reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

U nas wychodzi słoneczko więc wreszcie sobie wyjdziemy na jakiś spacer.
A może nawet na działkę pójdziemy.
Położyłam Maksa spać a on wstaje w łóżeczku ,mama mówiął mi że on odstawia teraz takie cyrki przy południowych drzemkach,ale myślałam że w łóżeczku to pójdzie ładnie spać tak jak zwykle a tu jest marudzenie i wstawanie

reklama
Wlasnie zrobilam drozdzowe z polecenia Surv zobaczymy czy wyjdzie:tak:Dzis kolejny etap imprezowania druga czesc urodzin dla kolejnej czesci rodziny ja jako chrzestna zalapalam sie na dwie czesci :tak:M wrocil wczoraj o 2 byl z kumplami na piwie (nie jednym:wściekła/y:) i od rana rozmemlany chodzi az szlag mnie trafia .Rano zaja sie dzieckiem fakt wchodze do duzego pokoju a on spi przy lawie a maly bryka:no::no::wściekła/y::no::angry::angry:
Wzialam na noc do nas siostrzenice wczoraj nie chciala mnie z domu wypuscic uwiesila sie na szyji i koniec:-):-)wiec wyjscia nie bylo wzielam ja do nas :tak:Z dworu krzyczala tylko do okien" mama papa" :-D:-D

Olguniu kochana wszystkiego co słodkie i piękne z okazji ukończenia 1go roku życia. Pięknej imprezy urodzinowej.
Misio - buziaki

Misiu wszystkiego najlepszego!
U nas słoneczko nie świeci ale chociaż nie pada:dry:
Bylismy w kosciele teraz mały spi jak wstanie to gdzies pójdziemy na spacerek:tak:
Andula to mała cie bardzo lubi:tak:
kamu udanego spacerku:happy2:
Magdzik super że na USG wszystko ok:tak:
Beaa no to teraz trzeba obejżeć film:-D
Kaja to miałaś sprzątania:confused:
kurcze przez tą pogodę jakoś strasznie mi sie nudzi:dry:cały czas bym spała i jadła:sorry2:nic słonecznego popołudnia:tak:

MOC ŻYCZEŃ DLA OLGUNI Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN:-):-):-):-)
Buziaki dla Misia z okazji 11 miesiąca:-D:-D:-D:-D
Surv moje kondolencje.
Post super, że Łucjan tak ładnie rośnie:-D
Kicrym ogromnie gratulacje:-) przyznam, że mnie nie zaskoczyłaś;-)

kurde więcej nie pamiętam:zawstydzona/y: ja mam teraz chwilkę bo Stary i Młody śpią ;-) a jak nie śpią to na nic nie mam czasu i niestety ale ten Starszy jest bardziej absorbujący od Młodego:wściekła/y: jestem dziś jakaś nie do życia mimo, że mam wolne:baffled: chyba ta cholerna pogoda taka ciężka:wściekła/y: późnym popołudniem planujemy wypad na festyn do sąsiedniej wioski bo będzie grała królowa disco polo Szazza:-):-):-):-) trzeba się trochę pośmiać i oderwać od tej chałupy:baffled: lecę poczytać inne wątki:tak: miłego i pogodnego dnia:-)

reklama
Olga...to jeszcze raz :-):-):-):-) buziaczku doroślaczku;-);-);-)
Misiu....Tobie też buziak się należy:tak::tak:

U nas też świeci słońce:szok::szok::szok::szok: już zapomniałam jak wygląda:-D:-D:-D
to idę jednak przygotować parę rzeczy i rozpalimy grilaska:-):-):-)

Do góry