reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Mam pytanko - co dajecie na kolację? Bo coś u mnie dziwnie wychodzi. Rano mleczko i zaraz potem trochę kanapeczki z serkiem (bo my jemy), kolo 10 kaszka i koło 12 owoc, o 15 obiadek, potem deserek i po kąpieli kaszka! Lepiej jednak zasypia gdy dam jej mleczko na noc... Ale co z kolacją? Bo juz roczek, wiec chyba czas wprowadzać jedzonko dla dorosłych? Nie wiem, muszę poczytać;-)

reklama
hejka, ja na momencik,
wczoraj napisałam długiego posta i mnie rozłączyło i u mamy sie net popsuł i dopiero teraz udało mi sie od sąsiada wejść:baffled:
Olgunia - zaległe życzonka z okazji roczku!!!!
Iza, Kasia - a moje kartki do Was dotarły, bo juz dawno wysłałam:confused:
Lenka dziękuje za kartki od Iki, Zainab, Szymka, Miśka i Juli!!!
to są te które doszły do piątku.
W śrdoę wracam do wawy więc i dowas.
nasza imprezka się udała, w środę napiszę więcej.
i na jutro
Szymuś, Zainab - 100 lat z okazji 1 roczku!!!!

Jestem na maksa wkurzona! Tydzień temu pozamawiałam na allegro talerzyki, obrus, kubeczki, itp., przelałam z mBanku i pieniadze nie doszły! Musiałam nie zatwierdzić:wściekła/y: Uważam, ze jednak wczesniej powinni dać znać, ze nie doszły!Przelałam dziś znowu, jesli jutro wyślą to i tak pewnie nie dostanę! no i panika:szok:, bo u nas nie ma takich fajnych rzeczy:no: A nawet nie chcę mysleć, jak wkurzy się moja mama, jak się dowie, że zawaliłam:dry: Ale jestem wściekla:wściekła/y:

Witam wieczorkiem:happy2:
U nas pogoda w kratke raz słońce a raz burza i deszcz:dry:
Beaa no my tak pomykamy na 2 nozkach ale blisko domu po osiedlu a na dłuższy spacer to z wózkiem bo Kuba musi ic tam gdzie chce:dry:
Pabla to super że imprezka udana:tak:mam nadzieje że nasza kartka tez doszła:sorry2:
Kaja no takie rzeczy się zdarzaja, ale sprawdz sobie w historii konta czy poszedł ten przelew:tak:ja na kolacje daje kaszkę:tak:
Fredka zdrówka dla Emilki:tak:
Tosika wkleja ja zakupoholiczka jestem więc z przyjemnościa obejrzę:tak::tak::tak:
Andula trzymam kciuki, oby twoje CV wygrało:tak:
Izableka udanego urlopu:tak::tak:

Witam, jakos nie mam weny do pisania, ale cosik naskrobie:tak:
Pabla super ze imprezka udana:tak:Moja kartka pewnie dojdzie do Lenki pod koniec tyg. Ale szybko mi zlecial ten czerwiec bo sie zagapilam:zawstydzona/y:
Kaja ale numer, mi jeszcze na szczescie sie nic takiego nie przytrafilo. Ja na kolacje daje malej przewaznie kanapki, jak oczywiscie nie zje za pozno obiadu. Dzis zjadla obiad o 17 bo z 2 godziny spala:-D
Fredka zdrowka dla malej:tak:
Tosika widze ze zakupy udane, a moj G ma to sama co twoj m, albo nie potrzebuje albo nie chce itd. Misia tez nie chce spac w wozku na spacarze:tak:
Andula kciuki zacisniete i mam nadzieje ze Cie przyjma:tak:
Izabelka ale macie fajnie:tak: Ja juz nie moge sie doczekac mojego urlopu:tak:
Kircym ale macie fajnie spacerek na dwoch nozkach.:tak:
Jutro ide na noc do pracy, po jutrze tez ale potem 3 dni laby:happy2::happy2::happy2::happy2:

Kaja...ja widziałam w smyku fajne rzeczy na urodzinki
No i w Realu np. też są dość fajne... może sprawdź sobie i w razie czego kupisz a to co zamówiłaś będziesz mieć za roczek:tak:

witam wieczorową porą
cały dzień straszny zakręt:baffled: i ta duchota - masakra
Pearl, Kasia super, że imprezki udane:-)
my też ciut zaspaliśmy i do Zainab i Szymusia karteczki z poślizgiem dotrą:zawstydzona/y:
zdrówka dla Emilki
dobrej nocki

jesu jaka duchota:dry:
a ja już pomału zaczynam panikować, ze nie zdążę się spakować:baffled: narazie wstępnie spakowalam dzieciaki:tak: Renia ile bralaś cieplejszych rzeczy Tymkowi??
Beaa, Pearl ile do Was idą kartki, bo mojemu M powierzyłam zadanie bojowe zaniesienia kartek na pocztę z jednoczesnym zapytaniem ile idą:tak: i oczywiście nie zapytał:no:
Fredka kurcze nie mam pojęcia co podawać za smektę, pamiętam, że Surv chyba miała takie przeboje i Post chyba:confused:
Kicrym rozumie Ciebie doskonale zakupoholiczko kochana:-);-):-p może założymy jakiś klub ZZ (zamiast AA:-p) czyli Zajefajnych Zakupoholiczek:-p może uda mi się jeszcze wkleić ale nie obiecuje, bo normalnie ostatnio u mnie doba jakaś zakrótka;-)

ja tylko przelotem bo czekam walsnie na goscia ktory przyjezdza po wszytskie nasze meble...wlacznie z tv i lampkami. sprzedajemy wszytsko bo M mowi ze jemu to nie potrzebne a my za dwa tygodnie z Szymonem lecimy. oooch ni i tyle pakowani i roboty no i teraz zoastajemy nawet bez kanapy:baffled:mamy tylko materac w sypialni stol w kuchni i lozeczko :baffled:no nic taki minus przeprowdzek:-(
Tosika my nie dostalismy jesczez zadnej kartki:-( a ile ida to chyba nie dlugo bo jak moja mama cos wysyla to w ciagu tygonia jest czasami nawet krocej:tak:

reklama
Kochane dzieciaczki z okazji pierwszych urodzin:
Lenko abyś zawsze była taką rozpromienioną, żywą dziewczynką!
Zainab rośnij nadal z tym prześlicznym uśmiechem nasza lipcowa księżniczko!
Szymciu Tobie radości, usmiechu i wszystkiego naj!
Witam pierwsza:happy2:
U nas piękna pogoda, słońce świec, żadnej chmurki i cieplusio:tak::tak::tak:
Pearl to dziwne że nie dostałaś kartki, bo ja wyslałam priorytetem więc powinna iść ok 3dni:dry:a wysłałam 25:sorry2:ale mam nadzieję że dojdzie:tak:
Tosika nie ma sprawy, klub ZZ bardzo mi się podoba:tak::tak::-D:-D:-D:-D
Dorka szybkiej nocki:happy2:
Mały zarządził pobudkę o 6:baffled:dałam smoka i pospał do ...... 6.30:dry:teraz już rozrabia pewnie za godzinę półtorej pójdzie dosypiać, a ja musze uprasować stert prania:baffled:
Miłego dnia!

Do góry