reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Tosika, ale miałaś sen:szok::-D
Renia, to faktycznie Tymka rozłożyło. Zdrówka dla Was - żeby czosnek pomógł. I koniecznie daj znać jak po jutrzejszej wizycie. A będziesz miała robione USG?
Surv, czyli sprawa domu jeszcze nie przesądzona - super! Oby wszystko sie ułożyło po Waszej myśli:tak:
Pabla, no super Sonia koksuje. Jadek zdecydowanie lepszy niż niejadek;-):tak::-) Kiedy te 5 miesięcy zleciało - no szok
Madzia, ale masz powera! Podziwiam naprawdę:tak:
Kic, głowa do góry!!! Proszę się tu o nic nie obwiniać. Zastrzyki szybciutko dziewczynkę wyleczą. Musicie to jakos przetrwać i będzie dobrze. Ściskam
Chyba było coś w powietrzu, bo dziś nie jestem już traka senna i nawet nawet funkcjonuję. Ale mnie wkurza to szybkie zapadanie zmroku - nigdzie nie można się z dzieciakami wybrać, tylko w mieszkaniu siedzimy, brrr Ja chcę wiosnę!!!

reklama
Czesc!
Tosika witaj! Zdrowka dla Toski:tak:
Renia ale rozlozylo Tymcia:tak: Zdrowka dla Niego:tak:
Survi fajnie ze z domem sie wyjasnilo i dobrze ze wlasciciele poczekaja,jeszcze tylko sprzedac mieszkanie:tak:
Pabla fajnie ze Sonka tak je, bynajmiej nie ma z tym problemu:-D
Kic nie obwiniaj sie:no: ja juz sie boje co Misia "przyniesie" z przedszkola w prezencie maluszkowi:baffled:
Kasia ja tez nie lubie jak tak szybko robi sie ciemno ,nie chce nawet sie wyjsc z domu:crazy:
Ja bylam dzis z siostra po Misie na pieszo:szok: Dalam rade w dwie strony,a Misia nawet nie marudzila:tak: U nas caly dzien mgla, ale dziwnie bylo, smialam sie z Lucyna ze jak w Anglii:-D Jutro tez zamierzam tak sie przejsc:tak:
Seba zrobil na kolacje makaron z anchois(anszua;-)),pyszneee. Nie lubie tego w nadmiarze ale od czasu do czasu sie skusze:tak:
Ok dobrej nocki zycze dziewczyny:tak:

Kic - jak Liwka???
o, zmykam, bo Sonia się obudziła. A mam dziś dwójkę w domu, bo Lena coś brzydko kaszleć zaczęła i zatrzymałam ją w domku.

U nas nocnych zawirowań cd
Zaraz jedziemy do naszej pani dr a pózniej jadę na USG
Tymi strasznie kaszle. Do tego cały czas gorączka. Ręce opadają
Coś czuje ze nie bedzie kolorowo

Tosika ale sny:-) No i strasznie długo mała chorowała. Oby juz było po

Kasiu ja dalej bym spala. Ale to pewnie przez moje nocne czuwania

Kic i jak malenka?

Pogoda super ale chyba to przez nią te infekcje
Miłego spacerkowania dla tych co mogą

Renia, trzymam kciuki za wizytę i czemay na relację oczywiście;-)

Ja dziś w biegu jak zwykle, mialam mieć urlop od jutra ale d*** blada, bo przyszła dalsza część projektu, ktory prowadze i urlop poszedł się bujać:baffled: no nic, kiedyś w końcu się uda, a wobec dalszego drenowania kieszeni Mikołaja przez reklamy na Minimini nie ma co wybrzydzać;-)

Dorka, to masz kondycję na spacery:tak: Mnie pójście tam i z powrotem do przedszkola dwa razy dziennie w zupełności wystarcza, żeby czuć się jak biegacz po maratonie:-) Apropos, chyba z miesiąc temu czytałam, że jakaś kobieta w 8 czy 9 mcu ciąży ukończyła maraton...i przezyła:szok:

Tosika, przerzuć się na Bergmana, bedzie Ci się śmierć przy szachownicy i inne takie śnić:-D

No motorek mi pomału pada:baffled:
dzisiaj tylko 3 godziny snu.Jak juz Macka do przedszokla wyprawilam to sie chwile kimnelam,ale polozna przyszla.
Bylysmy na spacerze ,ale chyba sie srednio malej podobalo,bo cos sie krzywila,a w pewnym momencie to i plakac zaczela:szok: No i chyba problemy brzuszkowe sie zaczynaja,bo faktycznie cos sie mała denerwuje zanim kupe zrobi:baffled: Ale ja zjadlam wczoraj dwa malutkie paczki u kumpeli i to chyba przez to:-(

Kicrym no szkoda Liwci,ale przeciez to nie twoja wina.Glowa do góry!
Survivor co do Mikołaja to chyba pisalas cos o hello kitty,wlasnie jest kuchenka HK w biedronce.
Renia zdrowka dla was!
Pabla jak ty dajesz rade z dwojka w domu? Maciek jak przychodzi z przedszkola to jest jedno wielkie jeczenie i placz o byle gowno:wściekła/y: Wysiadam przy tym psychicznie:crazy: Jedynym sposobem zeby siedzial cicho sa bajki,ale znow mam wyrzuty sumienia,ze on tak siedzi zostawiony samemu sobie,tylko nie bardzo mam co zrobic z Majką przy cycu:sorry2:

HEEELLLLOŁ :):):)Pamiętacie mnie jeszcze????sorki że nie piszę ale w domu nadal net tylko na jednym kompie a jak ja chce wejść po 23 zwykle ) to już budzić nie chce bo w sypialni jest a w pracy czasu nie maTosika...ale miałaś sen, to dobrze że teatru telewizji nie oglądałaś bo wtedy sen gorszy byłby. Ja nawet nie wiedziałam ze w M jak Masakra takie rzeczy sie dzieją no ale ja raczek tv nie właczam no chyba że jak pon na teatr albo wiadomościu nas bez zmian , młody jeszcze kaszle, ale chyba lepiej ciut, młoda powracająco zanikający katar ale chodzi normalnie do przedszkola i nawet jest okja w kosmosie jak zwykla i nawet do Was zerknąc nie mam kiedy,Teraz młody stoi 3 raz w kącie to chwila spokoju jest :):)gada śmiesznie i rozkoszny jest ale zbój jak miłono i kończyć muszę bo jęki słyszęoby w weekend mi się udało zerknąćpaaaa

Hej dopiero dotarlam:tak: Jestem dzis wykonczona:-p,ale jutro mam nadzieje odespac. Bylam rano u ogolnego juz wszystko ok ale mam na siebie uwazac zeby znowu cos mnie nie zlapalo:tak: Wiec bylam dzis u 2 lekarzy, drugi u mnie w pracy od medycyny pracy:tak:Dostalam zwolnienie do 7 grudnia:tak:
Post witaj, pisz chociaz ze zyjesz;-) Dobrze ze Ika chodzi do przedszkola,Misia tez chodzi z katarem:tak:
Madzia to teraz uwazaj na paczki po prostu i bedzie dobrze:tak: ja dzis spalam ok 8 ale jestem juz wykonczona:baffled:,a 3 godziny to sobie nie wyobrazam:no:
Survi kiedys jak nie mialam samochodu to tylko na pieszo chodzilam:tak: Teraz juz rzadko ale staram sie chociaz jakas gimnastyke mam:tak:Trzymam kciuki zeby urlop wkoncu doszedl do skutku:tak:
Renia i jak wizyta? Biedny Tymi oby szybko mu przeszlo:tak:
Pabla to dzis masz pewnie urwanie glowy z dwiema:tak:
Misia przyniosla z przedszkola zaproszenie na wystep 23 listopada:tak: Dzis byli w bibliotece bardzo jej sie podobalo:tak:
Chyba koncze bo juz mam dosc, kregoslop mnie naparza, troche brzuch pobolewa ide odpoczac poprostu:tak:
Dobranoc

witam,
u nas chyba ok, tzn świsty nadal są ale płuca czyste więc przynajmniej z tego się cieszę. Zastrzyki obie przeżywamy koszmarnie, ja płaczę razem z Oliwią tak mi serce się kraje jak ona zaczyna wrzeszczeć (dosłownie) jeszcze 10 zastrzyków i mam nadzieję że koniec z tą okropną chorobą. Mam tylko ogromną nadzieję że Liwia nie przejęła tych oskrzeli po mnie, bo moja mama twierdzi, że ja miałam nawracające oskrzela spowodowane alergią, modlę się żeby Oli to ominęło:-(
Madzia Maciek się musi przyzwyczaić, u nas z dnia na dzień lepiej ale nadal widać że czasami Kuba jest zazdrosny. Ciesz się, że Maciek przy bajkach siedzi, bo Kuba 10-20 minut i już tv jest ble:baffled:nie miej wyrzutów bo teraz Maja musi dostać ociupinkę więcej uwagi:tak:myślisz że już brzuch się odzywa??jak uspokaja się na rękach albo przy cycu to raczej nie brzuch, chyba że wrzeszczy nawet w takich okolicznościach to raczej kolki:baffled:
Pabla no widzę głodomorek Ci rośnie:tak:a tą kaszę jak jej robisz, na swoim mleku?? ja zacznę od marchewki ale to dopiero w grudniu jak młoda skończy 5m-cy:happy2:zdrówka dla Lenki oby nic poważnego:tak:

Renia i jak Tymi?no te wirusy są okropne!zdrówka!
Post jednym słowem u Was młyn, zaglądaj do nas choć na chwilkę:tak:
Dorka masz rację troszkę ruchu nie zaszkodzi, byle powoli:tak:
Kasia mnie też ta ciemność wkurza:crazy:wyjdę na moment z Kubą na biegacz i już ciemno jak w d**, już się śmiałam że muszę kupić lampkę rowerową dla kUby na biegacz i dla Oli na gondolę:-p
Tosika wow co za sny:-p
Liwka już śpi,Kuba ogląda bajkę i je kolacje, zaraz go położę i przejmuję pilota, M ma fuchę i nie wiem kiedy wróci, wkurzają mnie te roboty do późnych godzin ale się chciało docieplać dom to się ma:crazy:

dziewczyny mam prośbę, mogłaby mi któraś napisać jak się oklepuje dziecko???chciałabym Oliwię oklepywać może by jej szybciej przeszło, któraś kiedyś opisywała to dokładnie (Izabelka???Pabla??) no i o co chodzi z tym inhalatorem czy co Wy to stosujecie???kurcze Kuba nie miał nigdy takich problemów, on ma kaszel kilka dni i mu przechodzi, a tu Oliwia od razu takie świństwo złapała i nie wiem jak sobie z tym najszybciej poradzić.:-(

spokojnej nocki matki karmiące:-p:-)

reklama
Hej
Pisałam i wsiaklo:-)
Teraz szybko
Moje malenstwo w brzuszku ma sie dobrze. Dr stwierdził ze wszystko prawidłowo
Tymi natomiast początek zapalenia oskrzeli
Przeżywam a pani dr mówi z mam sie wynieść z domu:-) bo młody pradkuje. Nie wyobrażam sobie ale to na jutro zostawiam

Kic grunt ze z mała lepiej

Sorki ze tak malO i o sobie ale padam

Do góry