reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, miłego wypoczynku!
Ja padam na pysk, przyjęcie Flo się tak udało, że goście 4 godziny siedzieli, a teraz siadam na nocną zmianę do roboty
Ja padam na pysk, przyjęcie Flo się tak udało, że goście 4 godziny siedzieli, a teraz siadam na nocną zmianę do roboty

Dzięki za troskę
Melduje się choć co poniektórzy jak tylko jęknę patrzą na zegarek. Włąśnie siedzę i się nie ruszam bo brzuch twardy jak kamień i mimo lekarstw nie chce odpuścić. Podali mi laptopa więc w końcu moge poczytać a głupole się ze mnie śmieją.
Czuje się już niebałdzo bo brzuch nisko i słabuje trochę.
Zmęczonam także dzisiaj bo wczoraj u nas było małe wesele -urodziy Julci a szwagierka ma duuuża rodzinę. Hitem był przy tym upale basen i sporo osób pojechało do domu w nie swoich ciuchach. Zresztą dzisiaj tez w 4 wysiedzieliśmy sę trochę w wodzie i w końcu nie zdychałam tak bardzo.
surv dobrzem że siora ju dochodzi do siebie a w procesowym pędzie wspieraj Naprawde za ten koszmar i zniszczenie pieknych chwil jej się należy.
tosika oj mam nadzieje, że projektantki zrobią robotę która przyćmi niedociągnięcia.
kicrym miłego wyjazdu !
kasia oj masz rajem kuknę na zamknięty coby numery w komórkę wpisać bo jak rodzić zaczne to chyba czasu nie będzie.
Madza gratulacje. U nas noocnikowo raz lepiej raz gorzej ale ja nie moge się wkurzać i spinać więc olewam:-)
dorka a coś ty myslałam że syn nie sorzysta z okazji żeby towary wyrywać
pabla superrr z tym staniczkiem
Uważaj to wciąga.
Hmmm ja też ostatnio kupiłam nowy staniczek na okres karmienia o dziwo polskiej firmyw mega-promocji przeceniony o 70 %

bo niestety ale niczego na ten okres nie miałam
Rozmiar? 65 M
Ok trzeba spróbować wstać bo przecież tak siedzieć całą noc to nie będe

Czuje się już niebałdzo bo brzuch nisko i słabuje trochę.
Zmęczonam także dzisiaj bo wczoraj u nas było małe wesele -urodziy Julci a szwagierka ma duuuża rodzinę. Hitem był przy tym upale basen i sporo osób pojechało do domu w nie swoich ciuchach. Zresztą dzisiaj tez w 4 wysiedzieliśmy sę trochę w wodzie i w końcu nie zdychałam tak bardzo.
surv dobrzem że siora ju dochodzi do siebie a w procesowym pędzie wspieraj Naprawde za ten koszmar i zniszczenie pieknych chwil jej się należy.
tosika oj mam nadzieje, że projektantki zrobią robotę która przyćmi niedociągnięcia.
kicrym miłego wyjazdu !
kasia oj masz rajem kuknę na zamknięty coby numery w komórkę wpisać bo jak rodzić zaczne to chyba czasu nie będzie.

Madza gratulacje. U nas noocnikowo raz lepiej raz gorzej ale ja nie moge się wkurzać i spinać więc olewam:-)
dorka a coś ty myslałam że syn nie sorzysta z okazji żeby towary wyrywać

pabla superrr z tym staniczkiem

Hmmm ja też ostatnio kupiłam nowy staniczek na okres karmienia o dziwo polskiej firmyw mega-promocji przeceniony o 70 %

Ok trzeba spróbować wstać bo przecież tak siedzieć całą noc to nie będe

Haszi, super, że sie odezwałaś, bo co poniektóre to widziały Cię z Zinką w ramionach ;-)
Kic, miłego wypoczynku!
Dorka, super, że sie tak wybawiłaś. Mam nadzieję, że to wesele na które jedziemy we wrześniu tez będzie tak udane. I wcale nie dziwię się tym laskom ;-)
Surv, współczuję nocnego robolenia, ale i tak fajnie, że imprezka udana
U nas weekend bardzo udany. Wczoraj byliśmy u znajomych na wsi a dziś działka (trochę komary pocięły, brrr). Dzieci porządnie dotlenione i zadowolone. Aha, dzis pospaliśmy do 8! Ale czaaad!
Kic, miłego wypoczynku!
Dorka, super, że sie tak wybawiłaś. Mam nadzieję, że to wesele na które jedziemy we wrześniu tez będzie tak udane. I wcale nie dziwię się tym laskom ;-)
Surv, współczuję nocnego robolenia, ale i tak fajnie, że imprezka udana
U nas weekend bardzo udany. Wczoraj byliśmy u znajomych na wsi a dziś działka (trochę komary pocięły, brrr). Dzieci porządnie dotlenione i zadowolone. Aha, dzis pospaliśmy do 8! Ale czaaad!
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
żyję
jestem
padam
idę spać
branoc
ależ był aktywny dzień
jutro się odezwę na dłużej
jestem
padam
idę spać
branoc
ależ był aktywny dzień
jutro się odezwę na dłużej
Ja tez żyję,jestem i się melduje po weekendzie.
Oczywiście najazd rodziny był,jak to zwykle ostatnimi czasy bywa
a wczoraj juz mieliśmy dzien tylko dla siebie,byliśmy rano na giełdzie,później pospaliśmy chyba ze 3 godziny,obiadek,lody,spacerek.:-)
Przy okazji spacerku podlaliśmy dwa drzewka
,bo młody juz w ogóle bez pampersa smiga.W prawdzie jak był na placu zabawa to mu się zapomniało kilka razy,ale kiedyś w końcu będzie lepiej.W piątek podobno połowiczny sukces w żłobku,ale do domu wrócił w pampersie
A dzisiaj znów go wysłałam bez
Haszi trzymaj sie jeszcze chwile w kupie;-)
Tosika to co od dzisiaj zaczynacz nocnikowanie? cierpliwości i powodzenia,nie poddawaj się ,choć poczatki są trudne.
Pabla no rozmiar imponujący
Ja odkąd jeszcze jak mi Haszi wymierzyła to mam 70 E,ale strasznie ciężko takie rozmiary znaleźć,jeszcze w UK kupiłam kilka rozm.70D a tu ciężko dostać.
Gdzie kupujecie? Może i u nas jest jakaś sieć takich sklepów a ja nie wiem.
Muszę się wybrac na jakieś stanikowe zakupy w końcu,bo od roku nic nie kupowałam
Za to Maciejkowi kupiłam 9 par majtek znowy,ale tym razem z Bobem,Zygzakiem i innymi postaciami z bajek-tak na zachęte,żeby w nie nie sikał
Oczywiście najazd rodziny był,jak to zwykle ostatnimi czasy bywa

a wczoraj juz mieliśmy dzien tylko dla siebie,byliśmy rano na giełdzie,później pospaliśmy chyba ze 3 godziny,obiadek,lody,spacerek.:-)
Przy okazji spacerku podlaliśmy dwa drzewka

Haszi trzymaj sie jeszcze chwile w kupie;-)
Tosika to co od dzisiaj zaczynacz nocnikowanie? cierpliwości i powodzenia,nie poddawaj się ,choć poczatki są trudne.
Pabla no rozmiar imponujący

Gdzie kupujecie? Może i u nas jest jakaś sieć takich sklepów a ja nie wiem.
Muszę się wybrac na jakieś stanikowe zakupy w końcu,bo od roku nic nie kupowałam

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
madzia
poszukaj Tu
LOBBY__BIUŚCIASTYCH
- Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
a zawsze też możesz w sklepie internetowym zakupić a w sklepie zmierzyć np
nojestem
młoda jeszcze przysypia a młody książeczki czyta w łóżeczku
weend miło
najpierw ogrodniczo leniwo a potem spotkaniowo..coprawda pogoda pokrzyżowała nam szyki i grill stał na balkonie ale daliśmy radę
Surv..no ja czekam na to różowe cudo męża Twego oraz na Bena i Flo w komitywie...tak?
No i pod wrażeniem jestem Twojej trasy
Haszi...no zinka nie wyskakuj jeszcze i że Ci przypomnę...zdjęcia brzuszka nie było dawno.. proszę zrobić bo to ostatnia szansa i ładnie nam tu wkleić
Kasia..u nas komarów też w bród. Cinka w sobotę pogdyzły strasznie
a Kic gdzie pojechałą?????
no to zbieram się do pracy
buziaki
miłego dnia
poszukaj Tu
LOBBY__BIUŚCIASTYCH
a zawsze też możesz w sklepie internetowym zakupić a w sklepie zmierzyć np
nojestem
młoda jeszcze przysypia a młody książeczki czyta w łóżeczku
weend miło
najpierw ogrodniczo leniwo a potem spotkaniowo..coprawda pogoda pokrzyżowała nam szyki i grill stał na balkonie ale daliśmy radę
Surv..no ja czekam na to różowe cudo męża Twego oraz na Bena i Flo w komitywie...tak?
No i pod wrażeniem jestem Twojej trasy
Haszi...no zinka nie wyskakuj jeszcze i że Ci przypomnę...zdjęcia brzuszka nie było dawno.. proszę zrobić bo to ostatnia szansa i ładnie nam tu wkleić
Kasia..u nas komarów też w bród. Cinka w sobotę pogdyzły strasznie
a Kic gdzie pojechałą?????
no to zbieram się do pracy
buziaki
miłego dnia
tzn. na coSurv..no ja czekam na to różowe cudo męża Twego

reklama