melduję się posłusznie po koncercie - cała i zdrowa i zadowolona z występu Donki ale zdruzgotana organizacją koncertu i tego wszystkiego po koncercie
ale grunt, że dojechałam cała i żywa:-)
moje dziecię zadowolone na mój widok - mąż mówił, że był moment, że mnie szukał w sypialni, pomarudził, nie znalazł ale się uspokoił;-) i był grzeczny jak aniołek:-):-):-)
z tego wynika, że tatus świetnie daje sobie radę z synkiem a synek juz jest na tyle duży, że i rodzice śmiało mogą gdzieś wyskakiwać;-) i chyba musimy zorganizować sobie kino
Kicuś zdrówka dla Kubulka
Misia mam nadzieję, że kupki już w normie
Kamu to dieta Dukana - książkę o diecie i przepisy można nabyć w księgarniach;-) a proszę Cię podaj mi tytuł tej książki o tym zasypianiu, będę wdzięczna bo coś mnie się zdaje, że lektura mnie uspokoi
Surv super, że mieszkanko wynajęte:-)
Pabla no to pierwsze koty za płoty i teraz to już tylko siadaj za kółko jak najczęściej i będzie super
Mondzi pogadajcie i zróbcie coś dla siebie - razem do kina czy cuś
Post jak tam Łucek?
no i nie wiem co miałam pisać - zmykam wypoczywać:-)
dobrej nocki
ale grunt, że dojechałam cała i żywa:-)
moje dziecię zadowolone na mój widok - mąż mówił, że był moment, że mnie szukał w sypialni, pomarudził, nie znalazł ale się uspokoił;-) i był grzeczny jak aniołek:-):-):-)
z tego wynika, że tatus świetnie daje sobie radę z synkiem a synek juz jest na tyle duży, że i rodzice śmiało mogą gdzieś wyskakiwać;-) i chyba musimy zorganizować sobie kino

Kicuś zdrówka dla Kubulka
Misia mam nadzieję, że kupki już w normie
Kamu to dieta Dukana - książkę o diecie i przepisy można nabyć w księgarniach;-) a proszę Cię podaj mi tytuł tej książki o tym zasypianiu, będę wdzięczna bo coś mnie się zdaje, że lektura mnie uspokoi
Surv super, że mieszkanko wynajęte:-)
Pabla no to pierwsze koty za płoty i teraz to już tylko siadaj za kółko jak najczęściej i będzie super
Mondzi pogadajcie i zróbcie coś dla siebie - razem do kina czy cuś
Post jak tam Łucek?
no i nie wiem co miałam pisać - zmykam wypoczywać:-)
dobrej nocki