reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam i zmykam:tak:Zaraz wychodze do pracy:tak:Dzis tesciowa przyszla do malego wiec dosc sie wyspalam:tak:Jutro popisze wiecej,a Kic gratulacje Misia zajela II miejsce na najciekawsza ozdobe swiateczna (razem robilysmy):-)
Milego wieczoru zycze do jutra:tak:

reklama
Dorka i dla Was gratulacje!
Madzia, szalejesz zakupowo Kochana! A co to są serowe oponki?
Andula, super, że z oczkiem nic poważnego. Poprawy życzę!
Kic , te pisaki, to takie do wyciskania, tylko miały taki mieniący, brokatowy połysk i były o tyle fajne, że po pogrzaniu/ociepleniu nie sztywniały szybko i łatwo wychodziły z tubki. Dlatego poszły w pierwszej kolejności
Surv, gratki przespanej nocy ;-) A na fb widziałam, że koty już zakumplowane:tak::-)
Ja dziś do Sącza objechałam. Adrenalinka była, bo samochód służbowy, niemal funkiel nówka - przejechane 600km. Dałam radę:tak:Przed chwilą przestała mnie boleć głowa, oczywiście po zażyciu piguły. Czuję się jak nowo narodzona.
Aha, gotowe na koniec świata? Strasznie to wszystko przereklamowane;-):-D

Witam na szybko:)
Ja w szale pakowanie, M mnie wkurza, bo tylko łazi i d** truje:wściekła/y:zamiat mi pomóc:wściekła/y:jutro ma wolne to będzie pakować:wściekła/y:
ja jutro jeszcze do pracy i nawet się nie będę mogła urwać, bo dyr Wigilię sobie zażyczyła:sorry2::confused:
Surv niestety foty nie wkleję, bo prace zostają u organizatora konkursu, a wcześniej nie zrobiłam, bo nie przypuszczałam, że jakieś miejsce zajmiemy:-pwiesz ja w awansie jestem, więc muszę się starać i brać udział w takich cudach:-p
Kasia ja dziś kończyłam z dzieciakami pierniczki i naeet fajnie powychodziły:tak:te pisaki żelowe super, fajnie się nimi zdobiło:tak:
Andula super, że z Miśkiem ok!Ty i tak dużo kupiłaś, pewnie zaraz dziewczyny jakieś kody wynajdą to zrobimy zakupy jeszcze:-D
Dorka super!gratulacje, fajnie że tak z Misią działacie w domu:tak:
Iza e tam, jak zawsze poszłam spać po 22 więc średnio wyspana byłam:sorry2:
Madzia co kupiłaś??e no już do Smyka nie zdążę :sorry2:a szkoda, bo bym Liwie jakąś kurtkę kupiła:-p
Renia no z chopami to już tak jest:cool2:

Myślę,że już nie dam rady zajrzeć, więc życzę Zdrowych i Wesołych Świąt!

Kic a właśnie, przecież Wy jedziecie! Trzymaj się cieplutko i również Wam życzę zdrowych, radosnych świąt!
A jak będziecie z Andulą miały jakieś super kody, to proszę o podzielenie :-)

jestem już, matko zwariuję :blink:
Kic dzięki za linka i miłych chwil w górach :tak: zrób dużo zdjęć :-)
Andula jak oczko? oby szybko przeszło i malutka się nie zaraziła.

Surv obyś częściej tam mogła pospać :tak:
dziewczyny gratulacje z drugich miejsc :-D:-D:-D:-D my dzisiaj robiłyśmy łańcuch do kościoła na choinke, Wera bardzo się zaangażowała :-)
Oskar dalej kaszle, dołączyła Wera, już nie wiem co robić; jutro idą tylko na kolędowanie i do domu; jakie znacie skuteczne syropy na mokry kaszel?
-Mucosovan w inhalacji mamy i robimy; Pulneo się kończy
co dalej? :dry:

Iza, a Flegamina? Wykrztuśna jest i początkowo wygląda, jakby po niej było gorzej, ale dość szybko dziecko wykrztusza to co mu zalega i zdrowieje;-)
Kasia, no ja to czekam na koniec świata, bo bodaj w filmie "2012" towarzyszył mu mróz i śnieżyce, a ja śniegu chcę:-D

Kic
, bawcie się dobrze w górach i duuuużo śniegu życzę!

zmykam do garów i ogarniać chałupę, Ma jedzie po mamę do Wrocka, więc musze to wszystko zrobić z bachorkami na karu:baffled:

Witam,ja juz na nogach,bo dzieciaki daly pospac tylko do 9:tak: W pracy o polnocy wyszlismy na dwor zobaczyc KONIEC SWIATA ale nic sie nie dzialo wiec wrocilismy do pracy:-D:-D:-D
Survi ja bym mogla sprzatac z dziecmi,ale mi sie dzis nie chce:-pJutro jak bedzie G to posprzatam a dzis dam sobie spokoj:tak:Widzialam fotki ozdob swiatecznych Twoich-super sa:tak:
Iza zdrowka dla dzieci,zeby sie nie rozchorowaly na swieta:tak:Survi dobrze pisze z Flegamina:tak:Misia pije o smaku truskawkwym:tak:Dwa dni byla w przedszkolu ale mocniej kaszle wiec dzis zostala w domu:baffled:
Kasia super ze dalas rade:tak:
Kic udanego wyjazdu:tak:
Andula jak Misiek?Trzymam kciuki zeby Ewcia nie zalapala:tak:Jednego roku bardzo dlugo walczylam z zapaleniem spojowek:baffled:
Madzia ale wpadlas w szal zkupow:-D
Renia u nas Franio slizga sie na panelach,ale jemu to nie przeszkadza i mi tez:-DZdrowka dla Tymka i oby sie Igi nie zarazil:tak:
Ja juz mam prezenty pokupowane,popakowane,teraz zostalo sprzatanie i gotowanie:tak:Jutro z Frankiem mam isc do kolezanki z ktora lezalam na patologi,ona urodzila dzien wczesniej,a jej maz pracuje ze mna na zmianie:tak:
my z Misia robilysmy cos takiego Reindeer Milk Carton Container,OZDOBY

Ostatnia edycja:
Hej Hej
witajcie z Meksyku :)
dzisiaj na szczęście mam wolne, conieco doczytałam i nie ogarniam jak narazie :). ogarnę po nowym roku bo mam tydzień uroplu :)
Dzieciaki w p-lu zakupy pierwsze zrobione, o 12tejmuszę po mlodego i do lekarza bo kaszle brzydko,no ale dzisiaj wigilia w przedszkolu więc Pani kazała przyjść a on bardzo chciał :) potem pewnie apteka i drugie zakupy, potem do domu, młodego do spania i wtedy może coś posprzątam :). Potem muszę po młoda i do wieczora z dwóją bo małżonek na wigili. własnie mama przyszła z piekańcami do pieczenia to mam już zaplanowaną godzinę luzu :)
pa
odezwe się wieczorkiem
Dorka..gratulacje, my zajęliśmy 3cie miejsce :)
powklejam później
pa

Dziewczyny sory ze tylko o sobie ale mam szpital w domu.Z oczkiem gozej R zwolnil sie z pracy i sa w szptalu leki nie pomagaja :( Ewa ma goraczko narazie bez antybiotyku ,pytalam o Bactrim ale mi pediatra powiedziala ze to najgorsze swinstwo i dziala tylko na infekcje od pasa w dol,juz sama nie wiem :(( Dziewczyny jakimi lekami moge Ewke inhalowac ma bardzo mokry kaszel??

Wieczorem postaram sie kazdej odpisac ale narazie glowy nie mam .Tyle miesiecy mialam spokoj z chorobami ale jak wzielo to juz konkretnie :no:

Zdrowka dla wszytskich potrzebujacych!!!!!

reklama
Mucosolvan plus sol fizjologiczna
kupie jutro flegamine, dzieki
dzisiaj bylo pieknie w przedszkolu,ale opowiem pozniej, padam

Do góry