reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witajcie, standardowo odczytałam posty z 3 dni ale już prawie nic nie pamiętam, kartek dostaliśmy opór, chyba już od wszystkich.
My dziś wyprawialiśy roczek Maksa, pogoda ogólnie dopisała nam bardzo o 19.30 zrobiła się nawałnica i goście się zmyli, teście zabrali Maksa a my do 21 siedzileiśmy z moim kuzynem na działce. Roczek nam się udał było sympatycznie, ale jedzienia zostało że hoho , połowy mogłam nie przygotowywać. Ale taki upał, że nie ma się co dziwić.
Miłego wieczorku laseczki

reklama
PIERWSZA:-):-):-):-)
dzisiaj nikt mnie nie pobije:-D:-D:-D
Jakoś spać nie mogę...po mega upalnym dniu zerwał się wczoraj wieczorem wiatr który nadal wieje i jakoś spać nie daje:no::no:
Rodzinka więc śpi a ja klikam:tak::tak::tak:
Imprezka udana:-):-), normalnie rzutem na taśmę przed załamaniem pogody:tak:
Dzisiaj coś krzyże czuję no ale dzisiaj to się byczymy u Marcela:-):-):-).
Mam nadzieję że wszystkie imprezki się udały:tak:
Kamu///to u Was widzę podobnie:tak::tak:ale my zakończyliśmy imprezę okole 00.00:-)
Wercia..kochanie zdrówka życzymy bo komu jak komu ale Tobie to się należy..nachorujesz się biedactwo:no::no::no:
Surv...dobrze że Wasz mały indywidualista ma się lepiej:tak::tak::tak:..aa i trzymamy kciuki za R..coby dzielny był....pobyt w szpitalu to żadna przyjemność no ale jak mus to mus:tak:
Madzia...Och cieszymy się że jesteśmy powodem uśmiechu na twarzy Maciusia bo Ciocię na zlocie lustrował z taką powagą że aż normalnie strach i człowiek sobie grzeszki przypomina wszystkie:-):-):-)..

oki to idę poczytać inne wątki:tak:

dzień dobry :tak:
u nas pochmurno, pada; maz siedzi na rybach-jak zwykle :-p mala marudzi, ma stan podgoraczkowy
ciesze sie,ze imprezki urodzinowe udane :tak::tak::tak:
zycze milego dnia
musze kawe zaaplikowac :-)

dzień dobry :tak:
u nas pochmurno, pada; maz siedzi na rybach-jak zwykle :-p
hehe u nas to samo M wstal po 3 aby jechac na ryby ale o 10 ma juz byc w domu:tak:
Misiek znowu dobrze spal wiec i ja wyspana,pogoda beznadziejna nic sie nie chce.Mialam jechac z mama nad morze ale w taka pogode sensu nie ma:baffled:

Super ze imprezy udane :tak:

No my też już wstaliśmy...prawie się udało uśpić małą o 7 ponownie, ale twarda była i się w końcu poddaliśmy:-p

Fajnie, że imprezy roczkowe Wam się udały, ale ja się cieszę, ze w ten weekend jednak nie robiłam, bo u nas już od 16 była nawałnica i nic by z imprezy nie było:baffled: A na razie szukam miejscówki, gdzie ją zrobić, bo mamie się odwidziało i stwierdziła, że jak to tyle osób (25 raptem:-p) i zamieszanie to jednak u niej w ogrodzie nie możemy:-( Koncepcji innej brak, jak nic nie wymyślę, to imprezy nie będzie i tyle....

Wercia trzymam kciuki, żeby to był już koniec wstrętnej gorączki! U nas odpukać, wygląda, że przeszło.

Miłego dnia!;-)

Surv moze mama zmieni zdanie a jezeli nie to mozna zrobic w domu :tak:U nas jak pogody nie bedzie to wyprawimy w domu choc napewno wolalabym na ogrodku:tak:Wyprawiamy 1 sierpnia gdyz w dniu urodzin kuzynka ma badania genetyczne a bardzo mi zalezy aby byli na imprezie.Juz sprawdzalam pogode i jak nic ma byc deszcz:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
Mysle ze juz jest po lecie...

Andula, no u nas w 15-metrowym 'salonie" nijak 25 dorosłych + kilkoro dzieci nie wejdzie...no ale trudno, mnie na imprezie i tak specjalnie zależało, więc najwyżej nie będzie, albo bedziemy co weeend do października podejmować kolejnych gości:-p A skoro i ta lata ma już nie być...ale aż zaraz prognozy długoterminowe sprawdzę... to mała strata, krótki żal:tak:

Surv jak znajdziesz jakies optymistyczne prognozy to sie podziel ,ja bym chciala roczek wyprawic ale wiem ze w domu to nie bedzie to:baffled::baffled:

reklama
Dzień dobry!
Dostaliśmy gratisa - pobudka dopiero o 7.45, ale i tak nie czuję sie wyspana:sorry: Kawa już wypita:sorry:
Super, że imprezki udane:tak:
Andula, Izabelka, m nie do zdarcia:szok::-)

U nas tez załamanie pogody - w nocy wialo, grzmiało i dziś na termometrze poniżej 15 stopni. Szok. Ale nie narzekam za bardzo, bo ten upał już mnie męczył.

Miłego dnia!

Do góry