Ja nie śpię bo mnie jakoś małż obudził jak wychodzil do pracy i po spaniu.....:-D
Melduję że grilik się udał :tak::tak: było mega słońce:szok: ...i generalnie trochę jak w saunie....ale najlepsze jest to że....zapomniałam dać dziecku jeść:baffled::baffled::szok::szok::szok:
No powaga...młoda się obudziła i miała zjeść z nami na grilu..no i zamieszanie i takie tam potem babcia dziecko wzięła i .normalnie wyleciało mi z głowy...młoda coprawda trochę mruczała ale myślałam że to z gorąca..pićku dawałam....i tak kole 6 przypomniałam sobie ten cudowny fakt......o ja....pier....dziecko nie jadło po dżemce..:szok::szok::szok::szok:....karmiłam ją tak z pół godziny, mina uchachana że matka wkońcu skumała żem głodna i wmiatała równo wszystko, nawet zjadła cukinię:szok::szok:..ze smakiem....moja mama się śmiała oszywiście że dziecko grzeczne to zagłodzić mogą:-D:-D:-D:-D...
....normalnie aż mi głupio było....bidulka tak łądnie patrzyła...mamuś daj coś zjeść a tu nic:-D:-D:-D:-D:-D
no mistrzostwo świata

Dzisiaj jadę do gina i chyba słońca nie bedzie...i dobrze bo nie wiem jakbym w duchocie takiej objechała cały kraków:no::no:

Kasia...super że imprezka udana:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry