Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Karteczka robi szał
naprawdę super pomysł.A wy tak na poważnie Maćka groźną minę do serca sobie wzieliście? Hehe musiał chłop najpierw was przeskanować,a teraz do fotki się cieszy.Szczerze mówiąc jak oglądam zdjęcia ze zjazdu to to moje dziecie naprawdę takie straszno-poważne wyszło
,a was jeszcze bardzjie podziwiam,bo mnie by szlag trafił na samą myśl ,że facet siedzi i się relaksuje,a ja zapitalam z dzieciakiem
oczywiście czekamy na fotki.

,ale dobra cytrynówka na stole gościła
,a dzisiaj obowiązkowo do kościoła(uroki mieszkania z teściami
) i leniwy dzień się zapowiada.

myślałam,że zwariuję,a K się śmieje,że przynajmniej widać,że żelazko z parą mamy,bo się elegancko dziurki odbiły
hmmmmm..no nadal nie kumam..no...zławszcza jak leje:-)faceci sa niesamowici, byscie slyszeli dialog Post i mojego M jak go pytala co on widzi w tych rybachubaw po pachy
moj tak sie podniecil jak wczoraj 4 zlowil,ze o niczym innym nie mowil przez caly dzien![]()

no ja też nie wiem kiedy to minęłoWitam
My juz w srode jedziemy do Polski wiec pogoda sie popsula, a tak liczylam na smazenie sie w ogrodku, popijajac soczek z parasolka.
Fajnie, ze imprezy urodzinowo-ogrodkowe sie udaly. Nasz roczek przepadl, tj. mial byz zorganizowany tydzien po urodzinach, jednak wypadla nam przeprowadzka, ktora wszystko pokrzyzowala.
Mondzi- oby pogoda sie udala, moze nie bedzie tak tragicznie.
kaja- witaj, czekamy na foty na zamknietym
Post- wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek i ty juz w 34 tygodniu jestes, kiedy to minelo?

..no ale dobre i 4 godziny snu.. 

Ika też tak miała ale teraz zdecydowanie przyspieszyła proces skanowania i skróciła do kilku minut

normalnie..masakra..takie to są ciążowe zawiasy okrutne..

jak któraś głowna zapraszam na obiadzik;-) a my jak przystało na powsinowgi czekamy, jak nasza gwiazdka wstanie i ruszamy do znajomych na grilka (a pogoda iście piknikowa u nas
) Zapewne grilowanko w domu się skończy
a ta z szerszeniem

dobrze, ze zachowałaś czujnosć!!! aż mnie ciarki przeszły

szkoda, ze Magdzik nie załapała sie:-( aczkolwiek Magdzik ja planuje w najblizszą sobotę, to serdecznie zapraszam;-)

coś strasznego

toć to prawie jak wesele
a przed blokiem na trawce nie mozecie?;-)
bo ja się skłaniam ku takiej opcji

Fotki na zamknietym wkleje

:-)
:-):-) tylko ciiiiiii nie chwale!