Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zdjęcia pod wieczór, bo robolę z dziewczynką w tle, a R pojechał poszukiwać chirurga...jak się okazuje w najbliższej okolicy pierwsze terminy są na listopad - "trzeba było się wczesniej rejestrować" jak stwierdziło babsko w rejestracji...wcześniej to znaczy w lutym, żeby na termin sierpniowy się załapać?
Izabelka, ale wrażeń - bomba! Mam nadzieję, że dużo zdjęć wstawisz :-)
U nas - czyli na BB - wszystko w porządku. Haszi jeszcze nie rodzi, Surv produkuje wypasione torty i była w Dreźnie, Tosika wygląda na weselach jak gwiazda i targuje się z projektantkami, Kic pojechała na wczasy, Pabla, biega za Lenką, Madzia urządza mieszkanie i przyjmuje tabuny gości, Post siedzi po nocach (skąd ona ma tyle siły?), Dorka, jak zwykle imprezuje, Kamu pracuje. To tyle po krótce ;-)

i wiecie co, uważam, ze Kasia powinna zostać naszym Sekretarzem BB
nikt tak schematycznie, precyzyjnie i jednocześnie skrupulatnie nie potrafi napisać jak Kasia
;-)
moja bratowa mówiła, ze jak się wprowadzili donowego domu, to po roku mieszkania w nim przeliczyła, iż mieli w sumie moze trzy weekendy wolne od gości

no i zaczynam ale chyba od jutra
bo dzisiaj mała mnie z samego rańca zdzierżyła, przebieram królewnę i mówię, iż dzisiaj chodzimy bez pampersika, Tosia ładnie mamę woła na nocnik - oczywiscie mała do mnie z poważną miną mówi Dab - z akcentem na "a";-) (co oznacza tak
) i co robi? przepiekną fontanne
zołza jedna
a grad był wielkosci małej piąstki
i do tego jak wiało

no a dzisiaj też tak przed burzowo jest
czekamy na zdjecia:-) no i widzę, ze Seba już zaczyna obracać sie w środowisku damsko-męskim tak na poważnie
mój Kornel też podąża ku matki rozpaczy w ramiona dziewczyn (ale na szczęscie mały kroczkami

) no ale ostatnio mówi do mnie, ze ma dziewczynę
a ja ale jak?co razem robicie? a on zbulwersowany - no chodzimy ze sobą
ale jak chodzicie? tak za rączkę? a nie tak to nie, bo obciach
a gadacie ze sobą? pytam, nie no nie gadamy tak tylko ze sobą, bo zawsze jesteśmy w towarzystwie
no to jak zaproponowałeś jej "chodzenie?" sie pytam- a on mi ' no Łucja mi napisął smsa czy chcę z nia chodzić więc odpisąłem- ok
nieźle co? no ale trzeba byc czujnym i obserwować
pomimo, iż babcia najkochańsza to jeden dzień moge wybyć ale nie więcej
bo jest płakanie za mamą:-(
dawaj zdjęcia!!

chociaż za bardzo krzyczeń nie mogę na ciebie, bo myszy będę miała
no i okrutnie zazdroszcę ci basenu, w taką pogodę- bezcenny!!
Przez to zalatanie od paru miesięcy nie mam czasu do znajomych napisać, z nikim się spotkać, rodzinę zaniedbuję....byś mi raz dziennie pisala okólniki dla podtrzymania znajomości

siedzę w robocie od 6 rano, a poszłam spać o 2, bo za dużo kaw poszło i nei mogłam zasnąć.... i tak będzie do piątku...chyba jednak R nas przywiezie na spotkanie i wykopie śpiące zwłoki na trawniczek