reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Lenko wszystkiego najlepszego!dużo zdrówka, uśmiechu, samych wspaniałych i szalonych chwil!buziaczki!

Witam :)
u nas dziś leniwie, młody był w żłobku na 3 godziny, teraz śpi, ja też się chciałam drzemnąć,ale czekam jak głupek na kuriera:wściekła/y:
Surv trzeba negocjować, jak chcą sprzedać to będą schodzić z ceny:tak:
Madzia wow niezłe akcje Maciek w nocy robi, u nas odpukać całe nocki przesypiane i suche:tak:rano koło 5/6 mały wstaje sika na nocnik, przychodzi do nas ale go odsyłam do siebie i najczęściej zasypia jeszcze tak do 7:tak:
U nas duchota straszna, co chwila kropi, mały zaliczył spacer po kałużach, pewnie jak wstanie to znowu zrobimy rundkę:tak:net mi się ścina, ciekawe ile jeszcze pochodzi:confused2:
miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
reklama
witam

Lenko serdeczne uściski od Tymusia coci i wuja:-)

muszę nadrobć zaległości i odnaleźć adresy
karteczki dla 3latków na pewno dotrą:tak:

jeszcze tu zajrzę:-);-)

Renia, bardzo proste - wchodzisz na zamknięty i tam jest odrębny temat z namiarami na nas, Jak już żywcem nie będziesz mogła odnaleźć, to przekopiuję i Ci wyslę ;-)
Kic u nas bardzo ładnie i zastanawiam się jakim cuem, jak wstanę ma być poniżej 15 stopni i lać :-/

Lenko Kochana, sto lat, uśmiechu i radości!!!

LENKO...BUŹAKÓW STO, wesołych zabaw z Sonią i mnóstwa fajnych prezentów:tak::tak::tak:
Kasia.. a Ty miałaś listę w wordzie, przecież, gdzieś ją mam ale na kompie stacjonarnym nawet:tak::tak:
Surv...no warto zapytać o cenę:tak:, niezłą jazdę macie
ja amby w pracy dzień kolejny, a jutro będzie bomba normalnie:szok::szok::szok:, cóż, dobrze że piątek.
Kic..o jak fajnie, młoda do spania nadal w pampku, w weekendy ją kładę w południe bez pampka i chce w wakacje wypróbawć ten motyw, bo jakoś teraz mi się nie chce w nocy wstawać i zmieniać pościel na suchą:-D:-D:-D:-D
Apropo's przedszkola, to dzisiaj się dowiedziałam ze spotkanie 31.08, także Surv potwierdzam, na wsi ludzie baaardzo wyluzowani:-D:-D:-D:-D:-D, normalnie o 17 spotkanie a następnego dnia mamy się stawić przygotowani do przedszkola.
pięknie
no to cóź, farmy nie mam, obiad zrobiłam, to teraz muszę przepisu poszukać a potem może małe odstesowujące szydełkowanie żeby zdążyć :tak:
branoc

Renia
To ja Ci podeślę
Kasia, Tobie też mogę,
są dwie aktualizacje Madzi i Haszi z tego co pamiętam, no i chyba Tosiki nie???:tak:
mam ją też na kompie w pracy to jutro oki??

Ja mam listę, ale też muszę odgrzebać, to proszę zgłaszać zapotrzebowanie i mogę jutro wysłać;-)

Kasia, raczej będzie 15 stopni, u nas już jest, bo od 5 godzin leje jak w pamiętnym roku 1997:-p

Flo wyje jak potępieniec "daj mi tę poduchę, bo ja lubię biały kolor":-) za plecami, R znowu zapadł na tajemniczą chorobę objawiającą się niemożnością usypiania dziecka:-pa ja kończę zlecenie i odpadam podlana winkiem z wstępnego oblewania Asi piątki magisterkowej, a oni niech się pozabijają:-p

Hej, melduje że żyjemy;-)
u nas straszny kocioł, ciągle jakieś prace budowlane, pełno kurzu a przy tym ogrom sprzątania:szok: na domiar złego M wyjeżdża JUŻ w przyszłym tygodniu i panika totalna bo miał jechać poźniej, nic nie poszykowane, w domu praca przy wykanczaniu pokoju - masakra:zawstydzona/y: nie mam na nic czasu, nawet na włączanie kompa, kasa się kończy dobrze, że M wyjeżdża to budżet nareperuje, a ja oczywiście w ramach intensywnego oszczędzania byłam wczoraj u dentysty bo mnie ząb bolał (prywatnie bo na kase terminy kosmiczne) i zostawiłam tam 200zł:wściekła/y: bo okazało się że dwa zęby mam popsute - przemilczę, że pomimo znieczulenia wszystko mnie bolało wyszłam z gabinetu bez życia tak się wystresowałam:szok:
przepraszam Was za kartki, ale będą zarypiście późno bo na razie o nich nie myślałam, u nas na wsi to lipa totalna, więc muszę czegoś poszukać no i ta kasa:-(
MOC ŻYCZEŃ DLA DOTYCHCZASOWYCH JUBILATÓW - BUZIAKI OD ANTOSIA I CIOTKI KASI

niedługo postaram się odezwać porządnie, nadrobić zaległości bo mam ich tonę, trzymajcie się Kochane i buziaki dla naszych Trzylatków:-):-):-)

reklama
Witam, ja tylko wpadlam zlozyc zyczenia LENCE
Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.
Buziak od Misi:happy:
Dobranoc jak jutro ogarne troche mieszkanie, bo G znowu chory:eek: to poodpisuje na posty:tak:

Do góry