Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale to się dzieje na prawdę;-)

i z godzine temu kaszkę

Normalnie jak byście się zgadały, ale byłby numer jak byście znowu rodziły w tym samym terminie. Normalnie szok. Jak by ktoś widział moją minę to by sie zastanawiał co mi jestt, bo uśmiech mam od ucha do ucha i śmieję się jak głupi do sera.Hejka!!!
No Surv gratuluje!!!Widzę, że możemy mieć terminy podobne
Dzisiaj też wykonałam test i to samo co Survmoze jakieś lipne testy?!
A dwa wcześniejsze wyszły dosyć dziwne bo jeden dopiero po 20 minutach miał kreche... a drugi wyszedł zamazany... znaczy fioletowa kreska się rozmazałaNo a dzisiaj jakiś podwójny już
![]()
No porobiło się , porobiło.Emocje na forum sięgają zenitu. Już sobei wyobrażam minę R. Czyli w przyszłym roku na zjeździe spotykamy się w szerszym gronie:-)Julia...no to nieźle...będziemy znowu rodzić razem?tylko wiesz co, jakbyście planowali trzecie jeszcze, to daj mi znać wcześniej, R w delegację wyślę, żeby znowu nie zajść, skoro najwyraźniej mamy losy ciązowe identyczne
Się porobiło, nie?;-)

Gratuluję ledwo co zaciążonym;-)
Ja też miałam slabą kreskę, a wiecie przecież, że jeśli wychodzi negatywny, to może być pomyłka, jeśli pozytywny - to nie jest możliwe
Ale wam zazdroszczę... My przez ten mój nieszczęsny awans zawodowy i tak przedlużony o rok musimy poczekać
Ale gdybym była dłużej niż rok na zwolnieniu, to musiałabym go znów zaczynać i prawie 3 lata w plecy
Super wieści

Tylko nie uciekajcie na wątek kwiecień 2010
Surv, Julia, przeogromne gratulacje!!! Będzie taka róznica wieku jak u nasczyli będzie ... wesoło
Post, Ty lepiej dziś nie ródź, bo naprawdę zejdę z tych emocji;-)![]()

Post pogadaj z Łuckiem a co by nam dodatkowych atrakcji dzisiaj nie poczynił

Teraz to pewnie gazyty z wystrojami w ruch pójdą
A M zachował się jak prawdziwy negocjator, twardy do końca;-)
:-)