reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam sie i ja:tak: Troche pozno ale jak sie wyspalam poszlysmy na zakupki i na kawke do mjej siostry:tak:
Tosika szczesliwej i bezpiecznej podrozy, wrocie do nas wypoczeci i cali:tak:
Andula fajnie ze m zalapal prace. My do morza mamy ok 40min:tak:Zalezy gdzie jedziemy
Fredka zdrowka i jeszcze raz zdrowka
Zosiu z okazji roczku
Ile gwiazdek na niebie,
ile listków na drzewie,
ile ryba ma ości,
a serduszko miłości,
tyle szczęścia i słodyczy
zycza Misia z bratem i rodzicami
Survi nie zazdroszcze Ci duchoty. Ale powiem Ci ze nocki sa lepsze i lepiej je znosze niz dzionki:tak:
Kasia smutno:-( Godzina wczesniej to nieduzo ale jednek cos daje,ja dalej godzine krocej a co:-)

Buziaki dla Florci i Tosi za piękne karteczki i życzenia! Surv, świetny hand made:tak:

Nie mogłam dziś wysiedzieć w pracy, to urwałam się i poszłam do fryzjera;-):tak::-D
Ale duchota....

Czesc Dziewczyny
Kolejne piekne karteczki przyszly od Kubusia, Gabrysi, Wiktorii, Olgii no i Iki (post kartka rewelacja, brawo brawo dla pomyslowej mamy, a Szymon az calowal obrazkowa Ike:-D:tak:)

U nas ciag dalszy chorobska, z nosa sie leje ale na szczescie wyspalismy sie jak nie wiem bo Maly perzespal cala noc do 9.30:szok::szok::szok::szok::szok:ani jednej pobodki, mam nadzieje ze tak juz zostanie;-)

Kasia co zrobilas z wloskami? ja ide do fryca w sobote no i znow mam straszne dylematy bo nie wiem na co sie zdecydowac:baffled:

A ja w końcu po powrocie a raczej przejazdem i dzisiaj zakupiłam część kartek i wyślę na początku następnego tygodnia..Także zaległa karteczka od nas dla dzieciaczków czerwcowych i wczesnolipcowych dotrze w następnym tygodniu.

Ja jednak chyba nie idę na staż i zakładam własną firmę ale na razie to tylko takie plany jutro dowiem się szczegółów.I już będę wiedzieć na 100%

U nas dzisiaj duchota aczkowiek mniejsza:happy2:

A chciałam się jeszcz pochwalić że dziecko nauczyło się pić z bidonu oraz umie wchodzić po schodach na klatce schodowej :happy2:

Witam wieczorkiem:happy2:
Kasia oj szkoda że juz 8h w robocie ale na bank dasz radę:tak:no i pochwal się nowa fyzurką:tak:
Beaa no to daleko:dry:zycze udanego poszukiwania i oczywiście w atrakcyjnej cenie:tak:
Pearl zdrówka dla Szymusia:tak:
Liwus brawo dla Adasia za nowe umiejetności, napisz na odpowiednim wątku jak nauczyłaś małego pic z tego bidonu bo Kuba rozdziabia pyszcek i nie umie chwycic:dry:no i jaką firme chcesz otworzyć?
Pabla oby humorek wrócił szybko:tak:buziaczek
Zadowolona witamy i zapraszamy do forumowania:tak:
Andula no to korzystaj z tak urokliwego miejsca:tak::happy2:

u nas też cieplutko, do południa bylismy na dworze, po południu w sklepie no i wdomciu bo cały czas grzmiało i troche padało:dry:teraz jest super powietrze:tak:
mały spi a ja 1 okiem ogladam film a 2 na BB:-p
Spokojnej nocki:tak:

reklama
Dzieciarnia już śpi a ja odbębniłam stos prania:blink:, tzn. wyprasowałam;-)

Kasia co zrobilas z wloskami? ja ide do fryca w sobote no i znow mam straszne dylematy bo nie wiem na co sie zdecydowac:baffled:

Pearl, żadnych rewolucji, tylko przycięłam, bo już 3 miesiące nic z nimi nie robiłam i zarosłam okrutnie. 12-go chrzciny, więc muszę piknie wyglądać;-)
A co Ci chodzi po głowie? W tej fryzurce co masz wyglądasz super:tak:
Kicrym, pewnie kiedyś sie pokażę:-)Na pewno na zlocie:-D

Do góry