mamabartka
...i Natalki :)
ALE ZE MNIE CIEMNOTA

JUŻ ZNALAZŁAM
:-)

JUŻ ZNALAZŁAM
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

JUŻ ZNALAZŁAM
:-)Kasiu a o co chodzi, czy mogę sobie jakoś ułatwic życie i np. zwiększyć okna? bo ja mam z boku też jakieś okna![]()

a wózków teraz mamy 3

Kubcio jeszcze został w domu, może jutro albo w środe pójdzie do żłobka

Znudził mi się, jest już dla mnie za cieżki no i sporo się złachał w codziennym użytkowaniu.... ja się cały czas mocno waham nad kolejnym, bo młoda coraz dalej chodzi sama, spokojnie kilometr na spacerze robi i nawet jak płacze ze zmęczenia to trzeba ją ostro przekonywać, żeby do wózka wsiadła - ech sama już nie wiem, bo z drugiej strony jeszcze sama na nózkach na wyprawę do miasta czy zakupy się nie nadaje...
Z drugiej strony już się długo odwlekać nie da, więc trzebaby się zmobilizować....a tak mi się strasznie nie chce...no nic idę pod prysznic, żeby się obudzić i zobaczymy

:-) więcej nic na ten temat nie mówę,coby nie zapeszyć.Ja się i tak co chwile budze,bo mój organizm jeszcze nie przyzwyczajony,że można całą noc przespać

Łeb mi pęka,a komputer strasznie wyje ,co jeszcze ten ból potęguje.Mają mi dzisiaj kompa wymienić,bo zwariowac idzie