Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

część dałam znajomej bo urodziła chłopczyka a część odłożyłam na sprzedaż na all, bo chciałabym za tą kasę trochę Oliwii kupić
mała rośnie jak na drożdżach i za nie długo będzie rzeczywiście chodziła w dresach po Kubie

ani wody, ani bobofruta, ani herbaty, nic!już nie piszę o sztucznym mleku
oj chyba nie pójdzie mi tak łatwo odstawienie od cycka jak z Kubą
on z butli pił od samego początku bo w weekendy jak byłam na uczelni to miał moje ściągnięte, a ta zołza nie nauczona to mam
jak na razie nawet spoko, ale Kuba przodował w tym temacie, Oli to mieli tym jęzorem, wypluwa,ale pół dużego słoika nawet zjada
jak na razie mamy za sobą marchewkę, ziemniak, brokuł i dynie
najbardziej jej smakowała dynia z ziemniakiem z Hippa
no i owocki jabłuszko i brzoskwinia
zostala mi tesciowa ("se" wymyślila sweterek rozpinany w serek
) brat M i moja siostre i babcie ale juz najwazniejszze prezenty mamy:-) najciekawszy ma chyba moj tata, a jest nim statyw do...broni
bo on myśliwy a juz podobno jemy utrzymac bron
no a póxniej mialam wigilie w ratuszu, a przed chwilą wrocilam ze śppiewania kolęd:-) i mało tego spiewalam je publicznie dla mieszkanców
M mowil, że słyszal w radiu (bo na zywo szlo) i nie było źle

zdrowka dla bąbli
a jak coś masz z wątraba to w morfologii już widac (bo mi zanim zrobili ta gastrokopie, to sparwdzali wątrobę
) no i ty mi tu nie wspieraj mojego M bo mnie juz jakoś nie chce sie (albo sil brak) na trzecie

bo zaprosil dwie koleżanki i kolegę (czyli dwa na dwa
) i będą robić wspolnie sushi
przeraża mnie trochę wiizja kuchni ale zakupilam dodatkowo jeszcze cztery deski do krojenia więc moze dadzą rade
a my w tym czasie jedziemy sobie na obiad do tesciowej:-) no to do jutra kochane

my co prawda remontujemy dom, ale przydałoby się coś tu w mieszkaniu zrobić, bo młody urwał kawałek tapety i mnie to wkurza
M oczywiście zdania że to nie nasze i lepiej w dom wkładać, no ale kiedy my się tam przeprowadzimy???, o ile w ogóle do tego dojdzie