reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Wpadam na chwilkę, bo mi się oczy zamykają, a jutro muszę mieć siły na cd pieczenia pierników z moimi 3 latkami:-p:-D
Kasia to trzeba śledzić "zakupowe" forum:-p:-Dchyba Andulę "zaraziłam":-p:-D
Haszi super, że M już za chwilkę będzie z Wami:tak:A może dzieciakom też się emocje udzielają:tak:
Renia zdrówka dla Tyma!
Andula to poszalałaś!super!ja jak już miałam chwilkę żeby usiąść i pooglądać co fajnego można jeszcze wyhaczyć to już kody nie działałay:crazy:a przydałby się kask dla Kuby na narty:sorry:

Spokojnej nocki!

reklama
dzień dobry, jeszcze 3dni, taralalalalla :-D Oskar dusił się w nocy, znowu zostaje :sorry2:
Haszi jak ja bym chciała się tak cieszyć na męża ;-)
Kic podaj mi proszę jeszcze raz ten hotel gdzie jedziecie na święta, pomysł strasznie spodobał się mojej koleżance i w ogóle szuka na ferie jakiegoś miejsca sprawdzonego :tak:
miłego dnia!

Dooobra, wstałam o 3.30 kto da mniej?:blink: Kociczka raczyła w końcu uznać nas za rodzinę i przyszła mi to w środku nocy oznajmić, układając się na głowie i mrucząc zalotnie....cieszę się jej szczęściem, choć mogła choć do 5 poczekać:no: Dzień taki ponury, ze i garnek kawy nie pomoże, na dodatek pada...ale wcale nie śnieg...no kiepsko jest, chyba pójdę sobie jakiś parapet oskrobać albo co na przebudzenie:tak:

Renia, Dorka, jak chłopaki, lepiej?
Hashi, nie doczytałam...M dziś przyjeżdża?;-)

Spaaać... może na chwilę zdrzemnę się przy Sarce?:tak:

Hej
Jest i ja, jak zwykle z doskoku :cool2:
Haszi Twój już dziś?? Pewnie nie możesz się doczekać??? Ostatnie chwile przed chyba najgorsze, przynajmniej dla mnie :sorry2: Mój w piątek wieczorem będzie :tak:

Renia , Dorka zdrówka dla chłopaków. I dla Misi. oj niedobrze tak na same święta.Ale jest jeszcze kilka dni to na pewno wyzdorwieją.

Dorka z pracą na zmiany i 3 dzieciaków też podziwiam.:tak:Jedno dobre że masz małża blisko.

Surv kocica śliczna, i fajnie że już was uznaje, ale porę na mizdrzenie ma nieziemską :-D

Andula wow ale zakupy zrobiłaś, super ci się udało z tymi kodami Ceny zaczepiste. Ja miałam dla Oli kombinezon z Tchibo. Jest fajny, rozmiarówka dość spora. Na Wiki może w przyszłym roku będzie. Oby. :-D Bo ona wyższa niż siostra w tym samym wieku :shocked2:

U nas odwilż , śniegu jest jeszcze trochę, ale brudny i mokry :confused2: Na razie choć ulice suche. W sobotę wyładowałam akumulator. Dobrze że po odłaczeniu wszystkiego co się dało odpalił i wróciłam do domu :-p Na razie po ładowaniu jest ok :-)

Spadam Olkę pogonić do sprzątnięcia zabawek, a ja idę kuchnię ogarniać.

Miłego dnia.

hehe
Nie no w życiu nie dało się zauważyć mojego oczekiwania :-p
Taka skryta jestem:zawstydzona/y::-D
Sylcia mój dzień wybił. Miłego i spokojnego czekania dla ciebie. Da sie tak?
Ja teraz nie wiem w co ręce włożyć więc siadłam :p

Aaaaa Tosia 39,5 w nocy więc jestem przeszczęśliwa,co nie przeszkadza jej szaleć i razem z braćmi (którzy nagle ozdrowieli) i dewastować moich przygotowań :confused::dry:
W dodatku jestem coraz bardziej zła na włosy- nie róbcie szamponetek- fakt rozjaśniło mi do kurzego szarego blądu grrr.
W kubku widać dno więc cu.

Haszi, to już! Ale fajnie!
Jak usłyszałam jak u mojego fryzka sobie o farbach rozmawiaja, o łapaniu kolorów, o tym jak wnika to wszystko we włosy, stwierdziłam, że na 100% zrobiłabym sobie niezłe kuku na głowie, więc takie sprawy zlecam specjalistom. W sumie przydałoby sie na święta odświeżyc kolor, ale kasa na prezenty wydana,. nie wyglądam tragicznie, więc włos poczeka
Sylcia, jutro jade w Twoim kierunku - mam delegacje do Nowego Sącza. Dobrze, że drogi suche, bo kierowac będę
Izabelka, zdrówka dla Oskarka!
Surv, no to kocica przełamała barierę. Teraz ju z będzie dobrzwe, tak? Nie znam się na kocim charakterze

surv to niezła nocka
super, że kocica zaakceptowała;-)

Kic jak to sie robi z takimi kodami? skąd one się biorą? ja na tchibo kupuję czasem i nie ma nic o kodach? jakas ciemna masa jestem

Andula super cena za cafissimo
ja mam jeszcze ten starszy model ale kupiony za drugie tyle
i tak z tych kodów udało sie wszystko?
no serio podziwiam

u nas bez zmian
gorączka co jakis czas się pojawia i jest mega wysoka
czopka nie da sobie włożyć
kupiłam w płynie paracetamol i na zmianę z nurofenem daję jak widzę, że już mi się gotuje

P chodzi nabuzowany
nie wiem ale mam wrażenie, ze on zawsze na święta tak ma
jest tak humorzasty, że serio ręce opadają i czasem mam ochotę mu powiedzieć żeby sobie jechał gdzieś na święta sam a mi nie psuł tego czasu

ja na poprawę humoru może jeszcze dziś a jak nie to jutro kupię sobie czerwone szpilki i czerwona kiecuszkę;-)
porządków nie porobię
co mam chwilę bo młody śpi to siedzę cicho
okien nie umyję bo dzieciaków nie wywietrzę
odpuszczam

Dorka zdrówka dla Was
mój to raczkuje jak szalony i staje twardo na nogach
podpiera się tylko rękami i dzięki temu poleciał już kilka razy i wyrżnął, ale kaskader rośnie;-)
widziałam na allu rajtuzki do raczkowania i muszę mu kupić bo po płytkach sie rozjeżdża
(no i jak dobrze, że mam ogrzewanie podłogowe przy tym jego raczkowaniu)

oki spadam bo już sie obudziło małe
miłego dzionka

Witam na szybko znowu,bo maly pewnie z drzemki wstanie:tak:
Haszi no to WIELKI DZIEN nadszedl narescie:-D Zdrowka dla dzieci:tak:
Survi o matko ja wstalam najpierw o 7.30(G mnie obudzil zebym Misie uczesala),a potem o maly sie obudzil,ale dalej niewyspana jestem:eek:Franek juz goraczki nie ma tylko lekki katar:tak:
Sylcia to juz niedlugo malz bedzie w domu:tak:
Renia na wstawanie Franka to jeszcze na szczescie troche poczekam,ale teraz juz "chodzi" po calym pokoju:tak:My nie mamy ogrzewania podlogowego,ani wykladziny wiec ubieram rajstopki cienkie i spodenki:tak:
Kic jak tam pierniczki?
Iza oj te choroby:no: widze ze u Was podobnie jak u nas:tak:Misia poszla do przedszkola dzis maja wigilie,pani mowila zeby sie nie przejmowac bo prawie wszystkie maja katar,a czesc kaszle:eek::confused2:
No to spadam,mialam sie popoludniu polozyc,jak Franek bedzie mial drzemke,a on drzemie juz od 12:szok:Myslalam ze pospi ze 30min a tu mi psikusa zrobil:sorry2:Moze jak przyjdzie Seba posiedzi z nim godz a ja sie zdrzemne:tak:
Dzis na nocke do pracy:confused2:Milego dzionka

reklama
Iza my jedziemy tu :tak: Noclegi w górach, Szkolenia, wczasy w górach, noclegi w Szczyrku - centrum konferencyjno szkoleniowe, ośrodki konferencyjne w górach - Orle Gniazdo
Renia nie mam pojęcia skąd one te kody biorą:-Djedna coś napisze to reszta próbuje:tak:ja wpisałam PAYBACK12, payback12, visa15, VISA15 no i rabat 20zł za zapisanie się do neswtlera (nie wiem jak to się pisze:-p) potem dziewczyny jeszcze wpisywały visa12 i też wchodził i ten kombinezon wychodził za 50parę złotych:-Djestem zła na siebie bo za nim zdążyłam zakupy porobić to już system zablokowali i nic nie kupiłam:-:)-Dale dziś sobie kupiłam w selgrosie ekspres z bosha tassimo, w sumie średni jest ale jest:-paha miałam te rajtuski dla Liwki i średnie to:dry:zjeżdżały jej te rajtki i te gumki nie były na właściwym miejscu przez co i tak się ślizgała:confused2:no i miałam też te nakładki na kolanka, ale te z kolei były bardzo ciasne i musiałam rozcinać :-p
Dorka pewnie że większość dzieciaków chodzi z katarami, a niektóre z takimi że byś się zdziwiła:wściekła/y:ostatnio zwróciłam uwagę jednemu rodzicowi, że dziecko się dusi i nie umie zjeść śniadania, bo co ugryzie to wypluwa bo tak kaszle to mi odpowiedział, że on informuje, że dziecko dostaje syrop wykrztuśny i ma tak kaszleć:wściekła/y:
Surv no nie przebije Cię, oj nie:dry:
Dorka pierniki wyszły nawet fajnie:tak:co prawda roboty z tym było, że ja pierniczę. Jutro dekorowanie i starczy:-p:-D

A ja się pochwalę, że zajęłam z "moim" dzieckiem II miejsce w konkursie na stroik świąteczny:tak:dziś odebrałam nagrodę:tak:
No i Liwka wczoraj przespała CAŁĄ noc pierwszy raz od narodzin:-Dale dziś już nie było tak słodko, więc na "śpiące" nocki pewnie jeszcze poczekam:-p

Do góry