reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kaja kiedy jedziecie na wczasy??
My mamy zamiar jutro pojechac na 1-2 nocki do Pogorzelicy. chyba zatrzymamy sie w osrodku Sandra:tak:Fajnie byloby sie zobaczyc jak bedziecie w tym czasie:tak::-)
U nas upal musze isc do sklepu a;e az sie boje wyjsc na dwor z malym na spacer nie wyjde napewno do 16:baffled:

reklama
Andula, od nas z pracy naprawdę sporo osób jeździ do Sandry i wszyscy bardzo sobie chwalą:tak:
Heksa, ale jazda... Biedny Szymek. A z Natalki prawdziwy zuch-przedszkolak:tak:

Heksa- zdróweczka dla Szymka! isuper że Natalka taki przedszkolak jest:-)
ja już poprasowałam, popakowałam trochę ciuchów...młoda i M śpią a ja obżeram się ciastem....
upał ogromny, siedzę przed wentylatorem:-)

Witam mamuski:happy2:
My juz po przedpołudniowym spacerku, u nas dzisiaj jest super pogoda bo wieje rtaki chłodny wiatrerek ale cieplutko jest:tak:
uff juz sie balam ze nie dojda :tak::-)
ja też:dry:
Heksa to super że natla lubi przedszkole mam nadzieję że od września będe miała samych takich dzielnych przedszkolaków:tak:no i Szymuś wam się pochorował biedactwo ale dobrze, że juz jest ok:tak:
Beaa no ja nie zazdroszczę takiego pomocnika:sorry2:
Andula udanego weekendu:tak:
Surv współczuję takiej duchoty:baffled:
Post widac spotkanko z Julką udane, a Ika pewnie wzieła sobie do serca umiejetności koleżanki i ruszy pełna parą:tak:
Pabla oby M sie poprawił i kłótnia poszła w zapomnienie:tak:
Liwus trzymam kciuki za interes
Pearl super fryzurka, tnij:tak:

Hej, ja jak zwykle z doskoku. U mnie szpital, Wiki gorączkowała, Ola też chora obie mają antybiotyk, i mnie zaczyna coś rozbierać :-( A pogoda taka piękna.

Piszę , bo mam wiadomość od Tosiki :
"Meldujemy sie że dotarliśmy, jest super, pokój z widokiem na morze, taras z trawką, kraina miodem i alkoholem płynąca, Tosia przeszczęśliwa, normalnie raj!. Całuski "

Nooo Tosika, mam nadzieję, że opowieściom i zdjęciom nie będzie końca. Super!
Sylcia, dzięki za info! Dziewczyny trzymajcie się:tak:

reklama
Witam my juz tez po spacerku(3godziny lazilismy w tym upale:happy2:)
Sylcia dzieki za wiadomosc od Tosiki, dobrze ze cala dolecieli:tak:
Andula udanego wyjazdu, u nas krucho z kaska(odkladamy na wakacje), to dopiero wyjedziemy pod koniec lipca:baffled:
Haksa witaj po wakacjach. Super ze Natalka dobrze sie czuje w przeczkolu:tak: Biedny Szymus mam nadzieje za juz lepiej:tak:
Beaa oby pakowanie poszlo szybko i sprawnie nawet z takim pomocnikiem:-D
Survi 30stopni w mieszkani:szok: U nas az tak duzo nie jest.Mam nadziej ze bedzie chlodniej:tak:Owocnej pracy zycze:tak:
Post super ze udane spodkanie z Julka i jej mama:tak: Zgadzam sie sie z Kircym:-D
Pabla mam nadzieje ze juz jest lepiej:tak:
Liwus oby interes wypalil:tak:
Pearl scinaj, scinaj. Ja ide do fryzjera 16 lipca, bede cieniowac:tak:

U nas dzis mialo byc chlodniej a jest tak tak samo cieplo:happy2:Jutro idziemy do znajomych na dzialke, bedziemy robic ognisko:tak:A dzis chyba blogie lenistwo. Wieczorem mam isc biegac ze szwagierka ale jak bedzie tak cieplo to chyba nie damy rady:tak:

Do góry