Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od wczoraj Miś miał bardzo czerwone oczko dziś z godzinę na godzinę się pogarszało.Byłam u lekarza podobno dobrze nie jest:-( zapalenie spojówek ale takie konkretne.Dostał antybiotyk i jakiś steryd lekarka powiedziała że jak nie bedzie poprawy do wieczora jechać do szpitala.R wrócił z pracy i oczkiem sie przeraził:-
mój kombinezon już w drodze
ale ż jestem zła że nie zamówiłam nic innego

i młoda tak się podjarała, że z rozpędu poszła spać do siebie (pierwszy raz od roku!) i całą noc przespała
. Sara chyba niewiele się budziła, kot na głowie dopiero o 6 wylądował...normalnie noc-marzenie

Dzięki za pocieszenie .Okulistka w szpitalu nas uspokoiła mówi że to typowe zapalenie spojówek i nic niepokojącego nie widzi.Kazała tylko zwiększyć dawki leków.Oczko dziś wygląda jeszcze gożej:-( Kropimy co godzinę i zero poprawy ,no nic najwaznjisze że to nic poważnego.Mamy tylko uważać na Ewkę bo to bardzo zarazliwe.
Wiesz jak ja żałuje że się R posłuchałam i nie zamówiłam odzieży narcarskiej,Komplet ,który kosztuje 1000 kupiłabym za 270 ale R oczywiście mówi poczekaj przyjdę z pracy zobaczę i co dupa blada taka okazja już się nie powtórzy.
Na ten moment działa tylko VISA15 i Payback 12 to około 20 % taniej a był moment że było 65 %;-)

Super że nocka lepsza i na księzniczkę baldachim zadziałał ;-):-)
Moja Wiki sama śpi co którąś noc, niestety wciąż częściej w moim łóżku ląduje
Może do 18 zacznie spać bez mamy 
;-)