survivor26
Mamy lipcowe'08
U nas też nocka taka se...może przez burzę, bo całą noc waliły pioruny i lało, i mała w sumie całą noc przespała z nami, a rano obudziła się wściekła
Na razie skacze po ciotkach w łóżku i czuje się usatysfakcjonowana, ale groźny mars na widok matki wskazuje, że to się może w każdej chwili zmienić
Siostrze narkotyki już najwyraźniej działać przestały, bo znowu gorzej....czekamy jakiejś ludzkiej godziny, żeby się umówić do lekarza, no i po wyniki rezonansu muszę skoczyć, a potem zobaczymy...przyjedzie Laura, da Florce zajęcie a mnie dodatkowe gębusie do wyżywienia i oprania
Kate, ale Antoś numerant jest!
Dobrze, że tylko do Bydgoszczy telefon wyprawił, bo przy takiej inwencji mógł równie dobrze być już w drodze do Szwecji
Izabelka, strrrasznie zazdroszczę tony ogórków
Ja w tym roku z braku czasu nie robię niestety, a też mi się te z chilli marzą;-)
Idę ogarnąć nieco chaos, choć chwilowo nie sprzątam, bo to po prostu nei ma sensu....potem się wynajmie jakąś ekipę, wszystko wapnem zsypie, tynki skuje i odgruzujemy mieszkanie
Miłego dnia!

Siostrze narkotyki już najwyraźniej działać przestały, bo znowu gorzej....czekamy jakiejś ludzkiej godziny, żeby się umówić do lekarza, no i po wyniki rezonansu muszę skoczyć, a potem zobaczymy...przyjedzie Laura, da Florce zajęcie a mnie dodatkowe gębusie do wyżywienia i oprania

Kate, ale Antoś numerant jest!

Izabelka, strrrasznie zazdroszczę tony ogórków

Idę ogarnąć nieco chaos, choć chwilowo nie sprzątam, bo to po prostu nei ma sensu....potem się wynajmie jakąś ekipę, wszystko wapnem zsypie, tynki skuje i odgruzujemy mieszkanie

Miłego dnia!