jezusicku jak Was zaczynam poczytywać to mam tyle do popisania a za chwilę z tego natloku zapominam co miałam napisać

macie racje dziewczyny, chyba dam luz i powiem mojej mamie, że ma lekko spasować i przekażę co pisałyście, a co;-) niech nie myśli, że Tosia to ostatnia w swoich podbojach

co do burzy, to rzeczywiscie Post przeżycia mialaś nie lada

brrrr.... chociaż ja nie mialam takich przeżyć a też boję się burzy....bardzo

pamiętam jak moja koleżanka opowiadala jak byla w lesie na grzybach ze swoim M i coreczką i jak walnął piorun gdzieś koło nich to wiecie co sie stalo?? zemdleli albo cós, bo obudzili się i leżeli na ziemi i czuli sie tacy otumanieni

Natomiast bardzo lubię jak pada deszcz a ja egoistycznie siedzę w domku i patrzę jak inne biedaki skrywają się od potężnych kropli

okropna jestem co?

u nas też ostro padalo w nocy a teraz jest k**** parno (na gorze non stop klima chodzi bo tam termometr pokazuje 29 stop

) a w nocy to tam nie do wytrzymania jest ale nie wlanczam wtedy klimy,ze względu na Tosiulę

uroki poddaszy

Tosiunia dzisiaj bryka rozszalala, jakgdyby nigdy nic:-) czyli chyba rewolucja żołądkowa przeszła

zobaczymy jak to będzie po zupce (aczkolwiek dzisiaj pojdzie kupna

)
Surv na moje oko Twoja Florcia to po mamusi przebojowa będzie

:-):-) normalnie już mnie rozbraja swoimi pomyslami

Dorka prosimy bardzo o fotki po fryzjerze!!!

a mnie już wyblakly moje wloski i zamierzam w następnym tygodniu iść na lekkie rozjaśnianie

wreszcie;-)
rzeczywiście
Beaa nasze dziewczyny to speeda mają

zanim ja sie wygrzebuje z łożka, obrobię dziecia i dom to nasze babeczki już są po spacerkach, zakupach i uotowanym obiedzie

normalnie w komplesy wpasć można

Kasik ja też uwielbiam ta salatkę z pomidorami, kalaforkiem i jojcem:-)może mamy tą samą koleżankę z przepisami

:-) normalbie pychota

a jak chcecie też szybko do obiadu zrobić surówkę, to wystarczy potarkować surowego kalafiora, dodać koper i śmietanę i troćkę majonezu też pychotka
Andula leć kochana nad morze!!! Troszke odreagujesz

i podobno od soboty znowu ma być ładnie

dziewczyny a może przyjedziecie na piknik coutry do Mrągowa, co?? bym poszukała jakigoś fajnego i niedrogiego miejsca?? (niewiem czy nie za późno, ale mam tam znajomych czyli pewnie cościk by się pokombinowało

)
ooo zagrzmiało

a ja na 14.30 jadę na poprawkę makijażu (znowu

)