reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Dziękuje kochane :] Od razu milej na serduchu.:-D:-D:-D:-D
Zdrówka dla wszystkich:szok: Widzę, że nikogo nie oszczędza, moi też coś pokasłują a u teściowej w przedszkolu 1/3 dzieci...
Kurcze też muszę kupić w końcu ten inhalator.
Zupełnie nie urodzinowy dzień miałam- wczoraj zdarzyło mi mega-pranie wyschnąć więc dzisiaj było mega-prasowanie itp. W dodatku szwagier przyleciał dzisiaj z GB i go odbieraliśmy. I małż mega-zajęty. A rodzice się wczasują więc oczywiście smsa nawet nie wysłali.
A wczoraj super nam się wizytacja szwagierki z córą udała, świetnie było.

surv help Teściowie z moim m wpadli na pomysł, żeby mi maszynę do szycia na urodziny kupić:-D Co brać bo ja pojęcia nie mam...

reklama
Haszi, bierz Janome: Ja mam taką: [- Eti -] - Maszyna do szycia JANOME 415 + ZESTAW ORYGINALNYCH STOPEK JANOME GRATIS i jestem bardzo zadowolona. Prosta w obsłudze jak cep, praktycznie zero konserwacji, szyje jak marzenie:tak: zależnie od posiadanych środków możesz wybrać model niższy lub wyższy ([- Eti -] - Maszyna do szycia JANOME - 423S + ZESTAW ORYGINALNYCH STOPEK JANOME GRATIS - ta jest szczytem moich marzeń;) I warto kupić w tej firmie, z której linki podaję, bo mają w promocji stopki gratis i są jednocześnie głównym dystrybutorem Janome w Polsce, więc z serwisem i częściami nie ma problemu.

Post, apropos inhalatora: przy energicznym dziecku może być problem z nałożeniem maseczki, ale wtedy odkręcasz ją i machasz tylko małemu przed nosem tą częścią główną z substancją inhalacyjną odwracając uwagę jakimś krwawym filmem lub książeczką z dużą ilością zwierzątek - na Flo działa:-)

U nas dziś w końcu jakby słońce, choć na popołudnie znowu deszcze zapowiadają...chyba czas kupić kalosze, bo sandałków to nie ma sensu:-p

Miłego dnia!:tak:

Post - Family my mamy:-)
u mnie młoda już się przyzwyczaiła do maseczki, nie ma problemu z założeniem i posiedzeniem trochę pod nią.
Witam z rana, młoda już przed 06:00 wstała,ale do 07:00 poleżałyćmy w łóżku.
Deszcz z rana nas przywitał, ale trochę słońca też wygląda zza chmur.
Dobra, za jakieś śniadanie muszę się wziąć.

Witam!
Izabelka, fajnie, że stosunki z mamą się poprawiły. Zdjęcia widziałam na nk - rewelacja! Zdrówka dla Oskarka
Haszi, to miałas pracowity dzień. Dziś odpocznij
Dorka, dobrze, że u Was nie ma zagrożenia powodziowego
Wczoraj skoczyliśmy z m do sklepu kupić dzieciom prezenty na dzień dziecka - plastyczne, więc są kredki zwykłe i świecowe (Kic! ;-)), farbki, pędzle, ciastolina, pisaki zwykłe i do tablicy no i obowiązkowo 2 bloki. Myślę, że się dziatwa ucieszy ;-)
Też wczoraj walczyłam z żelazkiem i jestem na bieżąco, uff

Haszi spóźnione życzenie , zdróweczka, pociechy z chłopców oraz tej twojej wymarzonej córci:-)
Tosika ty to agentka jesteś dobrze sobie wykombinowałaś z tą pralką u Kornela.
Surv moja mama właśnie kupuje jutro maszynę. IMPALL – JUKI, SIRUBA, KURIS, ROTONDI, HASHIMA, JAPSEW, RICHPEACE Ona będzie jej potrzebna do obszywania dziurek bo prawdziwa dziurkarka to 10 tyś.
Ale tych dzieciaczków choruje, u nas na osiedlu też sporo maluchów chorych. Zdrówka wszytkim życzę.
Madzia a może MAciuś ma alergię?
Kic ja bym zaszczepiła na twoim miejscu, fajnie że wam misato sponsoruje mnie wkurza niemiłośiernie to że podlegamy pod Katowice bo pzez to wszytsjko idzie do katowic a dla cz-wy już nie ma piniędzy kompltnie na nic. Z tego misata robi się totalna wiocha, mimo że mamy tyle mieszkańców. Żeby takie duże miesto nie było województwem, to jest chore. No to się wyżaliłam
Pabla prezent śliczny, fajnie że się imprezka udała. Ja w tv śledzę co się dzieje w W-wie mam nadzieję że więcej już zalewać nie będzie.
Post my mamy inhalator mikro life, bardzo fajny, kupiłam go jak Maks był w szpitalu z tym zapaleniem płuc . Faktycznie maski się Maks bał , ale inhalowałam go końcówką i było ok. Sama zresztą też korzystałam jak byłam przeziębiona z tego inhalatora.
Nam też weekend fajnie minął w sobotę wieczorem byli u nas znajomi a w niedzielę pojechaliśmy z D na piknik quadowy, popołudniu poszłam z rodzicami na działkę a ok 18 jeszcze z D poszliśmy na lody. Maks był wypompowany całym dniem:-)

Ostatnia edycja:
witojcie moje miłe:-)
w pierwszej kolejności skladam spóźnione życzonka dla Haszi- kochana duuużo zdrowka, pociechy z męża, zadowolenia z dzieciorków i cudnej Zinki:tak: i aby wróżba dalej się spełniała:-)
Post my też mamy medel famili i jesteśmy bardzo zadowoleni:tak: i my też używamy koncowki, bo maski za chiny ludowe panna nie ubierze;-)
Kic my się szczepiliśmy na ospę:tak: wszyscy mowili, że warto, a jaka prawda to niewiem:confused: a jak za darmoszkę mają Was szczepić to czemu, nie?:-)
Pabla i jak dalej macie zamknięty żłobek?
Surv ja też zamiast sandałek kupiłam kaloszki:-p i powiem Tobie, że u nas jest to teraz hiocior:-p mała nie pozwala ich zdjąć i po domu w nich też lata:-p
Kasiu i jak Olga? minęła gorączka? no i dzieciaczki napewno będą zadowolone:tak: moje dzieciaki zażyczyły sobie deskorolkę i rowerek i wlaśnie szukam na alegro;-)
Iza dobrze, ze z mamą się poprawiło:tak: będzie dobrze, a wiesz jak to jest w złosci rożne niepotrzebne słowa się mówi...

a ja już zaczynam portkami trzaść, bo dziewczyna katarek jakiś dostała wieczorem i do tego zwymiotowała dzisiaj ale to chyba po części z płaczu, bo chciała tatusia ogryzek po jabłku zjeść:-p
dziewczyny jutro idziemy podpisać już oficjalnie akt notarialny, bo jak na razie pieniądze pochłania ten dom, a oficjalnie jeszcze nie byl nasz:-p

na na sek
maz nie chcial do kompa mnie dopuscic, mialam do 17 szkolenie, potem do znajomych
syn mi sie tez rozklada-wlasnie kaszle przez sen, jak nie ejdno to drugie:( jutro do lekarza
spokojnej nocy

przelatuje i witam z rana:happy2:
napisałam posta i net mi sie odłączył:wściekła/y:
tak króko:-p:
Izabelka zdrówka!
Kasia prezenty super!Kuba chyba klocki Duplo dostanie:tak:
Kamu no w tym przyapdku miasto się stara:tak:
Surv no widać to twoja pasja jest,znasz sie na tych maszynach :tak:
Tosika no dom to worek bez dna, a notariusz to kolejny papierek i znowu kasa:sorry2:
lece, miłego dnia!

reklama
Pabla, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin!!!
Byłam wczoraj z Olgą u lekarza, bo po południu znów temperatura i wszystko ok - gardło, węzły, brzuszek. Kazała zrobic badanie krwi i wyniki idealne. Hmmm Mamy czekać i zobaczymy co to będzie

Do góry