• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Sylcia, nie ma szans:-( Jadę z kierowniczką tylko do urzędu celnego i wracamy. Muszę odstawić samochód
Kic, gratki! A tymi piernikami przypomniałaś mi, że mamy jeszcze jedną porcję do dekorowania. Tylko, że te fajne "brokatowe" pisaki nam się skończyły

reklama
Hej wpadam na chwilkę,dziś nerwy cały dzień :no:Od wczoraj Miś miał bardzo czerwone oczko dziś z godzinę na godzinę się pogarszało.Byłam u lekarza podobno dobrze nie jest:-( zapalenie spojówek ale takie konkretne.Dostał antybiotyk i jakiś steryd lekarka powiedziała że jak nie bedzie poprawy do wieczora jechać do szpitala.R wrócił z pracy i oczkiem sie przeraził:-(:-( zabrał Miśka do szpitala.Czekam na jakieś info,boję się aby na rogówke nie "przeszło" gdyż może wzrok uszkodzić.Napiszę jutro wiecej.

Buzka

Moje też właśnie padły i dziś zamierzam dotrzymać swojej obietnicy i iść wcześniej spać, zatem nie wchodzę już na "moje" fora bo znowu do 22 będę pisać:-p
Andula koniecznie daj znać!nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie ok:tak:mój kombinezon już w drodze:-Dale ż jestem zła że nie zamówiłam nic innego:cool2::sorry2:
Kasia wow cóż to za pisaki??takich nie widziałam:) Ja kupiłam takie srebrne kuleczki, płatki śniegu, różowy "żwirek" i zwykłe żelowe pisaki, no i lentynki:-p

Spokojnej nocki!

Andula i co z Miśkiem? Poprawiło się po nocy?

U nas nocka nawet spoko: powiesiłam Flo baldachim który dla Sary onegdaj kupiłam, ale nigdy nie założyłam:-p i młoda tak się podjarała, że z rozpędu poszła spać do siebie (pierwszy raz od roku!) i całą noc przespała:tak:. Sara chyba niewiele się budziła, kot na głowie dopiero o 6 wylądował...normalnie noc-marzenie:-D

Hashi, a M do kiedy będzie? Bo do jego wyjazdu to Cię już tu chyba nie zobaczymy:sorry2:

Kic, gratulacje! Zdolne bestie jesteście! A zdjęcie zwycięskiego stroika wstawisz?

Zamierzam dziś nie siedzieć przed kompem do południa tylko zebrać się w garść i porobić świątecznie w końcu...może nawet lampki na elewację założymy, bo pogoda tak wstrętna, że trzeba jakoś sztucznie nastrój wykreować:tak:

Hej dziewczyny:tak:Dzięki za pocieszenie .Okulistka w szpitalu nas uspokoiła mówi że to typowe zapalenie spojówek i nic niepokojącego nie widzi.Kazała tylko zwiększyć dawki leków.Oczko dziś wygląda jeszcze gożej:-( Kropimy co godzinę i zero poprawy ,no nic najwaznjisze że to nic poważnego.Mamy tylko uważać na Ewkę bo to bardzo zarazliwe.

Kic gratuluje 2 miejsca :-)oraz przespanej nocki:tak:Wiesz jak ja żałuje że się R posłuchałam i nie zamówiłam odzieży narcarskiej,Komplet ,który kosztuje 1000 kupiłabym za 270 ale R oczywiście mówi poczekaj przyjdę z pracy zobaczę i co dupa blada taka okazja już się nie powtórzy.

Reniu,Kasiu Kic już wytłumaczyła o co kaman z kodami:tak:Na ten moment działa tylko VISA15 i Payback 12 to około 20 % taniej a był moment że było 65 %;-)

Haszi napewno włosy nie wyglądają tak zle.M napewno będzie zachwycony:tak:

Reniu kupiona suknia i buty?M się nie przejmuj minie mu,może miał gorszy dzien:tak:

Surv gratuluje nowego członka rodziny:tak:Super że nocka lepsza i na księzniczkę baldachim zadziałał ;-):-)

My w ramach poprawiania nastroju idziemy po papier kolorowy itd ,będziemy łąńcuchy robić.Aniołka od Dorki już mamy :tak:
EWcia coś zasmarkana i pokasłuje :-(

Miłego!

Hej

Andula dobrze że z Miśkiem nie tak strasznie, ale szkoda że się męczy, oby szybko przeszło.Buziak dla niego. I zdrówka dla niego i Ewci.

Kic i jak wyspana? :-)

Surv ooo to super nocka.Jak to małe rzeczy potrafią cuda zdziałać. :-D Moja Wiki sama śpi co którąś noc, niestety wciąż częściej w moim łóżku ląduje :baffled: Może do 18 zacznie spać bez mamy :-D

Haszi i jak tam? Małż dojechał cały i zdrowy?? Zajrzysz jeszcze do nas :-D;-)

Mój wieczorem wyjeżdża, najpierw prom, a potem droga autem. Piwinien być jutro wieczorem :tak:

No nic uciekam w kuchni jeszcze ogarnąć, i w pokojach trochę. Po południu śledzie zrobię, już się moczą :tak:

Miłego dnia.

heloł

Andula oby mała tylko sie nie zaraziła
dobrze, że oko podkontrolą

kic dzięki za wytłumaczenie;-)
idzie zima więc będzie pięknie
no i nie kupię tych rajtuzek do raczkowania- dzięki za podpowiedz
zaraz pewnnie trzeba będzie buty do chodzenia;-)

Dorka może Franiowi idą zęby?
fajnie, że Seba pomaga

Sylcia pt już jutro;-))))))

Oj ja wczoraj nic nie załatwiłam bo P cały dzień w pracy był
ale dziś moze za 1h wyskoczę bo jeszcze kilka prezentów zostało do zrobienia

Igi kaskader podrapany jak Bruce Lee - z kotem się bawił
Tymi rano gorączka
kiedy będą zdrowi????

ja miałam nic nie sprzątać coby P zobaczył, że ja mam 2 dzieci non stop i na nic innego nie mam czasu ale oczywiście nie umię być długo zła i ogarniam ile Ignaś pozwoli
teraz stoi przy drukarce
jak poleci to śliwa urowana
....
o i już na kolanach u mamy
normalnie co za zywioł
odpowiednie imię do charakteru dobrane
Ignacy znaczy - ogień
no żywioł jak nic;-)))))

dzis pieke alpejskie
na choinke z okienkiem juz polukrowane czekaja na drzewko - zobaczymy kiedy P je przytarga

dobra spadam bo dzieciaki oblegają
miłego

reklama
hej!
dotarłam po zakupowym szale ;-) normalnie jak wybyłam to juz trzeci dzien po sklepach latam:-p
za to prezenty juz prawie wszystkie mam,a nawet ciut więcej ;-)

W smyku wyprzedaż i jeszcze kumpela mi przesłała sms-a na 25% zniżki , co dotyczy również wyprzedaży (jak któraś chce to mogę przesłać, ważny do jutra) i Majce kupiłam kurtke za 45 zł na przyszły rok,taką jak ma Maciek ,super jakość, w tamtym roku na wyprz. daliśmy 100zł,a normalnie 199zł kosztuje :-) Do tego Maćkowi kilka szmat.
Sobie tez juz prezent sprawiłam i to nie jeden ;-) tak przy okazji oczywiście ;-)

Renia zdrówka dla Tymka i oby Igi nie podłapał. Ja tych rajtuz do raczkowania nie miałam, za to skarpety, z dwóch stron abs,ale do dupy, bo się przez te kropki z przodu zsuwały.
Andula ale zaszalałaś!!! ja już tam nie zaglądam nawet i nie chcę liczyć ile kasy przez te 3 dni wydałam. Jak Misiek???
Haszi już pewnie zniknęła na dobre ;-)
Survivor a no do roboty już! szybko zleciło, nie moge uwierzyć,że to już za dwa tyg.:szok:
Kicrym gratuluję wygranej! i przespanej nocki też!

Idę robić oponki serowe, bo mnie naszła chęć i chatę ogarniać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry