reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

no Post niech Łucek jeszcze posiedzi w brzuszku, odpoczywaj :tak:

a ja ogarnelam mieszkanie co nieco i padam ;-) malutka wstala dopiero po drzemce, ciekawe na noc o ktorej pojdzie :eek::rofl2: ale juz mnie glowa nie boli, to moge posiedziec, byle nie marudzila
spokojnego wieczorku zycze
moje chlopy zaraz wroca, synek z babcia szalal a maz dalej remontuje :baffled:

reklama
hejka...

a ja zapracowna matka polka... kurna mówię wam dwa lata to za dużo... nie dość, że nie wiem o co loto w robocie to jeszcze wracam do domu i nie wiem co robić w domu :eek: normalnie wszystko się powywracało do góry deklem...

Jutro z samego rana do Człuchowa na całodzienne szkolenie ze "skutecznej sprzedaży" czyli nic tylko pranie mózgu... ehh.... ale pociesza mnie fakt wyższej wypłaty :-D heh... pozdrowianka dla was wszystkich i jak tylko będę bardziej uchwytna to się odezwę :zawstydzona/y:

Post, Ty się kobieto oszczędzaj, bo gotowaś Łucka zaraz powić, a po co Ci dwoje dzieci z tego samego miesiąca? Tylko wydatki na prezenty się kumulują:-D:-D

Surv, dobrze pisze;-):tak::-DOszczędzaj się Post!
Dobrze, że m w takiej świetnej formie:tak: A Ty wracaj do zdrówka i nie daj sie choróbsku

Pabla, jak nowy fryz? Tosika, już nie mogę się doczekać Twojej foty:tak:
Julia, tak to jest jak się z obiegu wypadnie, ale na pewno szybko wrócisz na właściwe tory. Powodzenia!
Madzia bidulko, ale Cię musi boleć :-( Ja na oparzenia znam tylko panthenol
Kaja, jak się zdecydowałaś, to idź za ciosem. Trochę się pomęczysz i będziesz miała piękne zęby:tak:

Post ty się koboto oszczędzaj! a te poparzenie to nie od słońca:-D,żelazkiem sie przypiekłam i sobie je lekko na ramieniu odbiłam,a co taki tatoo nowoczesny;-),kurcze ale boli jak cholera:crazy:

Surv zdrówka życzę.

Ja od alergologa wróciłam i nawet kasy nie wydałam,odczulanie będę miała za free,morfologię też,a co lepiej jeszcze na tym 50 euro zarobię:-D przybajerowałam z lekarzem i będę testować krople do nosa,co i tak miałam przepisane podobne,tyle tylko,że mam co 2 tyg przychodzić z wypełnionym dzienniczkiem jakie są moje spostrzeżenia.Nawet z tego tytułu hocki klocki z receptą na moje leki mi zrobili i mam ze zniżką,co nie powinnam,bo przecież jeszcze ubezpieczona nie jestem.:-pEch ta polska służba zdrowia:sorry:

Post - proszę leżeć do góry brzuchem i się lenić na maksa!!!!!
Surv - trzymaj sie Kochana, oby choróbsko szybko minęło!
Madzia - to ładnie zakręciłaś lekarza, jeszcze Ci zapłacą, no,no:-)
Julia - oj, jak Cię czytam to aż się boję swojego powrotu do pracy:sorry:
ja po fryzjerze, jestem zadowolona ale tak nie do końca bo chciałam żeby były dłuższe i tylko kilka jaśniejszych pasm a jest jak jest. Fota na zamkniętym.

Madzia, ale spryciula z Ciebie:-)
Nie pisałam Wam - dzwoniła dzis do mnie pani z przychodni i "zapraszała" na szczepienie Olgi - idziemy w piątek. Ale pilnują - w szoku byłam:eek:

Post jak ja sie dowiem, że Ty jutro coś majstrowałaś przy garach albo z odkurzaczek, to takich klapsów natrzepie:-p.... chociaż też nie mogę, bo Łucka wnerwię:eek:;-):-D:-D ale to nic do zesztu wpisywać bedę i później oodbiorę:rofl2:
Madzia fuksiaro jedna:-p znaczy się za krolika doświadczalnego Ciebie wzięli??:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:;-);-);-):rofl2::rofl2:
Surv trzymaj się:tak::tak::tak::tak: nie daj się dziadowi jednemu:crazy:

lecę Pablę pooglądać:-)
ps. oglądacie Rozmowy Kontrolowane?? kurcze z 10 raz oglądam:-D:-D:-D

no i zapomniałam o najważniejszym dzisiaj:zawstydzona/y:
Wikusiu wszystkiego najlepszego abyś zdrowa rosla i codziennie radosna była:-):-):-)

Hej, imprezka udana, zdjęcia wkleję dopiero jak wrócę :tak:
Wikusia zadowolona , dziękujemy za życzenia
I najważniejsze, we wrześniu idę do pracy, ależ się cieszę,

A Tosiczko w Olsztynie będę w poniedziałek :tak:

reklama
Do góry