Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszystko wskazuje na to, że jeśli uda nam się sprzedać mieszkanie to nie pozostanie nam nic innego jak wyprowdzić się w moje ukochane góry
no to teraz bliżej nas chyba będziesz, no i może jakieś pół darmowe kolonie dla lipcowych dzieciaków zorganizujecie
;-):-)
ale chyba Ci się podoba
ale Magda różne szyje, takie cieńsze też
ale ten quinny pewnie Wam wystarczy

Super!!!!! Tez bym tak chciala
Ale bylismy na piwku w knajpie z G sioatra i jej mezem a pozniej jeszcze na chwile byli u nas i mam dosc
Teraz dajemy jej Xyzal dwa razy dziennie i chyba zaczyna dzialac a i plus masc taka z apteki robiona
Teraz musimy z Misia jechac do alergologa i zobaczymy co nam powie czy dalej bez testow czy juz mozemy testy robic

a gdzie to dokładnie?
A już myślałam,ze mnie to nie dopadnie,bo jakoś do tej pory mnie nie ruszało,a tu jak juz wózek poszedł w ruch,to jeszcze ubranka od znajomej i teraz przesiaduje na allegro zamiast pracowac
z reszta już nie pierwszy raz,ale wczoraj faktycznie mu nie założyłam,chociaż wiedziałam jak się skonczy O 3.30 trzeba było wszystko przebierać i znów powtórka ,ze pieluchy nie zakładamy,to dla świętego spokoju nie założyliśmy,bo mi sie nie chciało z nim użerać,glowa mi pękałą od wieczora.Na szczęście do rana się nie zlał:-)
no i pranie codziennie